Razbunarea bonei batause ?!?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

dllc_mell, !! Ai completat perfect topicul :)).

pai asa, si io, si io :))
Mergem la o sala de fitness dintr-un parc si, daca ne nimerim pe acolo sambata seara, e un parcagiu (care pare tigan) de 2 pe 2, bine imbracat si bine hranit, care ne asigura ca are el grija de masina si aplica mereu aceeasi placa idioata: striga spre aerul din spatele masinii: "bai, copile, pleaca de langa masina asta, ca-ti rup urechile" .
Asta nu ma impiedica nici macar sa mai merg la sala sambata seara daca am chef, daramite sa ma impinga la alte alea .
Nu-i dam nimic, desigur, il ignoram complet. O sa ne bata pana la urma, nu? :))

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dllc_mell spune:

deci dragi concetateni si patrioti care mai de care mai infocati,sa nu le cautam nod in papura iubitilor nostri conducatori fara de care nu am putea fi codasii Europeivorbavine ca presedintele nostru cand a fost ministru al turismului a afirmat ca Romania nu are nevoie de autostrazi(ca noi circulam prin aer) si ca e foarte bine ca doctorii nostri pleaca din tara(ei prin experienta acolo,deci se duc prosti si vin experimentati...si plus de asta cica ce poate debita un creieras inteligent cica e bine ca fac bani muuulti acolo si vin si ii cheltuie aici...deci merge economia tarii).Eu daca Doamne fereste ma imbolnavesc de ceva anume ,am sa astept vreo 10 ani sa imi vina doctorul experimentat sa ma trateze...pana atunci nu misc un deget!sau daca vreo femeie insarcinata decide(doamne fereste)sa nasca intr-o maternitate(neprivata) si nu dai dreptul te pune sa dormi cu capul pe vata hidrofila(ca perna de acum eun lux)!nu mai vorbesc de undele asistente(nu generalizez)care isi beau cafeaua linistite uitandu-se la "maria la del'bario" pe acasa in timp ce tu mananci varul; de pe pereti de durere...ca deeee nu ai dilatatie!dar cum medicina a avansat se ptresupune ca ar fi medicamente care sa grabeasca dilatatia sau macar calmante pentru durere!dar daca nu dai dreptul si nu te inzestrat Dumnezeu cu un portofel mai ticsit in momentul mult asteptat, tot sa dormi pe perna de vata,patul de pe vremea lui Stefan cel mare si eventual(cum am patit eu)sa-ti iei copilul acasa rosu la fundulet(ca na au si ele copii acasa sau poate pielea lor e mai sensibila)!
fara suparare,ceea ce am zis aici am vazut cu ochii mei,nu generalizez,nu toti suntem la fel de rabdatori

Mergi la inceput

eu cred ca se enerveaza si va da papara...nba si el cat sa mai suporte,poate nu stii cata raspundere are el si cate munca depune sa se certe el asa cu aerul zi de zidar si cand isi iese din pepeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mell,pe mine m-au lasat nemtii 33 de ore in travaliu pt ca nu aveam dilatatie.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Mell,pe mine m-au lasat nemtii 33 de ore in travaliu pt ca nu aveam dilatatie.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

eu ma gandesc ca au vrut sa bata recordul(oricum romanii is campioni la baut cafea in timpul travaliului)...nu-ti mai zic ca atunci cand m-au operat pe mine doctorii spuneau bancuri cu blonde...masa de biliard si petul cu bere le mai lipsea!
si asistentele ce faceau?nu ti-au administrat nimic?sau te-au lasat sa le razi peretii(s-o fi gandit ca nu mai trebuie sa cheme zugrav)

Mergi la inceput

Nu mi-au dat nimic, m-am internat dim la 5.30 si pe la 2 noaptea in urmatoarea zi, m-au bagat in cada cu apa poate, poate are loc dilatarea. Daca imi amintesc bine,am avut vreo 2-3 perfuzii dar asta in ultimele ore de travaliu. Pe la 15.00 m-am ales cu epidurala( dupa 34 de ore )

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

chiar ca e varza topicul

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

dllc_mell, !! Ai completat perfect topicul :)).

pai asa, si io, si io :))
Mergem la o sala de fitness dintr-un parc si, daca ne nimerim pe acolo sambata seara, e un parcagiu (care pare tigan) de 2 pe 2, bine imbracat si bine hranit, care ne asigura ca are el grija de masina si aplica mereu aceeasi placa idioata: striga spre aerul din spatele masinii: "bai, copile, pleaca de langa masina asta, ca-ti rup urechile" .
Asta nu ma impiedica nici macar sa mai merg la sala sambata seara daca am chef, daramite sa ma impinga la alte alea .
Nu-i dam nimic, desigur, il ignoram complet. O sa ne bata pana la urma, nu? :))

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Nu merg nicaieri, ca io fac power yoga acasa la mine si oricum sunt agorafoba, nu ies decat daca e musai. Dar cumparaturile sunt musai.Si fiind agorafoba si mizantroapa, merg doar in locuri amenajate cu parcare pentru gravide, casa de marcat pentru gravide si alte alea, doar-doar scap de oamenii rai. Si degeaba. Cred ca am io o fatza enervanta.
Mi-a promis sotul meu ca daca raman sociopata si anul viitor, imi ia pistol cu gloante de cauciuc d-ala. Asa ca o sa vedeti la stiri cum isi fac mamele de familie rost de locuri de parcare.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

"Daca nu ramane repetent si anul asta, mam'mare, mamita...."
:))))))))))))))))))))))))))))
Ioanaaaaaaaaa :))))))))))))))

P.S. Dap, ai o fatza ingrozitoooooor de enervanta .

Mi-am facut de cap azi cu DC-ul .

Nu, nu ma lasa inima sa trimit mesajul asta, cine stie ce intelege lumea.
Deci , atentie toata lumea, Ioana e de o frumusete rara :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

"Daca nu ramane repetent si anul asta, mam'mare, mamita...."
:))))))))))))))))))))))))))))
Ioanaaaaaaaaa :))))))))))))))

P.S. Dap, ai o fatza ingrozitoooooor de enervanta .

Mi-am facut de cap azi cu DC-ul .

Nu, nu ma lasa inima sa trimit mesajul asta, cine stie ce intelege lumea.
Deci , atentie toata lumea, Ioana e de o frumusete rara :).

Dada, exact pe domnul Goe vroiam sa il evoc. Ce bine ne intelegem noi!

Cat despre frumusete, e adevarul adevarat, mai ales pentru cei care adora prunele infipte in doua scobitori...sunt de vis.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput