Sept-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Go Iunia!(153)
Raspunsuri - Pagina 4
tutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline Ia uitati ce am gasit, vorba cuiva, e scarbos da e util. Asta ca m-a facut Tanamera curioasa http://www.youtube.com/watch?v=eNkGv_lhEy8&feature=player_embedded 35+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
Foarte scarbos, dar intardevar foarte util!! Mersi. macar stiu ce sa caut
Tutz
34+ cu
Julia la purtator
chichiutza spune:
Acu' citii! Felicitari Alexuza!!! Sa-ti traiasca grasunica si sa te bucuri de ea! Wow, 3880g, la termen, dupa atatea luni de stat in pat!!!

Cristina
Toma Andrei/Alexandru 35+
ayda_m spune:
Buna fetelor!!
Bun venit pe lume Petra,Adelina,Emma Antonia si voua mamicilor refacere rapida, laptic pt bebei si multa sanatate bebicilor!!
Tanamera eu cand am eliminat dopul la sarcina trecuta a fost destul de mult...maroniu, un pic de rosu.. si am mai rezistat 11 zile pana am nascut...ideea e ca dopul se poate elimina si partial, se poate si reface...eu zic sa suni si medicul tau
Maine ma duc si eu la dr...n-am mai fost de o luna...am primit si rez de la secretie si sunt ok...cele de sange bunute...sper sa fie totul bine.
Va pup!!
Ayda
35+
+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
Klarisse spune:
Sambata dimineata ma duc si eu la control, dupa 5 saptamani
..nu mai stiu nimic de
, sper sa fie totul in regula.
Klarisse
graviduta 34+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire
eveline spune:
Eu azi am fost sa-mi ia sange si sa fac inca un set de analize...m-am saturat...merg spre safrasitul sapt viitoare, cand oi intra in 37 s (sper sa apuc, Da Doamne) cu rezultatul de la analizele astea si sa-mi faca ea un eco...sa vada daca e intors copilul si ce mai e pe acolo...abia astept eco asta, sa vad si cate grame mai are...si una alta, stiti voi...
35+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
paticut spune:
ayda - feliciatri pentru rezultatele bune la analize si multa bafta maine la dr. sunt convinsa ca titul va fi bine.
eveline - multumesc de aprecieri cu privire la mandrul meu. apropos de link-ul tau - super important pentru cele care asteapta bb pe cale naturala.
tanamera - eu cred ca e partial dopul si nu cred ca e necesar sa-ti faci ganduri.. un tel la dr de control si pentru linistea ta. acesta stiu ca se poate elimina in etape ....asa ca "strange bine din picioare" si mai mult "relasche" 
Chichiuta frumos caruciorul.. vreau si eu : de unde, cat??am zis ca ppoate primesc un carucior de imprumut dar parca ma indeamna sufletul la unul nou...
Simo - super pictura de pe burticuta!! 

andreea 82 felicitari pentru semnaturica noua - iti sta super bine!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
32+
paticut spune:
eveline.. tinem pumnii sa iasa bine analizele
donna79 - esti o dulceata de femeie.. buna de pus la rana... multumesc de sfaturile si vorba ta buna..asa am sa fac!! 

sunt mult mai linistita acum!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
32+
tanamera spune:
Zozela incerc atunci sa strang cat mai bine picioarele
,sper macar pana in saptamana 37.
Eveline mai sugestiv de atat nu se poate explica,merci mult ca ti-ai facut timp sa cauti
.
Ayda felicitari pentru analizele bune
.
Paticut
cu partea de relaxare stau eu mai rau,de acum nu imi ramane decat sa ma straduiesc.
Andreea felicitari pentru noua semnatura
.
32+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paticut donna79 - esti o dulceata de femeie.. buna de pus la rana... multumesc de sfaturile si vorba ta buna..asa am sa fac!! ![]() ![]() ![]() sunt mult mai linistita acum!paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 32+ |

Donna
34+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!