Prietene la bine si la greu - 48
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
DORIS_71 spune:
Intru doar ptr. a felicita fulgusorii: Amalia Teodora
Sabina Ioana
Eduard Cristian
Mihaita
Si fug inapoi in butoi ca azi nu sunt in forma. O seara buna.
Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze
23/08/2010-----75-----73,5
target-----65
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Amalia Teodora
Sabina Ioana
Eduard Cristian
[red]Mihaita[/blue]
neatza
cam mare butoiul si foarte ocupat observ
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
broscuta_80 spune:
monis vezi ca nu merge Red and Blue
Mai ancutza de ce a avut Sabinuta febra? Mai are?
Am vazut pozele de la intalniri, si de la Iasi si de la Capitala. Ce mi-as dori si eu sa fiu cu voi acolo...
Draga lavi.. eu sper sincer ca e doar ceva trecator... nu are cum sa fie forever lipsa de net. Eu cred ca dupa ce iti va intra si indemnizatia vei reveni la normal... eu astept sa beau cafeaua de la tine in fiecare zi... ( sa nu zici ca te-am bagat in faliment cu cate cafele ne-ai dat aici )
Te pupez pe tine si pe Raresh. Restul e can-can!
NB
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui broscuta_80 monis vezi ca nu merge Red and Blue ![]() Mami de ![]() |
ba merge tu, nu vezi ca a rezultat albastru? cum am vrut...
![](radtare.gif)
Pupam
![](afro.gif)
Monis
![](zzzz.gif)
monis5 spune:
eu nu ca acum am gasit timp de net
ma declar invinsa, nu mai am nici timp, nici putere de forum
dar vine mama saptamana viitoare asa ca sper si eu in niste somn si niste forum. sau sa dorm pe forum
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Buna seara. Sper sa apuc sa sciu 3 vorbe si apoi sa arunc un ochi la poze de intalneala.
Ralu, la multi ani sa ne traiesti sanatoasa ca frumoasa esti deja!
Cuscri, taaare as vrea sa ne vedem dar nu vom fi in Timisoara luni si din 15000 de motive nu am cum sa ajung (sa mentionez motivul ZMEU care ar lua foc numa sa-i propun asa o deplasare adhoc... si daca ii spun ca iau masina si ma duc cu pruncii e jale...). Ma gandesc ca veniti cu trenul ca altfel ar fi mai ok sa treceti prin Arad cu masina ca-i mai bun drumul.
Am fost si noi sa facem pasapoarte (ale noastre ca-s expirate si la fete ca Vlad are de anul trecut) si s-au chinuit astia juma de ora cu poza lui Teo, daca nu i-au facut vreo 15 , deja tipul respectiv spuneau ca trebuie sa se alinieze planetele acolo ca sa iasa poza cum trebe
chiar cand am spus ca-i ultima incercare gata ne dam batuti a iesit!
No acu bani sa avem sa plecam pe undeva ca pasapoartele nu mai sunt o problema
.
Habar n-am ce mai vroiam sa spun...
Revin imediat cu ceva.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Dupa cum spuneam, revin cu o rugaminte. Avem la aradence o colega de forum, Maria_Rubi, care ne solicita adjutorul. Cazul e cat se poate de real, ne-am vazut la intalniri, am vb la telefon, iar sotul a vazut-o si pe ea si pe toate documentele ei (sotul meu e si el medic). Speram sa aprobe adminii cazul sa apara la umanitare. Pana atunci copiez aici mesajul ei:
"Sunt Cristina Rubinstein, pe forumul "Despre copii" ma stiti ca si "maria_rubi", locuiesc in Arad, am 30 de ani, sunt sotie si mama a doua fetite frumoase.
Dupa 7 luni de dureri cumplite, de nopti nedormite si medicamente luate zi de zi, timp in care am consultat mai multi doctori si am urmat mai multe proceduri de fizioterapie, acupunctura, curenti, am facut un RMN unde mi s-au descoperit doua formatiuni tumorale. Prima imi erodase o coasta si o parte din plamanul drept, cealalta erodase doua vertebre toracale.
Am fost internata o saptamana la Timisoara, doctorilor fiindu-le teama sa ma opereze din cauza anesteziei (trebuia sa fiu intubata si le era frica sa nu imi lezeze si mai mult vertebrele). Dr. Hazm s-a ocupat de mine la Timisoara si nu a fost prea incantat ca am cerut externarea...
