Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (402)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Aniast nastere usoara si te asteptam cu vesti!

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor Eliza, Gheorghe, Miruna, Raisa, Rares, Stefan ! Sa cresteti sanatosi si sa va bucurati parintii!

Mergi la inceput

Am trimis si eu cu intarziere pozele in mail-ul comun. Abia acum am reusit sa le descarc. Am avut un weeked plin. Sper sa va placa

Mergi la inceput

Yaia, felicitari pentru pisica iepurita Si succes cu diversificarea.

Mergi la inceput

Gabi sanatate gazelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani, Eliza, Gheorghe, Miruna, Raisa, Rares, Stefan ! Sa cresteti frumosi, sanatosi si sa va bucurati parintii!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Hai, andreea, nastere usoara!

La multi ani sarbatoritilor de azi si din ultimele zile!
Nu mai nominalizez ca si-asa cu moralul meu de la o vreme in coace n-am prea felicitat niciun copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Inca 5 minute de forumeala si gata, ma duc sa ma redresez in ochii sefului.

Voiam sa va spun ca am avut un weekend extraordinar. Musafiri vineri, o ultima sarbatorire a lui Andrei, sambata extraordinara petrecere a dulcetilor si papanasilor (multumim din suflet pentru organizarea excelenta si pentru compania minunata), apoi alt party pentru o sarbatorita frumoasa foc, iar ieri botezul finutului nostru cel mic urmat de un alt party prin vecini. Totul a fost la superlativ.

Am vazut pozicile voastre de la party de sambata, imi pare rau ca am fost cam lenesa si nu am apucat sa le descarc si pe ale noastre inca. Lenesa nu am fost eu, ca am reformat toata bucataria, apoi dormitorul si dressingurile, si m-am culcat pe la 1 noaptea in toate cele 3 zile, asta pe motiv de munca. Si inca mai am.

Acuma ma duc la munca de birou. Va pup si sa aveti o saptamana super.

Mergi la inceput

Asa amarata sunt ca am ratat petrecerea!!! Si saraca Degetica abia astepta, toata saptamana trecuta am facut planuri cu ce se imbraca si cu cine se intalneste.
Vinerea trecuta a tusit usor, vineri seara a adormit cu greu chinuita de secretii, iar sambata dimineata a facut o criza de tuse de m-a speriat: tuse latratoare, vanata la fata, nu putea respira, tremura toata (o fi fost un krupp de ale carui manifestari povestea Piceape primavara si nu prea mai tin eu minte?!). Nu era copil dedus la distractie, desi criza o data depasita, s-a comportat ca si cum nu se intamplase nimic, fara alte semne de boala.
Am sunat la Medlife si an dus-o la centrul din Unirii la dr.Sanda Herta. Consultatie scurta, fara prea multe lamuriri, traheobronsita, aerosoli cu Ventoline si Flixotide.
Greu de realizat, prima sedinta mai multcu forta, plus ca Flixotide nu-i face bine deloc, se umple de pete pe fata, o ustura ochii... In fine Ventilone i-a prins bine si cred ca am depasit hop-ul, noaptea-trecuta a dormit bine, n-a facut deloc febra.
Colac peste pupaza acu, mama are amigdalita pultacee si astazi sta cu Ana. Am inima cat un purece gandindu-ma la ce poate iesi din schimbul de vietati pe care le poseda fiecare.

Mergi la inceput

Am vazut poze superbe, cu copii mari, si frumosi! Pe multi nici nu i-am mai recunoscut. Si mamici frumoase si elegante, fie ca aveau burtici, fie ca erau suple, trase prin inel.

Luy, arati tare bine, mi te-a laudat mult Bobo. Feliitari pentru entuziasm si pentru organizare. Esti fantastica!

Mergi la inceput