Sep-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Hai Iunia!(152)
Raspunsuri - Pagina 20
donna79 spune:
Uraaaaa!
Bun venit Emma!!! Felicitari Alexuza!!!!!!!
Donna
34+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
Alina_feier spune:
Simona foarte tare desenul de pe burtica
Mari foarte frumoasa camera copilului, Ema duce dorul patului![]()
Am mai pus si eu vreo 2 poze in album.
Alina
35+ cu
Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
alynta27 spune:
Alina am vazut pozele cu burtica! Ce a crescut fetita!
Alina-Mirela
39+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
donna79 spune:
Hihi! S-a deschis sezonul la fetite hotarate! Alynta ... nimic-nimic?
Donna
34+ cu 
donna79 spune:
... parca n-am mai vazut-o pe Puiutza de ceva timp? Pe Lucianna de foarte mult timp. LoredanaB, Vanny?
Oare ce mai face Magdy? Si Nike?
Donna
34+ cu 
paticut spune:
Bravo Alexuza ! Felicitari si refacere rapida !
Bine ai venit pe lume Emma! Sa fii sanatoasa si mancacioasa !
Bravo Adelina... asa te vrem.. indragostita de sanii mamei!
multumesc Fulgutza si Buburuza pentru aprecierile la adresa puiului meu,
da... Chichi asa zic si eu ca si delasarea mea cu mancatul si cu nervii.. asa ca o las mai moale cu unii si ma bag pe mancat mai consistent. ideea era ca nu am vrut eu sa tin cura sau figuri si arfe de vedeta.. pur si simplu nu-mi era foame.. mananc fructe in continuu dar nu mancare.
belle sara - multumesc de imbarbatare. sper sa-si revina si sa ajungem si noi macar la 3 kg... Miron a avut 3750g.
am vorbit cu medicul meu si mi-a zis sa nu-mi fac griji, mai mergem la control peste doua saptamani (eco) si ma vad cu ea pe 7 septembrie sa vedem cum e totul, analizele mele sunt bune toate. m-am mai linistiti putin, mai ales multumita vorbelor voastre si sustinerii. va multumesc mult tuturor!
mari foarte frumoasa camera.S-o stapaniti sanatosi alaturi de bb2 spune-mi te rog.. ziceai ca ai primit bibe din plastic in loc de sticla.. asa am patit si eu sursa fiind aceeasi - am comandat imediat dupa tine. am vrut sa verific dca nu cumva anuntul era dat pe plastic si nu pe sticla si vad ca nu a mai aparut. ca i-as fi dat sigur negativ daca era postat ca sunt de sticla si ni le-a vandut de plastic.
de la Iunia inca nici o veste??
de la Nike??
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
32+
maitreyi spune:
am vb cu dr si azi ma duc sa vizitez si eu arcadia si sa vb de contract. sunt in extaz 
-----
Mami de
roza +
36 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui donna79 Hihi! S-a deschis sezonul la fetite hotarate! Alynta ... nimic-nimic? Donna 34+ cu ![]() Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica! |
Nimicuta!
Alina-Mirela
39+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Alina_feier spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Alina am vazut pozele cu burtica! Ce a crescut fetita! ![]() Alina-Mirela 39+4 Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Multumim, mie mi se pare ca am burta mica da cand ma uit in poze wowww nu mai e asa mica.
Alina
35+ cu
Daria Elenahttp://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png