Poznazi smecherasi de mai-iunie 2004! (14)
Raspunsuri - Pagina 13
albinutza spune:
vanessa si la cosmin la gradinita s-a adus mancarea vreo 6 luni de la catering. dar nu au fost probleme. e adevarat ca e mult mai buna mancarea de cand se gateste in bucataria proprie.
referitor la meditatii eu sunt f fericita ca am gasit in sfarsit pe cineva, sa faca germana cu raluca.
la ce liceu e baiatul tau?
bertha, te-ai mai interesat de invatatoare ? am inteles ca sunt mai multe invatatoare f bune care vor lua la anul cl. a Ia.
cosmin e f bucuros ca alaltaieri si-a scos primul dintisor. si a venit si zana maseluta.
sper ca pe urmatorul sa-l scoata mai repede si fara frica.
vanessa ionescu spune:
La Colegiul national de informatica tudr vianu ( pe vremuri era mate fizica 1)
In alta ordine de idei, mi-a venit rezultatul la celulele stem le lui Cata. Erau necesare 500 si lui i-au recoltat aproape 28.000. s-au minunat si ei cate celule bune a avut (dar au fost si doi dinti).
voi la ce scoli inscrieti copii (cele din bucuresti).?
alus spune:
buna fetelor
Nu am scris de mult, dar nu prea am avut timp. Julia a fost bolnava, sa imbolnavit cu 2 zile inainte de scoaterea amigdalelor. Micu creste, se face un mic si rau. Daca Julia nu il lasa sa ia creioane sau alte lucruri de la ia care nu are voie, incepe sa o muste, sa o traga de par, sa tipe. Isi arata nervi nemaipomenit. Julia nu face nimic decat ma striga sa il iau de langa ea, dar degeaba, el se intoarce si o ia de la inceput. Ii place sa loveasca TV-ul, dar cand vede ca merg spre el, fuge si incepe si la mine sa tipe, sa se certe de parca eu as fi fost cea care fac prosti. Inca il mai hranesc cu pieptul din cand in cand, in fiecare zi de dimineata cand se trezeste pe la ora 7.00 dimineata intodeauna ii dau piept, in cursul zile de 2-3 ori, dar mai mult bea decat mananca. Cand trage de un piept, ii place sa se joace cu celalalt, mie nu-mi place si incer sa-i iau mana, atunci cateodata de nervi ca nu il las ma musca si are deja 12 dintisori, 11 deja iau crescut unul dabea a iesit. v-am spus un mic dracusor. Julia se prictiseste deja acasa, 3 saptamani. O saptamana nu am trimiso sa nus e imbolnaveasca inainte de operatie, si asa sa imbolnavit, a iesit doar vineri si sambata din casa, iar 2 saptamani antibiotic. Sarmana nu mai stie ce sa faca. Cand micu nu doarme la parnaz fac prosti, tipa, alearga prin casa, cateodata fac asa mizerie ca nu-mi vine sa fac nimic. Ii place mult la scoala, are religie, engleza, ultima data au facut sapun din glicerina, ea a facut sub forma de trandafir, a spus ca toti au facut inimi ea a vrut altfel. In rest nimic nou. Sper ca mai des sa trec pe aici. Pupici la toate fetele
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia + Mateusz (Matei)
http://www.rumunski.waw.pl
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Cum sa nascut Mateusz
alus spune:
Am pus poze noi.
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia + Mateusz (Matei)
http://www.rumunski.waw.pl
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Cum sa nascut Mateusz
madutza spune:
Bertha, astept sa incepi si tu lucrul, sa luam o masa/cafea impreuna. Eu nu voi fi aici 2 sapt, dar din 15 noi ma intorc si ne vedem atunci :)
Ana nu poate manca dimineata, de-abia pe la 10 o apuca foamea. Mananca la gradi un sandwich, pe care i-l dau de acasa si bea lapticul de la cornul cu lapte. Ii mai pun 1 mar, o banana....La pranz au cattering, dar nu am avut niciodata probleme si ea are stomacelul foarte sensibil. Nu cred ca e o chestie asta cu catteringul vs. bucataria proprie. Daca firma care livreaza e responsabila si face mancarea buna, in conditii de curatenie si igiena.
vanessa, felicitari pentru rezulattul de la celulele stem! foarte bine ati iesit.
fetelor, ana mea ma plange ca de ce tb sa ma duc la serviciu, desi i-am explicat de 1000 de ori., plange si dimineata si se trezeste odata cu mine, la 5:30 si sta pana plec din casa, cand plange iar. u stiu ce sa ma mai fac cu ea. e o fricoasa si o sensibila de numai!
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 16.04.2011)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
vanessa ionescu spune:
Madutza, Andu a mancat 4 ani chatering (la after school) si nu a fost nici o problema. Cata e foarte rezistent, tocmai deaia mi-a sarit tandara. si meniul era prost: luni felul doi: friptura de pui la cuptor cu cartof natur, marti friptura de pui la cuptor cu piure, miercuri ciorba de salata, etc. desert numai din comert biscuiti cu creme, cornuri cu crema etc. dar sapt asta dupa ce am cam daramat gradinita vad ca macar meniul e mai acceptabil (adica mai diversificat).
Imi pare rau de Ana..eu i-am obisnuit pe amandoi de mici sa plec deacasa. daca nu am avut concediu deloc (eu pot lipsii si lucra din cand in cand acasa dar nu sta tot timpul). Pe Cata l-am dus la ani la gradi si nu a fost placut deloc. Dar trece...Se fac ei mari.
