Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Puiu, bine ai venit !

Raluca cu Ioanna , Georgios si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am reusit sa citesc si eu ce-ati scris azi, acum conspectez despre carucioare si patuturi / biberoane.

Felicitari celor care au schimbat semnatura! Saptamani usurele pana la termen tuturor!

Ana, bine ati revenit!

Ukume, si eu tot 2 luni mai am teoretic. Adica daca nu e bebelina mai grabita . Ca na, am concediu de odihna de ... sa ma tot odihnesc.
In locul meu nu angajeaza, ca lucrez la stat si sunt posturile blocate. Dar mai stiu eu ce va fi pana atunci?

Ioanast, nici eu n-am luat vitamine. Am luat ce-i drept acid folic, pana in luna 5, ca eu am avut ceva probleme mai acum ceva ani si am vrut mult copilasul asta.

Allexxia, si eu am probleme la statul pe scaun, si la masa si in general, am zis ca o sa trebuiasca sa incep sa mananc in pat.
Pot sa te rog sa-mi schimbi si mie caruciorul de pe prima pagina ?

Doura, si eu tot tort de bezea cu ciocolata vreau! O sa caut cofetaria aia, desi eu stau la cucuietii din deal, dar macar sa stiu ca exista undeva si pot sa-mi fac pofta.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Nici eu nu iau nici o vitamina, doar din alimente.

Si ghiciti ce... plouaaaaaa si aiiiiiiciiiii !!! Imi vine sa ies in ploaie, dar aici primele ploi sunt murdare pt ca se curata atmosfera de praful care vine din Africa.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

da, ma, sugubina, fac toate echo la alta dr, nu la ginecoloaga, le fac la adela dinu, toate sunt morfofetale.io-s mai cu pitici pe creier. ce faina treaba cu stetoscopu, nebuna mai esti sa-l pui p burta!

Adi +25 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Fetelor, azi noapte s-a predat stafeta la gravidutzele de sept-oct. Am tras si eu cu ochiul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155750&whichpage=2
Emotionant! Nu mai e mult si o sa incepem si noi sa agitam majoretele
Sa vedem cine mai ramane sa ne mai sustina si pe noi, astea mai "piticutze" cu termen la sfarsitul lui decembrie
Eu ma bag la nani. Somn usor tuturor!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Eu vreau sa incep sa-i dau broncho-vaxom. Cum ti s-a parut? A fost bun?
Pana acum i-am dat Septilin sirop vreo 2 luni. Acum mi-a recomandat pediatra Broncho.
Cu Septilinul i-a mers f bine, nu a racit deloc, nu rosu in gat, nu diaree, nu voma, nimic, decat acum o sapt a capatat un virus, care s-a manifestat doar cu febra si atat si a trecut in 3 zile, fara probleme prea mari.

Citat:
citat din mesajul lui tigrutz
Apropo, fetele care nu sunteti la primul copil, dati ceva copiilor mai mari pt imunizare in perioada rece? Noi in primavara am facut o cura cu bronho vaxom,acum vreau sa incerc Septilin sirop, am inteles ca da rezultate foarte bune.

27 + cu

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

ukume si eu la controlul de 28 saptam era fetita cu capul in jos si nu mi-a zis nimeni ca ar fi vreo problema.
daca ramane asa sau se mai intoarce nu stiu, dar iti spun maine cum sta fetita mea ca ma duc la control.
oricum daca sta cu capul in jos nu inseamna ca si nasti acum, o sa se lase burtica jos de tot cand se pregateste de nastere, dar mai incolo.

31+

Buna seara,
si bebelusa mea e de la 24 de saptamani cu capul in jos...si asa a ramas pana acum

Fericita 30+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Hera, sincer mi s-a parut ok...Vlad a facut varicela in noiembrie, deci fix la inceputul iernii si pana in primavara la fiecare 2 saptamani racea, rosu in gat, antibiotice mereu,deh imunitate praf...dupa bronho a fost ok, am inteles ca septilinul e si mai bun...
E adevarat ca va fi mai scump, am inteles ca trebuie sa-i dai continuu, nu 10 zile pe luna ca bronho, asta inseamna cam 3 cutii pe luna
dar prefer sa dau banii si sa fie mai bine, acum ca vine si bebe 2,plus ca incepe si gradinita pe 13, colectivitate, mai multe sanse de raceli.

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna saru`mana pentru link ...sper sa fie si in cazul nostru bine si sa rezolve de la sine problema...medicul meu era fff relaxat si convins o sa se rezolve de la sine...cica in cele mai multe cazuri nu sunt probleme, dar iti dai seama oricat m-ar linisti el nu pot sa stau nepasatoare totusi este vb despre copilul meu, pt el este doar un caz in plus
apropo sa-mi fac o programare la un alt medic sau sa astept sa vedem ce se intampla la 32 sapt?

Doamne ai grija si de noi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Sunt reduceri la ikea http://www.ikea.ro/catalogue/pret-mai-mic/category/13618/page/1

Mami fericita si implinita de Iulia si 25+

Oare pana cand???
eu n-am gasit pe acolo scris

Fericita 30+ Raisa Maria

Mergi la inceput