Razbunarea bonei batause ?!?
Raspunsuri - Pagina 2
alina023 spune:
Denizel mama, nu sunt genul care sa se planga. Crede-ma ca trag mult, suport multe, nu mi-e teama de efort etc, dar nivelul la care s-a ajuns acum cu agresivitatea, noncultura, lipsa de civilizatie, mi se pare ceva demn de cel mai urat cosmar!
Ma bucur ca tie nu ti s-a intamplat niciodata sa fii claxonata, injurata, agresata in trafic sau mergand pe strada... Sigur nu traim in universuri paralele? ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
denizel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Denizel mama, nu sunt genul care sa se planga. Crede-ma ca trag mult, suport multe, nu mi-e teama de efort etc, dar nivelul la care s-a ajuns acum cu agresivitatea, noncultura, lipsa de civilizatie, mi se pare ceva demn de cel mai urat cosmar! Ma bucur ca tie nu ti s-a intamplat niciodata sa fii claxonata, injurata, agresata in trafic sau mergand pe strada... Sigur nu traim in universuri paralele? Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!! |
tz, tz, noncultura acuma...
Fetele, zau ca nu ma deprima daca aud ca 2 dezaxati se iau la bataie intr-un drum romanesc. Foarte bine fac. Daca unul din ei ajunge leguma, ura, am scapat de el :)).
Prefer sa fiu incantata ca nu sunt deranjata cand ma pup
(prima data am facut-o intr-un mod cu totul si cu totul nevinovat
. O singura data am fost claxonati. De catre o doamna coafata Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul"
alina023 spune:
Pai da, noncultura! Ca daca mi-ar spune "mergeti va rog la originile dvs.!" in loc de "du-te-n...biiiip" si ar da apoi un citat din povestea "vesela" a lui Creanga, nu cred ca ar fi chiar atat de deranjant! ![]()
Serios acum...din ce ai scris tu in ultimul mesaj inteleg ca domnul aflat acum in spital cu hemoragie cerebrala, si-a meritat-o? (presupunand ca a fost ca urmare a unei altercatii in trafic). Este cazul sa spunem "ura!"?
Cred ca uiti cazul batranului omorat in strada. Imi pare sincer rau ca gandesti asa. Daca mie mi-e bine si nu am patit nimic (exceptie claxonul doamnei coafate
) inseamna ca e totul ok. Nu este!
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Povestea nasterii Anei 
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
denizel spune:
| citat din mesajul lui alina023 Serios acum...din ce ai scris tu in ultimul mesaj inteleg ca domnul aflat acum in spital cu hemoragie cerebrala, si-a meritat-o? (presupunand ca a fost ca urmare a unei altercatii in trafic). Este cazul sa spunem "ura!"? |
nu, nu intelege asta, fiindca eu nu vorbeam despre asta.
Eu vorbeam despre dezaxatii care (ziceti voi, eu nu i-am vazut niciodata) isi scot batele de baseball, ies din masini si se cotonogesc in stil tipic romanesc...
Cred ca uiti cazul batranului omorat in strada... |
vai, cum as putea sa uit ca in Romania un batran a fost ucis in strada? In strada, nuuuu?????? Cu sange rece, asa-i????? De un ucigas?????? A curs mult sange? S-a dat in Libertatea? Da' Esca pe ProTV ce a comentat? Pfiii, tipic romanesc. Auzi, sa moara ucis un batran in strada... Ai dreptate, nimic nu e OK
Pentru parinti, de dragul copiilor
maraki spune:
Batranul pieton era cu nepotica de 5 ani pe trotuar. A cazut victima unui sofer dezaxat, a primit un pumn in fatza si a cazut pe asfalt.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
denizel spune:
| citat din mesajul lui maraki Batranul pieton era cu nepotica de 5 ani pe trotuar. A cazut victima unui sofer dezaxat, a primit un pumn in fatza si a cazut pe asfalt. Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Tipic romanesc. 2-1. Ma rog, 1 si 1/2-1, ca Alina e plecata doar pe jumate dintre dezaxatii care ne pandesc pe trotuare, treceri de pietoni si Caile Bucurestiului.
alina023 spune:
Denizel, eu inteleg ce spui tu...chiar inteleg.
Numai ca, din pacate, uneori nu poti schimba nimic odata cu schimbarea perspectivei din care privesti lucrurile. Uneori chiar nu functioneaza! E bine ca la tine inca mai merge! Sper sa-ti reuseasca si in continuare! 
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Povestea nasterii Anei 
denizel spune:
| citat din mesajul lui alina023 Denizel, eu inteleg ce spui tu...chiar inteleg. ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!! |
eh, o sa cad si eu pana la urma, grozaveala asta n-are cum sa ma tina mult. O sa ma vezi pomenita pe protv international: vazand ca zambeste vanzatoarei care ii vorbea politicos si romanesc atipic, un sofer care intrase peste rand grohaind ca vrea un red bull, a bagat-o cu forta in vitrina cu mezeluri. Bucuresteanca nu s-a opus. Martorii oculari au zarit in apropierea magazinului cu produse expirate masini cu rudele soferului inarmati cu bate de diverse marimi si forme.
Grace spune:
Mda Denizel, si eu zic ca fetele care stau in Bucuresti sint rau intentionate si traiesc numai aventuri demne de o terapie...
Si eu ca si tine gindesc ca in Bucuresti totul este armonie. E totul verde, curat, e civilizatie, e siguranta. Soferii ca si pietonii circula toti regulamentar, nu sint nervosi pt. ca nu sint grabiti, si nu sint grabiti pt. ca strazile sint largi, libere, o placere.... Si oamenii in general nu sint deloc nervosi, agresivi, suparati asa cum se spune (tipa!) nu numai in mass-media romaneasca dar si in cea internationala, basca ca sustin acelasi lucru si o parte din conationali precum si o parte din diaspora...dar de fapt, nimeni nu stie nimic, cei care traiesc in tara nu vad bine, ceilalti sint prea departe....sint toti total pe linga....
eah..., toate's numai minciuni, menite sa destabilizeze echilibrul plin de armonie al societatii romanesti precum si sa afecteze climatul consensual dintre puterile statului via populatia.
Auzi tu, si ce jignire, sa se vorbeasca in zilele noastre cu "tipic romanesc", cind toata lumea stie ca pt. romani asta este o injurie, in timp ce pt. alte nationalitati acelasi lucru reprezinta piept umflat akka semn de mindrie...puah
Hai Denizel, ia zi-mi, sa mai luam acum amindoua o pastila de valium sau sa le-o dam la fetele astea?
denizel spune:
| citat din mesajul lui Grace Mda Denizel, si eu zic ca fetele care stau in Bucuresti sint rau intentionate si traiesc numai aventuri demne de o terapie... Si eu ca si tine gindesc ca in Bucuresti totul este armonie. E totul verde, curat, e civilizatie, e siguranta. Soferii ca si pietonii circula toti regulamentar, nu sint nervosi pt. ca nu sint grabiti, si nu sint grabiti pt. ca strazile sint largi, libere, o placere.... Si oamenii in general nu sint deloc nervosi, agresivi, suparati asa cum se spune (tipa!) nu numai in mass-media romaneasca dar si in cea internationala, basca ca sustin acelasi lucru si o parte din conationali precum si o parte din diaspora...dar de fapt, nimeni nu stie nimic, cei care traiesc in tara nu vad bine, ceilalti sint prea departe....sint toti total pe linga.... eah..., toate's numai minciuni, menite sa destabilizeze echilibrul plin de armonie al societatii romanesti precum si sa afecteze climatul consensual dintre puterile statului via populatia. Auzi tu, si ce jignire, sa se vorbeasca in zilele noastre cu "tipic romanesc", cind toata lumea stie ca pt. romani asta este o injurie, in timp ce pt. alte nationalitati acelasi lucru reprezinta piept umflat akka semn de mindrie...puah Hai Denizel, ia zi-mi, sa mai luam acum amindoua o pastila de valium sau sa le-o dam la fetele astea? O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti... |
2 si 1/2-1
Grace, cea mai buna dovada a faptului ca in Bucuresti e traibil e aia ca eu sunt aici si ca nu a existat pana acum calatorie din care sa nu ma intorc bucuroasa si nerabdatoare in Romania.
Sau ca as putea sa plec oricand de aici, dar nu consider ca e cazul sa o fac.
Nu stiu daca si peste 5 ani o sa pot pleca la fel de usor de aici, dar acum nu am vreo dorinta sa plec si nici disperarea ca daca nu plec acum o sa regret peste 10 ani.
E drept, nu urmaresc stirile de la ora 5, sunt suficient de mizantropa incat sa stiu ca nu e cazul sa pretind ca toata lumea sa-mi zambeasca si sa-si declare admiratia/interesul pentru mine, sunt suficient de hatra incat sa ma sperie mai tare obsesia pentru ordine decat lipsa pe alocuri (sau totala