Fluturasi de martie-aprilie 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Cris draga - ce boala reumatica ai? Te-au vazut cei mai buni doctori? daca ai nevoie de vreun sfat medical imi poti spune, aici sau pe pm; iti doresc multa sanatate si putere, si sa ai grija de tine.

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

Nu, nu am suferit niciodata de astfel de probleme de sanatate..

Pur si simplu intr-o dimineata m-am trezit cu parestezie la bratul drept, aveam putina sensibilitate si ma durea. Am fost la medic ce a spus ca este pe baza de stres ( acum l-as putea da in judecata daca as vrea..dar nu are rost ptr ca tot nu-mi rezolv problemele)
dupa o saptamana durerea de brat a trecut inschimb imi simteam oasele (articulaziile: genunchii, glezna, spatele, coloana vertebrala, gatul..) pocnind cand ma ridicam din pat sau faceam vreo miscare mai brusca.. la cateva zile de distanza, oasele au inceput sa "pocneasca" mult mai des si mai usor, durere de genunchi in timpul mersului, oboseala, lipsa de apetit..
tot asa incetul cu incetul situazioa mea s-a agravat.. sfatul medicului a fost sa trecem repede la tratament, dar m-a avertizat ca sansele ca bb meu sa se nasca sanatos sunt foarte reduse..
asa ca mi-am facut curaj si am refuzat tratamentul..singura mea rugaciune este aceea ca boala sa evolueze mai lent si sa am ocazia sa nasc un bb sanatos..iar apoi vom vedea... Nu voi pune in pericol sanatatea copilului meu..

Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 9+ ptr a doua oara :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cris imi pare tare rau!

ruxandra mie mi-a spus dr-ita la care am fost (nu dr meu) la 14 sapt fara 2 zile parca dar bb era de 14 sapt si 2-3 zile ca e baiat 100% apoi a zis ca nimic nu e sigur 100% pe lumea asta si imi spune doar 90-95%. acum eu zic ca 90% e un procent mare, nu? pozica "dovada" nu ai?? tu oricum ai mai mult acum decat am avut eu cand mi-a spus, nu?

roxy la noi e frumos afara, azi dimi cand am dus-o pe mina la gradi nu era frig.

mamica fericita de 3 ani si 15+ 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Cris - Dar ti-a pus si un diagnostic? Cel mai frecvent oasele "pocnesc" de la boli artrozice. E adevarat ca in timpul sarcinii e preferabil sa nu faci radiografii, dar daca are vreo suspiciune serioasa iti poate face un RMN. Cum sa treaca la tratament fara un diagnostic, nu inteleg?
Multa multa sanatate!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 8+

Mergi la inceput

vreau sa fac salata de vinete. stiti cmva care maioneza cumparata e mai buna???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Aia facuta in casa e mai buna . Treci pe la odiseea nostra ca tocami am pus link acolo cu o reteta de maioneza buna si ff rapid de facut.

mamma bis - o fetita si 24s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

cris sa fii puternica si sa te rogi atat pt tine cat si pt bebe al tau. poate ar fi bine sa mai ceri parerea unui medic, gaseste unul f bun ca intotdeauna 2 pareri nu strica.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:

Aia facuta in casa e mai buna . Treci pe la odiseea nostra ca tocami am pus link acolo cu o reteta de maioneza buna si ff rapid de facut.

eram sigura ca asta va fi primul raspuns.... normal ca e cea mai buna....dar pt o mica puturoasa acum vreau sa cumpar una...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:

eram sigura ca asta va fi primul raspuns.... normal ca e cea mai buna....dar pt o mica puturoasa acum vreau sa cumpar una...

Pai efortul din reteta aia e direct proportional cu iesitul la magazin sa cumperi una . Nu ai de pus decat ingredientele in borcan, gramada acolo si sa bagi blenderul si in cateva minute, voilą, o maioneza ff buna.

Mergi la inceput

petro data viitoare o sa o incerc.... treaba am oricum la magazin

Mergi la inceput