Am trimis toate analizele la mai multe clinici din Europa in speranta aflarii unui potential diagnostic. Toti doctorii erau convinsi ca este vorba de tumori maligne si deja ma sfatuiau sa fac chimioterapie si radioterapie. Am trait mai mult de o luna cu gandul ca pot avea cancer si, credeti-ma, este cumplit!
Astfel am ajuns la Szeged unde am facut operatia de toracotomie. Dr. Furak m-a operat. In urma biopsiei s-a stabilit ca o ciuperca – “criptococcus” – este responsabila de tot dezastrul acesta. Ce usurare! Orice este bine in loc de cancer.
Una din probleme fiind rezolvata, mai ramanea cea de la vertebre. Asa am ajuns la un doctor neurochirurg tot in Szeged care mi-a spus ca este nevoie de o reconstructie de coloana vertebrala, materialele folosite pentru aceasta se importa din SUA si ca, in Romania nu este nimeni care sa poata face aceasta operatie. Nu exista cale de intoarcere, coloana mea stand sa se prabuseasca si sa lezeze iremediabil maduva.
Daca prima operatie, care a costat aproape 4000 euro, am putut sa o suportam cu sprijinul familiei, acum apelam la bunavointa dumneavoastra, a oamenilor cu suflet bun si curat.
Operatia, care va avea loc pe 9 septembrie, va costa in jur de 7000 euro. Va fi efectuata de Dr. Barzo Pal impreuna cu un alt Prof. Dr. din Budapesta.
In plus, tratamentul pentru exterminarea ciupercii trebuie efectuat pe timp indelungat, iar pe luna costa 1500 ron, gata compensat.
Multumesc tuturor celor care pot sa ma ajute facand donatii sau trimitand mesajul meu departe!
Multumesc si firmelor care pot sa contribuie cu o donatie prin contract de sponsorizare pe persoana fizica.
Multumesc tuturor!"
Conturile in care puteti face donatii:
Titular cont: Rubinstein-Ilisie Maria-Cristina
LEI: RO82INGB0000999902069415 deschis la ING
EURO: RO87INGB0000999902069422 deschis la ING
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Seara buna
Adormit piscotelul, si eu bagat un nas in forumache.
Fost la intalneala... mumos-mumusel fu. Mai vrem. Mihnea chiar a fost cumintel...a facut super impresie. Ruxica tare mofturici fu... acum, sau e ea foarte sensibila, sau facea galagie sa atraga atentia lui Mihnea care zacea in nesimtire... dar o dam noi la brazda. important e ca a stat la soacra in brate fara sa planga... ca la intalnirea precedenta a tipat si a plans continuu din secunda in care m-a vazut pe mine
... asa ca am facut progrese in relatia nora-soacra.
Danut de Dy, e baiat mare... tare poznas... zici sa-i iepurasul duracel... asa ca di acusica ajunge manechin E un dulce si un umblaret de rupe papucii
Ari de Lalu e o finuta si o vesela... te topesti cum rade ea cu limputa afara
Andra de Stumfy papase si dormis in drum spre ieseala... asa ca a fost de gasca. a socializat cu lumea... a zambit... a cercetat bancute...
Annabelle e o bombonica. daca o vezi nu stii de ce mami ei are par alb iesit prin caciula de fugarit fetita cu papica... are niste falcute.... tot sa le pupi.... A molfait ea 2 biscuiti acolo ( cica exceptie.... maimult de 1 nu incearca) dar, asa cum stiu de la Mihnea... dintr-un biscuite a zecea parte ajunge in stomacel... restul e pe fata, maini, haine... eventual in urechi... etc.
De doamne nu mai spun nimic... sunt toate niste doamne tot sa le vezi... sa le intalnesti... sa socializezi.
trimit si revin... daca nu in seara asta... maine
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
dymomo77 spune:
Ma tot chinui sa scriu un mesaj, dar nu stiu cu ce sa incep. Au trecut parca secole de cand nu am mai intrat pe forum. Intai a fost calculatorul iar apoi nu am mai gasit timp. Parca nu mai am energie de la atata lipsa de somn... Asa ca va trimit la toate fetele mele dragi un pupic virtual iar de maine sper sa gasesc timp sa fiu alaturi de voi.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut