I LOVE MY WIFE
Raspunsuri - Pagina 9
samahol spune:
Marius,si faptul ca ea ma face mincinoasa,ca-mi fac singura declaratii...oare nu e tot o jignire?
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samahol Marius,si faptul ca ea ma face mincinoasa,ca-mi fac singura declaratii...oare nu e tot o jignire? |
Sincer - nu am observat, insa exista raporteaza la moderator - de ce nu utilizati aceasta functie?
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Sincer - nu am observat, insa exista raporteaza la moderator - de ce nu utilizati aceasta functie? Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
da' ce crezi ca daca se apasa butonul ala gata se rezolva si problema?
Eu n-am intzeles de ce a facut laura tot circul asta...nici sa ma pici cu ceara!Care e problema de fapt?
editez ca de' stitzi voi treaba cu blondele!Da,da noi astea de-am crezut ca e sotzul lui Samahol!!!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
marius spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andacos
da' ce crezi ca daca se apasa butonul ala gata se rezolva si problema? Eu n-am intzeles de ce a facut laura tot circul asta...nici sa ma pici cu ceara!Care e problema de fapt? Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Nu stiu - dar este o varianta.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
andacos spune:
citat din mesajul lui marius Nu stiu - dar este o varianta. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Da,o varianta de luat ...in seama!
Dana
scuze m-am mutat pe pc si m-am dezobisnuit cu el!
andacos spune:
Yo sunt!
Cine se alatura mie?
Dana
kariguld spune:
citat din mesajul lui andacos Yo sunt! Cine se alatura mie? Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
io, io!!!!! plecam undeva? aleg eu destinatia?? hai doar doua zile, lasam barbatii cu copii......visez
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!