Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 8

bebelu86 spune:
deea nu imi mai vin haine de mult
la pantaloni deja am trecut de la 34 la 38-40.
am o pereche de pantaloni 42
iar la bluze la fel. 38-40.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

bebelu86 spune:
intrebare: branza de vaci e buna in sarcina??
as vrea sa fac niste branza cu verdeata si chimen. si sa umplu niste ardei gras cu ea.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Natalia Maria

loutzy spune:
Ralu nu exista containdicatii la produsele lactate din lapte de vaca. Cand i-am zis dr mele ca nu prea consuma iaurturi ca imi fac aciditate la stomac mi-a zis sa incerc branzeturi.. Eu inca ma feresc de branza de oi si am uneori cate o pofta
Laura 20+ cu

bebelu86 spune:
laura eu am papat la branza de oaie si de capra de am spart
mersi mult
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Natalia Maria

mirela2 spune:
legat de branza
contraindicata: feta, branza albastra, produse nefermentate
in rest e ok orice fel de branza cascaval +19
si mami de Vlad (12.12.1999)

de_ea spune:
fetele...voi faceti baie sau doar dusuri?k eu de cand am ramas insarcinata fac doar dusuri si mi-e un dor de o baie in cada...16+

loutzy spune:
Eu nu am anticorpi pt toxoplasmoza si de aia nu pot manca. Intotdeauna mi-a placut banza de oaie , mai ales cea sarata cu mamaliga
Laura 20+ cu

fluturas2010 spune:
mi-am luat pantaloni.... dar nu de gravi..sunt blugi normali(65 lei) dar cu elastic pe solduri si la glezne...la noi in oras se gasesc haine de gravi in 2 magazine si sunt cred ca de la marimea 44 in sus...sunt salopete uriase, pantaloni subtiri si la dunga de minimat..ca pe vremuri si costa totul de la 100 lei...groaznice...
maine dimi fac pozite si le pun pe seara...
cred ca m-a tras curentul, a fost tare frig astazi si acum, pe seara am niste dureri care incep din zona pubiana pe o parte in sus...ce sa fie???gen contractii???nu am mai avut astfel de junghiuri...fetele harnice de la bucatarie
fluturas 17 +
+ ?