scoala sector 1
Stiu ca revin cu un subiect poate plictisitor dar cand trebuie sa iei o decizie legata de scoala puiului tau e destul de greu. Locuim de putina vreme in zona de nord a Bucurestiului si anume in Bucurestii Noi -Damaroaia. In toamana 2011 baiatul meu trebuie sa inceapa clasa 1. Am cautat si tot cautat scoala in zona ( cat de cat, transportul nu e o problema). Am gasit pana acum 4 variante:
- scoala 177
- scoala 178
- scoala 11
- scoala 10
Poate cineva sa imi dea mai multe detalii despre aceste scoli? Un sfat de mamica/tatic? de unde mai pot afla informatii utile cu adevarat?
Mutumesc frumos
Raluca
Raspunsuri
Noa spune:
E destul de complicat sa compari scoala 178 cu scoala 11.Scoala 178 este o scoala de cartier cu rezultate mediocre, scoala 11 e in momentul de fata pe primul loc in topul scolilor din Bucuresti daca e sa ne luam dupa rezultatele de la admitere.
Si inca ceva:scoala 11 e o scoala in care 99 % din elevi provin din familii cu foarte mari posibilitati materiale.
madyrizi spune:
eu nu vreau sa fac o comparatie intre scoala 178 si scoala 11 pentru ca e o diferenta foarte mare. elevii claselor V-VIII de la scoala 11 au fost gazduiti de scoala 178 cand localul lor a fost in renovare.nu vreau sa va spun ce au vazut copiii nostri mediocri, de cartier, la cei de acolo veniti cu fitze in cap si talente de picai. intr-adevar este o scoala de fitze, cu parinti bogati, care au cerinte pe masura contributiei lor.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
loryi1974 spune:
Natasa,dar cu taxa asta imensa inseamna ca scoala are laboratoare si material didactic ultimul racnet.Sa fie asa oare??
madyrizi spune:
scoala 11 a fost renovata din temelii acum 2 sau 3 ani. n-am fost niciodata in incinta, dar pot sa va spun ca nu-mi place pentru ca nu are curte de joaca. este foarte micutza curtea si inghesuita. poate s-a schimbat ceva in ultimii ani si eu nu stiu.
foarte multe scoli (care au cerut au si obtinut ca se facea o risipa de bani foarte mare) au in dotare: calculatoare de ultima generatie, sistem video de supraveghere, material didactic nou, laborator AEL, biblioteca dotata cu carti si calculator, ecrane de proiectie etc.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
madyrizi spune:
scoala 177 este foarte mica, parca au o singura clasa la fiecare nivel.
de scoala 179 nu-ti place? e si asta tot in zona.
de scoala 10 nu stiu nimik.
oricum trebuie sa te decizi repede pentru ca la unele din aceste scoli inscrierile se fac foarte devreme, chiar daca oficial se da startul la 1 februarie. unele chiar au deja liste cu elevii din circumscriptie (sau din afara) care sunt repartizati la cele mai bune clase.
Mami
de
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
fica spune:
de scoala 179 nu stiu nimic!
Multumesc pentru ca mia-i confirmat banuielile. Asa cum ti-am spus si in PM nu cautam mofturi! Poti sa imi dai ceva detalii legat de scoala 179. Stim ca trebuie sa ne miscam rapid!
madyrizi spune:
nu stiu detalii din interior despre scoala 179, doar ca e cam bataie pe ea ca e singura scoala (din ce stiu eu) cu semiinternat de la bazilescu spre iesirea din oras, asa ca vin multi din partea aia (chiar din ilfov) si e cam greu de prins loc. stiu ca e scoala buna, dar tot de cartier, fara fitze si pretentii mari ca si scoala 178.
am trimis PM cu detalii despre scoala 178.
succes.
Mami
de
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro