Poznazi smecherasi de mai-iunie 2004! (14)
Raspunsuri - Pagina 17
albinutza spune:
vanessa, e super catelusulparca e de jucarie,, cred ca are si fiica-mea unul de plus de aceleasi dimensiuni.
si copiii mei isi doresc mult un catelus dar sotul nici nu vrea sa auda. daca am sta la curte, ce bine ar fi.
vanessa ionescu spune:
albinutza, asta nu e catel de curte. nici nu ai putea sa-l ti in curte. e mai friguros decat mine..si eu am fost impotriva animalelor. total. iar acum il iubec de nu mai pot. e ca o pisica. si lipicios si iubaret si nu lasa fir de par chit ca are blana lunga. dar asa e rasa lui.
in alta ordine de idei fi-miu (bomba hormonala alias Andu), a chiulit azi de la 2 ore. impreuna cu inca vreo 5 s-au dus in parcul din spatele scolii si s-au dat in legane. e primul chiul.... mai are absente la sport dar sta in sala fara echipament. dar asa cu mersul in parc... incep vremuri grele. si nu pot sa-l cert foarte tare pt ca el mi-a spus si daca il cert nu-mi mai spune.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!
albinutza spune:
vanessa, stiu ca acela nu e catel de curte, eu am vrut sa zic ca daca am sta la curte copiii mei s-ar bucura de orice rasa de catel, jucaus sa fie. si usor , usor cred ca si tati ar accepta unul de interior.
anul trecut copiii vecinilor au primit un pui de catel de rasa(nu stiu cum ii zice) tot asa, o jucarie vie, iti dai seama ce nedreptatiti s-au simtit ai mei, ca ei nu au voie , certuri, trantit de usi
referitor la chiulit, parca ma sperie clasa a VII-a, parca se transforma de la o zi la alta copiii astia. mi-am propus sa merg mai des sa vorbesc cu diriginta sa fiu pregatita
MariaG spune:
Va multumesc din suflet pentru urari si pentru gandurile bune
Imi cer scuze pentru intarzierea cu care raspund, incerc de saptamana trecuta sa-mi schimb numele de utilizator sau sa imi fac un cont nou cu MariaG in loc de MariaI si am tot amanat sa intru sa scriu.
Vanessa eu ma simt si acum cateodata depasita de "problemele" lui Alex, cand va ajunge la pubertate nu stiu ce-o sa fac, sper sa ma luminez pana atunci.
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
vanessa ionescu spune:
MARIA daca aflii cum se schimba numele utilizatorului sa-mi spui si mie dar nu cred ca merge.
in ceea ce privste pubertatea, mie uneori imi vine sa plec de acasa si sa ma intorc cand se termina :D.
Iar problemele pe care mi le face Cata sunt deja mult mai mari decat facea Andu la aceeasi varsta. Mi-e groaza d einceperea scolii. Nu vrea sa invete, nu vrea sa citeasca, nu vrea sa rasfoiasca o carte. si cand ma refer la citit ma refer generic, pentru varsta lor. nu vrea nici sa-i citesc eu. orice are legatura cu cititul, scrisul, etc este un cosmar pentru el. acumm, mai nou nu vrea sa se duca la serbarea de la gradi de craciun. spune ca trebuie sa invete niste poezii prea lungi simai bine sta acasa. deabia l-am convins. si peste toate astea mai e si stangaci..
Ioanna81 spune:
Buna seara,
Imi cer scuze ca navalesc asa in casuta voastra. Vroiam doar sa va spun ca participam si noi la concursul Clipe de vara cu doua fotografii. Daca va plac va rugam sa ne votati
Multumim,
Ioana si Carol
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
monet spune:
doamne-ajuta, maria, ce veste minunata!
vanessa, iulia, cius, albinutza si toate celelalte mamici frumoase si 'in etate', de la o "membra a clubului", multa iubire si frumusete si iara iubire, va doresc!. eu implinesc 43 in decembrie si nu ma doare nici in cot de numaru' asta
uau, vanessa, ce jmecheras ai . da-i destept, asa ca o sa stie sa-si foloseasca smecheria din el. ce cutu dragut! si voi, iulia, catelusa.... toata lumea se lipeste de cutulasi. nu stiu ce m-o apucat pe mine, acu' vreo doua saptamini, atita mi-o tot vorbit fii-mea aia mare ca nu stiu cum de i-sm promis un cutu husky cind implineste 13 ani. mor de ris cind scriu. ziceti si voi. azi, vine maya la mine si ma-ntreaba 'io o sa am 11 ani jumate cind primim cutu husky sa avem grija de el si sa locuiasca cu noi?" ioi, aia-s. ne facem si noi cu cutu peste 7 ani. doamne-ajuta, nu?
irinel, citeam ce-ai scris si ma gindeam 'da' oare citi ani poa' sa aiba ala mic a lu' irinel?' si vad ca are unu jumate! cum adica il bate pe alalalt baietel? (zimbesc)
sa-ti fie cu noroc si sa deschizi gradi faina!! mua!
monet spune:
incerc si io sa pun linkurile la poze, de pe facebook. da' nu stiu daca merge....
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1682990793788&set=a.1682979953517.2102546.1208136146
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1685708021717&set=a.1685699661508.2102807.1208136146
vanessa ionescu spune:
Mona, nu merge. am vut si eu sa trimit asa dar daca nu esti in lista de prieteni nu poti intra. eu de ex sunt pe fb tot ca aici vanessa ionescu (lipsa totala de imaginatie :D)