Sept-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Go Iunia!(153)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Daca imi dai o felie de pizza spal eu vasele.

Ia uitati-va la ea,ca n-are stare!-Ar spala vasariile acum

Da,cam asa arata dopul ala..Sau-www.i-am-pregnant.com/encyclopedia/Pregnancy/Mucus-Plug" target="_blank">asa,sau www.cafemom.com/group/pregnancy/forums/read/9626571/mucus_plug_GRAPHIC_PIC_WARNING_edt_had_him_that_evening" target="_blank">asa,sau asa..
Mie nu mi se pare scarbos..As topai de fericire sa-l vad pe la 39 de saptamani asa

Ma duc sa vad si eu pozeee

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui paticut

ayda - feliciatri pentru rezultatele bune la analize si multa bafta maine la dr. sunt convinsa ca titul va fi bine.

eveline - multumesc de aprecieri cu privire la mandrul meu. apropos de link-ul tau - super important pentru cele care asteapta bb pe cale naturala.

tanamera - eu cred ca e partial dopul si nu cred ca e necesar sa-ti faci ganduri.. un tel la dr de control si pentru linistea ta. acesta stiu ca se poate elimina in etape ....asa ca "strange bine din picioare" si mai mult "relasche"

Chichiuta frumos caruciorul.. vreau si eu : de unde, cat??am zis ca ppoate primesc un carucior de imprumut dar parca ma indeamna sufletul la unul nou...daaa si

Simo - super pictura de pe burticuta!!

andreea 82 felicitari pentru semnaturica noua - iti sta super bine!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 32+

Paticut mie mi s-a pus pata pe carutul asta acum cateva luni, l-am cautat in Romania, am asteptat importatorul, ala m-a tot plimbat, apoi l-am cautat pe site-uri in afara, intr-un final mi l-a luat nasa unei prietene din Germania, magazinul e asta: http://www.babyoutlet24.de/dmc_mb3_search_pi1.num/10000/dmc_mb3_search_pi1.searchstring/peg+perego+skate/product/1129238/L/0/Kombi-Kinderwagen-Skate-System.a930.0.html

Cristina Toma Andrei/Alexandru 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Multe felicitari si floricele pt proaspetele mamici!
Bun venit pe lume bebelinelor, sa aiba mult noroc in viatza!

Anusko, inca nu a venit cadoul pt Tudor. O sa mai verific cutia postala poate a venit avizul intre timp.

Chichi, foarte fain caruciorul! MA bucur ca pina la urma ti-ai implinit visul
Cu ce ti l-a expediat ruda respectiva? Aveti in plan si scoica auto?

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+

Mergi la inceput

Fistiq nu vine cu scoica, trebuie luata separat. Noi avem pe cineva care urmeaza sa ne dea una second, habar n-am ce brand e. Ar fi super sa fie peg perego (ceea ce nu prea cred) pt ca s-ar potrivi cu caruciorul, ca vine cu sistem special pt scoica.
Transportul a fost ieftin, 1 euro pe kg la Atlassib, coletul 19.8kg, deci 19.8 euro din Germania pana aici. A ajuns in 2 zile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Fistiq nu vine cu scoica, trebuie luata separat. Noi avem pe cineva care urmeaza sa ne dea una second, habar n-am ce brand e. Ar fi super sa fie peg perego (ceea ce nu prea cred) pt ca s-ar potrivi cu caruciorul, ca vine cu sistem special pt scoica.
Transportul a fost ieftin, 1 euro pe kg la Atlassib, coletul 19.8kg, deci 19.8 euro din Germania pana aici. A ajuns in 2 zile.

Sa-l stapiniti sanatosi!
Intre timp m-am uitat si pe linkul dat de tine si am vazut si ce pret are Oricum imi place culoarea si vroiam sa te intreb de greutate. Am vazut pe site ceva de genul 13,5 kg. Asta se refera doar la cadru sau la greutate cu tot cu echipamente montate pe el?

Al meu are 13 kg doar cadrul si sa stii ca mi se pare greut de ridicat... bine acum sunt si insarcinata si nici nu mi-am pus eu porea multe forte de frica.

Mergi la inceput

Am plecat sa-mi platesc lumina, sa-mi iau recipient pt analiza la urina si sa verific si cutia de posta.
Vreti sa va aduc ceva bun la intoarcere? Vreo pofta de satisfacut? cineva?

As trece prin piata sa-mi iau ardei sa fac o tocanita de ardei cu ceapa ca la moldova

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Sa-l stapiniti sanatosi!
Intre timp m-am uitat si pe linkul dat de tine si am vazut si ce pret are Oricum imi place culoarea si vroiam sa te intreb de greutate. Am vazut pe site ceva de genul 13,5 kg. Asta se refera doar la cadru sau la greutate cu tot cu echipamente montate pe el?

Al meu are 13 kg doar cadrul si sa stii ca mi se pare greut de ridicat... bine acum sunt si insarcinata si nici nu mi-am pus eu porea multe forte de frica.

Da...cu transport a fost 618 euro... Dar are 150 euro reducere. Pe site-urile din Italia nu l-am gasit sub 800 de euro, pt ca e varianta 2010. Modelele mai vechi sunt mai ieftine oleaca. Culorile sunt foarte frumusele, e verde kiwi cu un kaki.
Greutatea e de 19kg cadru plus landou plus sport. Deci are cam 13 kg cu una 13 cu alta, nu mi se pare greu la cat e de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Feteleeeeeeee din TM! Sper ca sunteti careva prin zona.

Eu nu stiu cand/daca mai ajung azi la intalnire. Am primit tel de la colega mea de banca din liceu (plecata in America)ca vine in vizita. Trebuia sa vina maine dar s-a hotarat sa mearga la Moneasa cateva zile. Nu stiu cat ne intindem cu povestile, dar daca terminam pana la 6 sosesc si eu val vartej (aceeasi terasa? andreea daca mai ai nr meu de tel da-mi un sms daca va stabiliti in alta parte)

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

buna tuturor si felicitari proaspetelor mamici sa va creasca bb mari si cuminti
asi vrea sa va intreb daca ati primit in aceasta perioada de sarcina un vaccin anti-tetanos,eu am fost azi la doct.de fam.si mi-a zis ca trebuie sa imi dea in ultima luna de sarcina
Se pare ca nu sunt singura care nu si-a facut bagajul de spital incanu stiu de ce dar parca mi-e cam frica sa il fac sa nu creada cumva bebiza ca e timpul de venit pe lume
camelia 35+ si mamica de (27.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Fetelor un pic de chef de miscare nu-mi trimiteti si mie! Trebuie sa spal ceva vase-putine, sa fac pizza si sa intind rufe! Si vad ca mi-e cam greu....

Alina-Mirela 39+4Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Daca imi dai o felie de pizza spal eu vasele.

32+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

S-a facut! Tineee! David a apreciat-o! Facea "mmmmnnn...buna!"

Alina-Mirela 39+4Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput