Sep-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Hai Iunia!(152)
Raspunsuri - Pagina 4
Klarisse spune:
Personal mi se pare normal sa stai cu copilul, te ajuta sa il inveti, sa te acomodezi, sa ii inveti programul. Altfel te trezesti acasa cu un bebelus de care nu stii sa te ocupi pentru ca au facut-o altii pentru tine. Macar in spital poti cere sfaturi, ajutor ..daca ceva nu se leaga..
Klarisse
graviduta 34+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire
Buburuza_10 spune:
Asaaaaaaaaaa... acum sa va povestesc despre noi. Tocmai ne-am intors de la dr.!
Cu exceptia cazului in care s-ar declansa nasterea natural mai devreme, marti, pe 7 sept., ma voi prezenta cu bagajelul in dinti la clinica pentru ca mi se va induce nasterea. Asa ca cel mai tarziu pe 8 sept. va avea loc marea intalnire cu iubita Sofia!!! DPN-ul este pe 7 sept., insa nu vrem sa mai amanam nasterea pentru ca incepand cu 10 sept. incepe vacanta de Eid, adica sunt vreo 10 zile libere in care nu misca nimic (e mai ceva decat perioada Craciun - Revelion la noi), in sensul ca mai toti doctorii, asistententele si moasele sunt plecati, asa ca nu as pre avaea cu cine sa nasc. In plus, programul DHL-ului va fi drastic afectat, asa ca ar exista riscul sa nu pot trimite in timp util sangele colectat catre banca de celule stem din UK.
In rest, totul e bine, bebelina e miscacioasa, am fost la monitorizare(CTG), lichidul e ok, placenta buna si ea si am facut, in sfarsit, cunostinta cu calul balan!!! Acum inteleg de ce va plangeati voi... recunosc ca nu e prea placut! Colul meu e moale, dar fffff inchis!
Nu e de mirare, avand in vedere ca eu nu stiu ce-s contractiile pana in ziua de azi...
Astea imi sunt vestile! Va pup si ma intorc la citit capitolul trecut!
39+ 
Klarisse spune:
Buburuzule super vestile, nu mai este mult pana la marea intalnire cu Sofia. Acum sa vedem daca asteapta 7 septembrie sau decide sa vina cand vrea ea.

Klarisse
graviduta 34+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire
bebecris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Asaaaaaaaaaa... acum sa va povestesc despre noi. Tocmai ne-am intors de la dr.! In rest, totul e bine, bebelina e miscacioasa, am fost la monitorizare(CTG), lichidul e ok, placenta buna si ea si am facut, in sfarsit, cunostinta cu calul balan!!! Acum inteleg de ce va plangeati voi... recunosc ca nu e prea placut! Colul meu e moale, dar fffff inchis! Astea imi sunt vestile! Va pup si ma intorc la citit capitolul trecut! 39+ ![]() |
, cred ca deja incep sa te macine emotiile cristina si bebe in burtica
34+sapt
alexuza spune:
FETELOOORRR acum am venit de la dr , care mi-a zis ca maine sa ma prezint cu buletinul la spital ca sa ne intalnim in sfarsit cu EMMA . 

Burtica de
39 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE 
bebecris26 spune:
| citat din mesajul lui alexuza FETELOOORRR acum am venit de la dr , care mi-a zis ca maine sa ma prezint cu buletinul la spital ca sa ne intalnim in sfarsit cu EMMA . ![]() ![]() ![]() ![]() Burtica de 39 + EMMA ANTONIAIN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE ![]() |
pai cum i-ti va induce nasterea sau facu cezariana? zi-ne tot 
cristina si bebe in burtica
34+sapt
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bebecris26
pai cum i-ti va induce nasterea sau facu cezariana? zi-ne tot ![]() cristina si bebe in burtica 34+sapt |
Pai mi-a zis ca am colul deschis si ca maine nasc , maine vedem daca normal sau cezariana . Ea m-a intrebat cum as vrea si i-am zis normal , acum sa vedem . oricum nu conteaza decat sa fie bebelina bine
Burtica de
39 + EMMA ANTONIAIN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE
bebecris26 spune:
sa dea Domnul sa fie cum e mai bine pt voi doua
cristina si bebe in burtica
34+sapt
alexuza spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 sa dea Domnul sa fie cum e mai bine pt voi doua cristina si bebe in burtica 34+sapt |
MULTUMIM

Inca nu imi vine sa cred
Burtica de
39 + EMMA ANTONIAIN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui alexuza FETELOOORRR acum am venit de la dr , care mi-a zis ca maine sa ma prezint cu buletinul la spital ca sa ne intalnim in sfarsit cu EMMA . ![]() ![]() ![]() ![]() Burtica de 39 + EMMA ANTONIAIN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE ![]() |
Wow! Si nici n-am primit bine stafeta! stiam eu ca asta asteapta bebelinii nostri! Timen pumnii stransi pt maine!

Cristina
Toma Andrei/Alexandru 35+