Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 4

mirela2 spune:
fetelor, sper sa nu par deplasata, dar mie imi pare rau de asistenta de la giulesti........;off +19
si mami de Vlad (12.12.1999)

bebelu86 spune:
pana la urma,ea nu are toata vina. ci si conducerea. de ce a lasat o singura asistenta la 11 bb????
am inteles k trebuia sa fie 1 asistenta la max 2 bb.
pacar k numai ea va raspunde. doar suntem in Ro.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

abramburika spune:
Daaa, e bine cu numai 3 kg. Pai eu chiar de evit cantarul, ma cantareste ginecologul la vizita lunara . Oricum, nu ma vait, stau bine.
Acasa ... asa si-asa ... unele parti bune, dar si rele si neprevazute. Concediu de boala mai mult pt. fiecare in parte, pe rand si din diverse cauze: fata enterocolita virala cu voma si diaree mai bine de o sapt., bubite d ecaldura, eu otita, rau de caldura, voma si diaree, sotul cu dantura ... de-astea. Au trecut insa, suntem bine cu totii.
Oricum, a fost cea mai urata vacanta de cand ma stiu si abia asteptam sa vin inapoi in It.
mamma bis - o fetita si 24s de

mirela2 spune:
ca sa citez din contemporani : traim in romania si asta ne ocupa tot timpul +19

ziki spune:
da, si mie mi-a parut rau de la inceput, era nevoie de UN tap ispasitor, si .. l-au gasit.
nu spun ca nu are partea ei de vina, dar e mica fata de a multor altora...
sanziana - sef de trib si 15+ cu

Lili_g spune:
EU am racit, imi curge nasul, ma dor urechile...macar nu ma mai simt asa de balonata si de obosita chit ca n-am dormit vreo 3 ore in miezul noptii...
M-am foit intr-una - ma ustura in gat si nu-mi puteam gasi o pozitie buna...
Azi la servici...sper sa-mi treaca repede, am luat o vitamina C si un decasept ca a adus mama din romania, nu scria pe prospect nimic aiurea la decasept.
Lori, ma duc precis la dentist, am oroare sa am dinti cu probleme. Imi e teama de anestezie, radiografii etc, adica sa nu faca rau la copilas. Altfel se poate infecta si dau in alte chestii mai complicate. Multumesc de sfat.
Azi am incheiat sapt 22,yey! Mie perioada asta intre 20 si 30 de sapt mi se pare cea mai lunga...de la 30 incep numaratoarea inversa... mamicile toate

mirela2 spune:
lili pup sa treaca raceala si felicitari pt sapt 22
noi luni schimbam prefixul, facem 20s si inca 16s o sa mi se pare o vesnicie, apoi sper sa fie ok asteptatul
+19

maimutzica10 spune:
Simis, mie mi-a dat dr la care mergeam (ca nu ma mai duc acu) sa fac TT la 14 sapt; l-am facut si a iesit cam praf - mentionez ca am 29 ani, fara chestii in familia mea sau a lui, echo super ok, analize la fel; la Medlife pe carnetul de urmarire a gravidei scrie TT la 16-18 sapt; la Medsana la care m-am interesat mi-au spus 15-17 sapt; va doresc sa va iasa numai rezultate bune!!!
ps: scrie in carnetul meu de urmarire ca e nu e obligatoriu TT, dar mi-au iesit ochii din orbite cd am vast rezultatul aiurea care mi-a iesit la 14 sapt... sfatuiti-va cu medicul, dc il faceti sau nu, cum il interpretati...
think pink

bebelu86 spune:
Lili ai grija cu raceala. incearca sa bei niste ceai de lamaiesi sa stai linistita.
felicitari pt cele 22s pline.
hai k mai e putin.
eu deja ma gandesc k mai am cel putin 14s si cel mult 18s.
deja ma ia cu tremuratu
cand incepeti sa cumparati cele necesare?
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

loutzy spune:
Ralu pt papanasi si mere eu dau pe razatoare merele, le scurg bine de zeama, apoi bat 1-2 oua cu 1-2 linguri de zahar, amestec cu merele si cu faina pana se face o compozitie mai groasa, apoi ii prajesc in ulei.
Il legatura cu asistenta de la Giulesti. Eu una nu cred ca exista pedeapsa pt ea. Daca esti la terapie intensiva acolo trebuie sa stai. E vina ei ca a iesit din salon.
Laura 20+ cu