Nu stiu daca v-am povestit, Andu e la pubertate. pe langa istericale e asa haios ca i se schimba vocea. si cand e pitigaiat cand e groasa rau... (V-am povestit, mi-am amintit)
vanessa ionescu spune:
neata
hai sa vaa amuz de dimineata si s ava povestesc ce am patit eu ieri.
prin luna iunie am luat un catelus, dupa cum bine am mai povestit. un yorkshire terrier. in afara de porcusor de guineea noi nu am mai avut animalute. numa pricep, cu cunosc crescatori nu stiu nimic despre caini. hotararea a fost luata destul de brusc si catelul trebuia cumparat destul de repede (altfel riscam sa ma gandesc mai bine si sa ma razgandesc). eu in afara de forumul asta nu stau pe alte forumuri din lipsa de timp si motivatie.
am intrat seara pe net cu Andu si am inceput sa studiem problema. Eu m-am obisnuit ca toate informatiile sa le adun de pe net. mi se pare o forma de evolutie. glumesc. din comoditate si pentru ca, pe net gasesc informatii destul de multe si de consistente.
am gasit mai multe variante, mai multe firme de intermedieri vanzare catei. Ideea de a intermediere nu mi se pare ceva foarte rau (poate si in virtutea meseriei mele). Si nu mi se pare ca acei oameni care intermediaza vanzarea unor catei (procurarea lor de la canisa si transportul lor) nu mi s-a parut imorala, ilegala.
asa ca, am gasit cateva variante.
am trimis email la mai multe persoane. iar dimineata am incercat diferitele variante la telefon. la multe din apeluri nu ne-a raspuns nimeni . mi-au arspuns unii din Oradea (intermediari) care in cateva ore mi-au confirmat existenta unui puiut care putea sa-mi parvina in cateva zile. Nu ma grabeam foarte tare cu sosirea lui. graba era sa comandam ca sa nu-mi treaca mie acceptul -dat copiilor. plozii erau disperati sa vina catelul repede. Andu nu a dormit 2 nopti.
A venit catelul si e super ok.
hai ca am povestit o gropaza si inca mai am.
dupa achizitionare a fost ca si cu copilul mic. il am dar ce fac cu el????
am intrat ca omul secolului pe internet si m-am inscris pe un forum de specialitate. am citit din urma diferite postari. mi s-au parut cam agitati oamenii de pe acolo (cam certareti si cu jigniri repetate) dar am zis ca s-o fi luat de la catei....
am scris din august pana in prezent vreo 10 postari si astea numai la topicul dedicat rasei mele. In urma cu vreo 3 zile a intrebat cineva de unde sa achizitioneze un yorki. Cum altcineva a indicat o canisa, hop si eu sa povestesc de unde am luat actelul fara a recomanda in vreun fel firma respectiva. povestind doar ce am facut eu. EEEEE, sa te tii. Ce "injuraturi" mi-am luat de la vreo 4 utilizatori (care nu aveau nici o legatura cu topicul respectiv, dar care scriau peste tot si satuiau pe toata lumea). Ca am luat de la samsari, numai ca nu mi-au spus direct ca sunt o nemernica si o nenorocita. ca mi-am luat catelul de pe net sa fiu la moda, ca nu-mi pasa de animale, ca mi-e lene sa fac mii de km sa iau un suflet, ca o sa-mi comand si copii pe net si mai cate.....
uitandu-ma peste postarile lor am tras concluzia ca erau vanzatori de caini, dresori sau oricum in genul asta. si certareti.....
asa ca...,mi-a trecut cu postarile pe alte forumuri. :))))))
bertha spune:
Vanessa, am ras cu lacrimi. Sunt convinsa ca pe tine te-au necajit putin mesajele alea, dar nu trebuie sa pui la suflet jignirile unor oameni care habar n-au cine esti si de ce faci un anumit lucru. Pe mine m-a distrat modul cum ai povestit, ai fost f haioasa.
Madutza, si lui Darius ii pare rau ca incep serviciul, dar din alte puncte de vedere, ca nu mai am timp mult de joaca si de pregatit dulciuri. E f bucuros ca o sa-l duc dimineata la gradi.
Alus, asa fac si ai mei deseori, se cearta pe jucarii, fac o dezordine de nedescris (in special Ioana), apoi se impaca si se pupa de zor. Cunosc bine starea aia cand nu-ti vine sa pui mana pe nimic, pt ca oricum in 10 min e la fel.
Albinutza, am aflat cateva nume de invatatoare de la aceeasi mamica pe care ai contactat-o si tu PM. Dar ne lipseste pila, suntem in cercetari.
Nicoleta, voi ce mai faceti?
Irinushule, ai disparut de tot...
Revin.
vanessa ionescu spune:
Bertha, ar trebuii s aintrati pe forumul ala ca eu nu am povestit decat o mica parte. Iti dai seama ca, nu am rezistat sa tac si le-am raspuns chiar punctual. dar le-am starnit mai rau. ma mancau palmele sa mai scriu... e pe forum la animale.ro la sectiunea caini, rase caini, yorkshire terrier. Eu sunt Nero_Bacsi (pe ultimile 2 pagini e scandalul), asta asa dac vreti sa va amuzati si sa vedeti cum e pe alte forumuri.
Si le-am si spus ca nu iau copii de pe net ca am fost capabila sa fac si sunt sigura ca ele nu au copii.