Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Bravegirl am sunat la Euroclinic si intradevar asa este se deconteaza de catre CAS suma de 2.800 Ron. Deci tu platesti dupa ce nasti la caserie 3.700 Ron. Tipa cu care am vb m-a pus in leg cu un anume dr Dima Alexandru. A auzit cineva de el? Pareri ceva aveti?

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

eva ce rau imi pare ca nu esti in romania.......chiar vorbeam cu sotul astazi sa facem o sedinta foto cu totii si cu burtica , iar pozele tale mi s-au parut colosale...si noi avem pasiunea fotografiei si arsenalul necesar dar nu suntem chiar asa buni

Mami Andreea 28sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Fetelor, ce-mi place ca incepem sa vorbim despre bebelusi, nasteri...

Si eu am vorbit cu doctora mea vineri (saptamana trecuta) si cum ea lucreaza la Cantacuzino, mi-a zic ca pot naste fie acolo, fie la Euroclinic, dupa cum vreau. Si cum mi-a zis si ca la Cantacuzion este rooming-in si camere de 2 si 3 paturi, am decis ca va ramane acolo.
Despre celelalte ... mi-a zis doar ca fiind fetita, e probabil sa vina pe lume intre 30 si 40 de saptamani, ceea ce m-ar bucura, ca n-as vrea sa intru in sarbatori in spital. Mai avem subiecte de discutat, dar e timp, ca suntem micute inca, mai crestem putin si incet-incet punem totul la punct.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eva
..superbe fotografiile...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Am venit si eu de la control ...
Uite ca cineva isi facea griji ca BB este cu capul in jos, eu acum imi fac griji ca la 31 saptam fetita mea este cu capul sus.
Doctora a zis ca se mai poate intoarce ca a mai vazut asa si la 32 saptam si la 33 saptam se intorsese deja cu capul in jos.
Eu vreau nastere naturala asa ca sper ca fetita sa se intoarca iar cu capul in jos.

O veste buna, mi s-a confirmat ca in spitalul unde nasc se dau copii pe salon cu mamele asa ca o sa am fetita imediat langa mine

BB meu are acum 1600 g si corespunde exact cu varsta de la UM.

Am sa ma mai duc la control la 34 saptam, sper ca atunci sa fie bebelina mea intoarsa cu capul in jos.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Alinushca, am citit pe site si pt mama e reducere 1800 lei si cred ca pt bebe e pt cazare 300lei/zi...ca n-am gasit sa scrie nimic. Dar dc intrebi la ei, asa spun: 2800 lei. Nu e numai la nastere reducere..stiu ca Symo a scris ca a facut cerclaj la ei si a platit f putin, restul fiind acoperit de CAS.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

O sa-l intreb pe dr. Oricum vroiams sa il intreb daca considera ca sunt mai bune sansele sa nasc natural acolo... desi ma indoiesc cumva putin pentru ca e clar ca acolo se fac majoritar cezariene. Dar daca e asa cum spui tu, e chiar mai ieftin decat la Isis la care costa 1000 euro. Si ma mir.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

amelia, cantacuzino este spitalul cu cea mai buna rata de nasteri naturale din Bucuresti ceea ce e foarte bine si spune numai lucruri bune despre politicile lor. Insa din cate stiu este f vechi si urat ?

alexia, da cautare cu "pelvic rocking" pe net si pune-te pe exercitii. la sarcina trecuta si eu aveam cupilu cu capul in sus pe la 30 de saptamani si cu capul in jos dupa inca vreo 2 saptamani timp in care am facut exercitiile astea. l-am si simtit cand s-a intors. doctora nu era convinsa la palpat si a trebuit sa imi faca o mica eco sa se convinga ca simte mai bine mamica decat doctora

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Putem parca in Unirea, adica in parcarea Unirea, deci asta n-ar fi o problema. Si nici nu costa f mult. Sashenka, cred ca e departe si pentru tine, nu te supara ca spun asta, dar gandeste-te ca noi am venit in Herestrau de 2 ori, din parti tot la fel de indepartate... Simona Maris din Titan, eu cu Danaint din Piata Sudului... tocmai de asta am zis de zona Unirii, sa fie zona de mijloc pentru toata lumea. Sugubina, draga de ea, cu burtica geamana dupa ea, ii este greu si o inteleg... Beatrice, cu starile de lesin, poate Lipscani o sa-i para ok, ea sta mai aproape de Unirea... Si eu ma supun majoritatii, din pct meu de vedere e ok Herestrau, chiar dc e la celalalt capat, nu am probleme sa ajung pana acolo cu masina. Dar trebuie sa ne gandim la toata lumea, daca vrem sa ne intalnim toate. Solidaritate, zic eu...

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

eva ce rau imi pare ca nu esti in romania.......chiar vorbeam cu sotul astazi sa facem o sedinta foto cu totii si cu burtica , iar pozele tale mi s-au parut colosale...si noi avem pasiunea fotografiei si arsenalul necesar dar nu suntem chiar asa buni

Mami Andreea 28sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Daca eram, sigur va trageam in poza
Merci frumos.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 23+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

allexia chiar daca nu se mai intoarce in pozitie craniana tot poti sa nasti natural..felicitari pt vestile bune de la echo

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput