Mamici ian-feb 2004 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
georgy spune:
Buna burticilor,
V-ati distrat duminica, dupa cum se pare! Vrem si noi poze la adresa : georgy_roro@yahoo.com!
Dragelor voi tot vorbiti de raceala, constipatie, etc, dar de arsuri nu cunoasteti remedii care sa dea rezultat? Ma omoara arsurile, zi si noapte!
Pentru listuta : DPN - 08.01.2004, Sp. Polizu, dr. Magda Petrache, baietel, prima srcina!
In rest, ce sa mai spunem...Ne simtim cand bine cand rau! Cand avem contractii, cand nu avem nimic! Luam 6 medicamente pe zi, unele de 3 ori/zi, altele de 2 ori si altele o data/zi!
Mi-am refacut analizele pentru infectia urinara, ptr. care dr. mi-a recomandat Nolicin! Unii spun ca este ok ptr. sarcina, altii spun ca nu este bun! Nu mai stiu! La cate medicamente mi-au fost date, a inceput sa-mi fie teama! Vreau sa treaca mai repede cele 2 luni si jumatate si sa-mi vad BB sanatos! Ce ma sperie, este ca azi-noapte, am visat ca am nascut un baietel frumos, sanatos si grasut, de care eram foarte mandra! Nu stiu ce sa mai cred!
Pupici,
Georgy (29 saptamani)
anabordea spune:
Draga Andruska, multumita lui Ra am fost trecuta pe lista. Eu sunt Ana - Dr Lemnete Polizu 24.02.2004- baiat...Si ca nume, lui bebe o sa-i spunem Octavian Gabriel. Va pupic
Ana
didica spune:
Buna burticutelor,
De ceva vreme va citesc si eu, mai pe sarite din lipsa de timp. Insa de acum, datorita conjuncturii independente de vointa mea, cred ca voi fi alaturi de voi mai mult si mai activ.
Noi suntem in saptamana 24, dr. Pop la ecografie ne-a spus ca vom avea o fetita, DPN 12 februarie.
Tot la aceeasi eco dr. a tras semnal de alarma referitor la lungimea si dilatarea colului, a doua zi am fost la doctorita mea care m-a certat (da ce m-a certat!) ca am facut efort (desi chiar nu am facut nimic in afara de stat la serviciu cam mult si peste program) si mai ales ca nu m-am dus la timp la control (intarziere de 2 saptamani la control, mie la nu mi se parea atat de mult, ma simteam super bine, bb dadea deja din manute si picioruse, de unde sa stiu eu ce se intampla acolo
)
Cert e ca diagnosticul a fost incompetenta cervico-istmica (deschiderea brusca a colului fara dureri sau contractii) cu risc de pierdere de sarcina f. ridicat, am fost internata si mi s-a facut cerclaj.
Acum suntem bine dar in continuare trebuie sa stam in pat, fara efort si cu no-spa si ginypral la 6 ore.
Si asa am ajuns sa am timp sa va scriu
Nu am vrut sa va sperii cu intamplarea mea, tot ce vreau este sa aveti grija mare de voi (majoritatea am vazut ca sunteti cuminti) si sa va duceti regulat la controale.
Va pup si aveti grija de comori,
Didi si bbita (24 saptamani)
Andruska spune:
Sa completam lista:
Tin@ - Dr. Rusa Ion - Sp. Jud. Constanta - 25-30 dec. 2003
Dienuca - Dr. Marica - Sp. Filantropia
Roxana(Zazzie78) - sp. Giulesti - 6 ian. 2004
Layla 6-8 ian. 2004- - baietel
Georgy - 08 ian. 2004, Polizu, dr. Magda Petrache, baiatel, primul bb
Scuffy - Texas - 09 ian. 2004
Micky24 - Germany - 09 ian. 2004
Diana_b - Dr. Ion Ionut - Sp. Giulesti - 11 ian. 2004 - Mircea
Ane2 Cipru 20 ian. 2004 - Rachela Alexia
Felicia(Calibra) - Sp. Rm. Valcea - 21 ian. 2004 - Bianca
Lavv - dr.Anca Patrascu - sp.Filantropia (Craiova) - 18 ian. 2004 -Alexandru
Lala26 - dr. Casian - Sp. Elena Doamna(Iasi) - 18 ian. 2004
Ioana_Maxim - Dr. Anca - Sp. Municipal - 20 ian. 2004
Tonny - Sp. Jud. Constanta - 24 ian. 2004
Misa -dr. Merticaru Ilie, Spitalul Sf. Ioan cel Nou (Suceava). DNP-27.01.2004, al doilea bb
IrinaSisu - 15-24 ian. 2004
Andra 28 - Dr. Marcel Moisa - Sp. Giulesti - 28 ian. 2004
Ioana77 Prof. Ancar Sp. Pantelimon 29 ian. 2004, gemenii "Arturicii"
Crisnemes (Cristina) - Dr. Micu Romeo - Clinica Ginecologie I (Cluj) 30 ian. 2004
RA - Dr. Louis Mendez - Sp. Universitar - 30 ian. 2004
Coryydo - Dr. Mihu Dan - Sp. Stanca (Cluj) - 02 feb. 2004 - Bogdan
TatianaG Dr. Fulga Florescu Sp. Stanca (Cluj)
Lia 70 - 1-10 feb. 2004, Spit Elias, Dr. Cristian (?)
Mommy - dr.Monica Dunarintu - Maternitatea Bucur - 1-10 feb.2004
Lidia - dr. J. Barrett, Women's College, Toronto - 06 feb. 2004 - al doilea bb
Helen - dr. Rolea George - Sighisoara - 05 feb. 2004
Andruska - Dr. Badea Iulian - Sp. Universitar - 1-7 feb. 2004, Matei, al doilea bb
Ad Rasnov - Dr. Paris Florentina Sp. Filantropia - 7-10 feb. 2004 - Rares Ioan
Elena I.- Iasi -10 (11) februarie 2004.
IoanaCo - Dr. Fulga Florescu -Cluj Napoca, Spitalul Dominic Stanca - 12 februarie 2004
Fabi - Franta - 14 feb. 2004, al doilea bb
Misilicu Japonia(?) - 22 feb. 2004 - baietel
Ana - dr Lemnete - Sp. Polizu - 24 feb.2004 - baiat
DanaEma - State - 18.02.2004 - fetita
Bravo Georgy - de dr Petrache am auzit numai de bine. Succes !!!!
Ptr arsuri - biscuiti sau banane...cat depsre medicamente, stai linistita ca si eu cu primul baiat am luat medicamente cu pumnii si am facut un baiat frumos de 3.750 kg si 52.5 cm.
Pupici la burtici,
Andra cu burtica de 25 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
ibolya29 spune:
Va salut fetelor
sunt Ibi 26 saptamani DPN 20 ian 2004 dr.Nanu H. - Sp.Obstetrica-ginecologie - privat(Cluj)
Pentru GEORGY
la arsura de stomac eu am incercat lamaie, daca crezi ca poti s-o mananci asa cum se mananca si portocalele(eu am mancat o jumatate odata si mi-a folosit, nu este chiar placut pentru ca simti ca te arde in interior dar dupa un timp arsura dispare, acidul din stomac fiind neutralizat de aceasta),si vazi daca nu consumi prea multe dulciuri sau amestecuri de alimente care favorizeaza producerea acidului.
In rest nu am probleme mari desi medicul se astepta sa fac complicatii din cauza rinichilor polichistici(am chisturi pe ambii rinichi cel mai mare fiind in jur de 50 mm). Acum merg la control din doua in doua saptamani din cauza aceasta si multumesc lui Dumnezeu inca "suntem" bine.
Eu intru destul de rar pe la voi(sunt din Cojocna-jud.Cluj la 25 km de Cluj si ajung mai rar la internet ca sa pot vedea ce se mai intampla pe la voi) dar ma bucur sa vad ca sunteti multi care va puteti si intalni de a va cunoaste si impartasi sentimentele din aceasta perioada.
Cand mai reusesc am sa mai dau de stire ca existam si noi pe undeva, eu si un bb caruia nu prea-i pasa de ce se intampla in jur, ii place doar sa faca tumbe de cred ca imi iese din burta.
Va pup si astept sa mai ajung sa va mai scriu si alta data, acum trebuie sa plec... cu parere de rau dar asta e...
ibolya29
layla spune:
Buna ziua Burticute,
Ramona ti-am trimis iar pozele, daca nu le primesti da-mi de stire. din pacate eu nu sunt asa de tupeista, prefer sa stau in picioare decat sa ma cert cu lumea. o sa incerc pe viitor sa-mi pun in valoare "burticuta".
Didica bine ai venit!
Alina am primit pozele!!!.Multumesc!
mai vb diseara, pupici la toata lumea!
Layla-28 saptamani
aramona spune:
Carmen, multumesc de poze, le-am primit! Si legat de tupeu, nu stiu daca l-as numi neaparat asha, inclin sa cred ca noi femeile insarcinate suntem mai speciale, unele poate avem probleme si daca cei din jur nu se simt, cu frumosul se poate rezolva si asta. Pana acum nu m-am CERTAT ABSOLUT CU NIMENI! Zambesc si cer voie frumos...Si oare chiar poti fii refuzata? Si plec de la premisa ca orice om are un suflet si ca nu sunt toti rai...Am mai spus-o!
DAca asta e tupeu din partea mea, adica sa cer voie ceva ce mi s-ar cuveni, din bun simt, asta e, sunt SUPER TUPEISTA!!!
Si nu-mi pare rau...ma menajez pe mine si pe puiutzul meu! Din pacate peste tot domneste legea junglei, inving doar cei tari!
Asta le-as sfatui pe toate! Nu trebuie sa-ti fie rushine sa ceri ceva, cuiva...doar pt. faptul ca cineva s-ar putea ofusca...e problema lui! Si cu frumosul se pot face multe! Mai mult curaj si BURTA INAINTE!!! CA dupa aceea nimeni nu-ti mai cedeaza locul...
Andruska, multumesc de ajutor, cu lista...
Pupici, cu drag, Ramona (sapt. 27)
Andruska spune:
Bun venit celor 2 noua gravidutze: Didi si Ibolya , sarcini usoare si bebei sanatosi
Sa actualizam lista, pai nu
Tin@ - Dr. Rusa Ion - Sp. Jud. Constanta - 25-30 dec. 2003
Dienuca - Dr. Marica - Sp. Filantropia
Roxana(Zazzie78) - sp. Giulesti - 6 ian. 2004
Layla 6-8 ian. 2004- - baietel
Georgy - 08 ian. 2004
Scuffy - Texas - 09 ian. 2004
Micky24 - Germany - 09 ian. 2004
Diana_b - Dr. Ion Ionut - Sp. Giulesti - 11 ian. 2004 - Mircea
Ane2 Cipru 20 ian. 2004 - Rachela Alexia
Felicia(Calibra) - Sp. Rm. Valcea - 21 ian. 2004 - Bianca
Lavv - dr.Anca Patrascu - sp.Filantropia (Craiova) - 18 ian. 2004 -Alexandru
Lala26 - dr. Casian - Sp. Elena Doamna(Iasi) - 18 ian. 2004
Ioana_Maxim - Dr. Anca - Sp. Municipal - 20 ian. 2004
Tonny - Sp. Jud. Constanta - 24 ian. 2004
Misa -dr. Merticaru Ilie, Spitalul Sf. Ioan cel Nou (Suceava). DNP-27.01.2004, al doilea bb
IrinaSisu - 15-24 ian. 2004
Andra 28 - Dr. Marcel Moisa - Sp. Giulesti - 28 ian. 2004
Ioana77 Prof. Ancar Sp. Pantelimon 29 ian. 2004, gemenii "Arturicii"
Crisnemes (Cristina) - Dr. Micu Romeo - Clinica Ginecologie I (Cluj) 30 ian. 2004
RA - Dr. Louis Mendez - Sp. Universitar - 30 ian. 2004
Coryydo - Dr. Mihu Dan - Sp. Stanca (Cluj) - 02 feb. 2004 - Bogdan
TatianaG Dr. Fulga Florescu Sp. Stanca (Cluj)
Lia 70 - 1-10 feb. 2004, Spit Elias, Dr. Cristian (?)
Mommy - dr.Monica Dunarintu - Maternitatea Bucur - 1-10 feb.2004
Lidia - dr. J. Barrett, Women's College, Toronto - 06 feb. 2004 - al doilea bb
Helen - dr. Rolea George - Sighisoara - 05 feb. 2004
Andruska - Dr. Badea Iulian - Sp. Universitar - 1-7 feb. 2004, Matei, al doilea bb
Ad Rasnov - Dr. Paris Florentina Sp. Filantropia - 7-10 feb. 2004 - Rares Ioan
Elena I.- Iasi -10 (11) februarie 2004.
IoanaCo - Dr. Fulga Florescu -Cluj Napoca, Spitalul Dominic Stanca - 12 februarie 2004
Fabi - Franta - 14 feb. 2004, al doilea bb
Misilicu Japonia(?) - 22 feb. 2004 - baietel
Ana - dr Lemnete - Sp. Polizu - 24 feb.2004 - baiat
DanaEma - State - 18.02.2004 - fetita
Ibolya29 - DPN 20.01.2004, Dr. Nanu H, Cluj
Didi - DPN 12.02.2004
Ra, nu ai ptr ce sa imi multumesti, imi face placere Tu ce zodie esti ? Cumva VARSATOR ????
Noi tocmai ce am mancat si suntem Va pupam si va asteptam ,
Andra cu burtica de 25 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
ad_risnov spune:
Fetelor,
Am aruncat si eu un oki pe listuta si ma intreb unde sunt unele fete care altadata scriau si acum au disparut cu desavarsire, Scuffy, de exemplu.
Sper ca toate sa fie bine sanatoase si bebicii lor la fel!!!
O corectie pt. listuta : ad_risnov se scrie cu i nu cu a (rasnov)(altfel astept mielul ).
Bun venit noilor burticutze, Didica si Ibolya!
Pupici pe burtici.
Adrianain 24 de saptamani
ane2 spune:
Buna seara burticutzelor
Anabordea uite adresa mea de mail anitacocu@hotmail.com astept cu nerabdare reteta de zacusca.
Georgy ce coincidentza si eu am visat aseara ca am un baietel oare ce o insemna chiar o sa nastem baietzei si nu fetitze?
Gravidutzelor daca aveti timp duceti-va sa vedeti American Weding o sa lesinati de ras va garantez........Mama masurat si eu in talie 110cm iar de kg nu mai vorbesc am pus 16kg sunt curioasa luna asta cate kg iau ca luna trecuta am luat 3kg dar avand in vedere ca am inceput sa ma duc la sala si nu mai mananc noaptea(cred ca din cauza asta am pus asa de mult)sper sa iau doar un 1kg.
Va pupicesc si va doresc o seara placuta
anita