Razbunarea bonei batause ?!?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

plus ca, Grace, tocmai se planse Alina ca daca esti soferita in Bucuresti esti ciuca injuraturilor si claxoanelor...

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui Grace
plictisit sa gindesc conform semnaturii mele..., ar zice citiva...), faptul ca forumul acesta este format din 95% femei si in lipsa partii masculine care sa echilibreze balanta, conduce la o

Conform statisticilor din "TOPURI" la stanga, proportia de useri care au completat 'female' la gender (dintre toti cei care au completat ceva) e de aproximativ 87%.

Altfel, de unde prejudecata despre soferite? Conform statisticilor companiilor de asigurari din USA, femeile sunt "safe drivers", nu barbatii. Asa ca faptul ca si sotia mea apare pe asigurarea masinii imi scade costul asigurarii, nu-l creste.

Oricum... despre ce anume vorbiti voi la topicul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

ha ha :)) N-ai nimerit-o nici de data asta, Grace :). Asta fiindca, iarasi, ai tinut neaparat sa tragi o concluzie care sa te convinga ca tot mai bine e acolosa, la tine .

Denizel, nu tin nicidecum sa o o nimeresc in vreun fel. Nu ma intereseaza sa imi impun punctul de vedere sau sa am ultimul cuvant pt. o masa de necunoscuti, care nu ma cunosc absolut deloc. Fac asta insa in mediile familiare, daca merita efortul. Ceea ce nu este cazul de fata! Cit despre faptul ca tot vreau sa arat, sa conving lumea ca mai bine e la mine decit la ei, iar te inseli. Inceteaza sa mai gasesti mesaje subliminale, acolo unde ele nu exista. Pt. ca asta spune ceva despre tine. Nu despre mine.
Citat:
Eu nu conduc! Paf!
Nu vreau sa conduc.
Nu-mi place sa conduc.
Nu simt ca as face treaba buna conducand. Un autovehicul .
Asadar, toate experientele mele din masina (adica nu aud injuraturi, nu vad bate sau semne obscene) sunt cu mine pe scaunul din dreapta si cu un barbat pe scaunul soferului.
Sa nu-mi zici acuma ca barbatul nu e injurat/cotonogit fiindca pe scaunul din dreapta sade o prea gratioasa domnita :)). Nu ca nu s-ar potrivi realitatii :p, da' ar fi prea de tot sa schingiuim intr-atata argumentatia :)))).

Felicitari! ca nu conduci! Strazile sint mai sigure in acest fel!
Si cred ca stiai deja, ca nu trebuie sa dai explicatii nimanui pt. deciziile tale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

plus ca, Grace, tocmai se planse Alina ca daca esti soferita in Bucuresti esti ciuca injuraturilor si claxoanelor...

Apai nu te mirai tu, ca nu exista asa ceva? De ce imi spui mie, ceea ce stiam deja?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beren

Conform statisticilor din "TOPURI" la stanga, proportia de useri care au completat 'female' la gender (dintre toti cei care au completat ceva) e de aproximativ 87%.

Eu nu ma refeream scriptic, ci faptic. Ca doar 87% sint femei si restul barbati, e irelevant. Practic, barbati activi pe forum se incadreaza in procentul ala care l-am dat eu. Multi citesc, putini au opinii de exprimat si nu ma refer numai la barbati...
Citat:
Altfel, de unde prejudecata despre soferite? Conform statisticilor companiilor de asigurari din USA, femeile sunt "safe drivers", nu barbatii. Asa ca faptul ca si sotia mea apare pe asigurarea masinii imi scade costul asigurarii, nu-l creste.

Realitatea Beren, bate statisticile sece si relative. Fapt este ca femeile sint "safe drivers" nu contest nici macar eu. Tot fapt este insa ca exista parcari speciale pt. femei (mai mari, mai luminoase...)
Citat:
citat din mesajul lui beren

Oricum... despre ce anume vorbiti voi la topicul asta?

Vorbim vrute si nevrute, chestii abstracte sau adiacente de departe cu subiectul initial. Presarat cu oaresce rafuieli, frustrari venite din oarescare parti. Bun venit in lumea femeilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

asta m-a dat pe spate...unde exista parcari speciale pentru femei??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Marina

In Frankfurt.
Sunt sigura ca grace nu se referea la Bucuresti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Marina

Ahhhhh.... la noi aici? Banuiesc ca or mai exista si in alte parti. Mai exista de asemenea si locuri de parcare pt. handicapati si pt. familii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui Grace
Vorbim vrute si nevrute, chestii abstracte sau adiacente de departe cu subiectul initial. Presarat cu oaresce rafuieli, frustrari venite din oarescare parti. Bun venit in lumea femeilor!

Eh, urarea asta trebuia sa mi-o transmita cineva acum vreo 25 de ani, asa. Eu sugeram (nu chiar subliminal :) ca o discutie potrivita pentru PM nu are de ce sa fie irosita in public ...

P.S. As vrea sa-i vad pe 'zmeii' aia de soferi intrecandu-se cu Danica Patrick. :))

Mergi la inceput