Sep-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Hai Iunia!(152)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Cu placere fetelor!

Lora cred ca n-a mai dat niciun semn...nicio veste inseamna o veste buna, nu-i asa?

Cu Iunia oare cine comunica? Oare are datele in docs...merg sa vad...

35+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Donna, am o prietena insarcinata in 4 luni, care lucreaza la medliffe si va naste cu un medic de la medlife la spitalul judetean Ilfov (medicul lucreaza si acolo), si spune ca sunt conditii foarte bune in spital, ca te lasa sta stai cu bebelusul in salon si ca personalul se comporta ok. sper ca ti-am putut fi cat de cat de folos

cristina si bebe in burtica 34+sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Donna, am o prietena insarcinata in 4 luni, care lucreaza la medliffe si va naste cu un medic de la medlife la spitalul judetean Ilfov (medicul lucreaza si acolo), si spune ca sunt conditii foarte bune in spital, ca te lasa sta stai cu bebelusul in salon si ca personalul se comporta ok. sper ca ti-am putut fi cat de cat de folos

uite, referitor la ce ai spus tu, ca te lasa sa stai cu bebele in salon... sunt si spitale in care nu te lasa, sau cum?
La cezariana nu ti-l aduc din prima zi sa ai grija de el, ca nu prea esti in stare, dar din a doua zi sta cu mama. La nastere normala sta cu mama din prima clipa... cel putin asa e la noi. Nu e asa peste tot??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Citat:

uite, referitor la ce ai spus tu, ca te lasa sa stai cu bebele in salon... sunt si spitale in care nu te lasa, sau cum?
La cezariana nu ti-l aduc din prima zi sa ai grija de el, ca nu prea esti in stare, dar din a doua zi sta cu mama. La nastere normala sta cu mama din prima clipa... cel putin asa e la noi. Nu e asa peste tot??

da eveline. in secolul asta sunt si spitale care nu te lasa. exemplu este Spitalul judetean Arges care si daca nasti normal copilul sta in salonul lui mama in al ei. ti-l da cand pleci acasa.

33+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Oau ce start superb la inceput de toamna !

Felicitari Mihaelka si bine ai venit Petra ! Sa fiti sanatoase si fericite !

hai Lora !

hai Iunia !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 38+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Citat:

da eveline. in secolul asta sunt si spitale care nu te lasa. exemplu este Spitalul judetean Arges care si daca nasti normal copilul sta in salonul lui mama in al ei. ti-l da cand pleci acasa.

33+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Cum adica?! Pai e copilul tau propriu si personal...adica daca mergi sa-l ceri nu ti-l da?? Ce motiv iti spune ca are?? Vorba ta, in sec 21

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Citat:

eu voi naste la Elias si nu voi sta cu bebelusu in salon. voi merge la el numai la alaptat. la cezariana il duce sa-l vada mama la terapie intensiva si de a doua zi se duce mama la el. asta e, fiecare spital cu legile lui

Mergi la inceput

Fetelor, eu azi am fost la Elias sa vb cu dr noua despre nastere si ramane fixata cezariana pentru 4 septembrie.

Clabuc mie dr de la Polizu imi daduse deja nr de telefon al unei prietene dr in Elias, insa eu am ales sa nasc cu o cunostinta tot in Elias fiindca despre doctorita respectiva nu stiam nimic. Trebuie sa vorbesti cu medicul tau, in caz ca ti se declanseaza nasterea mai repede. Din cate am vazut, medicii din Polizu isi trimit pacientele la Elias. Sau mai ramane varianta cu spitalul privat.

Eveline la Elias in Bucuresti nu te lasa cu bebe in salon. Nici la Giulaesti nu se putea.

Nu vreau sa uit sa le multumesc si eu mamicilor de iulie-august pentru stafeta. Sa fiti sanatoase si voi si pruncii vostri !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 38+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Mari cu ce dr nasti la Elias? eu voi naste cu Rodica Cristian

Mergi la inceput

Citat: