Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Scuze fetele ca am disparut asa, dar a trebuit sa ajung munci.
Simis din ce ai scris tu despre datul afara a gravidutelor eu una inteleg ca se poate aplica doar in cazul in care firma da faliment sau e cumparata de altcineva. In orice alta situatie nu ai voie. Oricum eu inca nu ma stresez f tare. La o adica cer medical si am incheiat povestea.

Laura

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Laura, mi se pare cel mai corect asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Cele care ati facut TT, imi ziceti si mie va rog dc e ok sa il fac in s 19?
Adica m-a programat in 27.09 cand as avea fix 19 s...
Parca stiam ca se face mai repede sau sunt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna ziua, fete dragi!
eu am rezolvat-o altfel cu suportatul la serviciu, mi-am luat part-time, de la 10 la 14.
si asa, exact cand imi incepe maimutica gradi, eu voi putea in sfarsit sa petrec mai mult timp cu ea
iar joia viitoare, am si eu triplu test, si la cate am citit la voi, incepe sa imi creasca un morcov gigantic

sanziana - sef de trib si 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Angi..frumoasa burtika
Simis...eu stiu ca se face pana in 14-15 s, acum mi se pare tarziu rau, dar na acum fiecare dr cu ale lui, eu am refuzat TT, nu as fi fost dispusa sa il dau afara daca doamne fereste, pana iti vine rezultatul mai dureaza cel putin o sapt, din cate stiu eu parca doua, deci ai avea cam 21s.....tarziu
Codrutza...ia pune si matale o pozica sa vedem burtika aia cea mai mica de pe forum

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

bai nene, de dim v-am deochiat k am gasit 5 pag scrise. iar acu nici macar 2 nu ati scris.
vreti ????

eu am stat pana acu in pat, in speranta k imi mai trece. am dormit ca bolovanu.
mom mi-e bine. mai astept un pic.k abia m-am dat jos din pat.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

multumesc pt PM-ul cu user-ul si parola

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

mada23 saru'mana

Angie+18posibil

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ralu pune mama si 5 ul inaintea lui 7, ca nu mai gaseam capitolul

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

eu am fo la piata si am facut o mancarica de cartofi cu costita afumata ca mi curgeau de pofta
am bobinat farfurie mare cu ceapa si acum rod biscuiti umpluti cu mere

stiu ca i mult, dar soarecii mei toaca ca termitele si mi fac o foame

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput