Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***244***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Bu-hu-hu!

Trezireaaa!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Asa acu m-am enervat si eu ca n-am mai gasit DvD-ul cu pozele noastre de la nunta, noroc ca aveam cateva poze facute de prieteni. Din pacate nu sunt cele mai frumoase dar asa sa va faceti o idee merge.
www.dropshots.com/Gaza22#albums/Nunta%20Gazelor" target="_blank">Nunta Gazelor

P.S. noi ne inscriem ca vechime la categoria de mijloc. Asa ca nebunia tineretii s-a petrecut acum 6 ani.

Pup

Edit: uitasem sa pun link-ul
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Sunteti amandoi deosebit de frumosi (sunteti si acum, stii tu), pe cine sa semene Gazii mica asa frumoasa?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Sincera sa fiu si pe mine ma apuca depresia cand ma uit la poze mai vechi cu mine si prefer sa nu o mai fac. Eu sufar tare mult, caci la mine transformarea a fost mare (inainte si dupa sarcina). Dar sa vedeti ce am patit astazi, de-mi venea sa plang, nu alta. Am fost la dermatolog cu David (un dr f bun, mai batran) sui tipu isi aduce aminte de mine ca am fost mai demult pe la el...si imi zice:"Aaaaa, da tu ai mai fost pe la mine, dar aratai altfel atunci, cu totul altfel" (si face o fata din aia, ceva de genu "ce bunaciune erai mai demult si uite cum aijuns"). Sa cada cerul pe mine cand am auzit...ma inrosisem toata. Situatia se facuse si mai penibila caci tipu chiar insista cu replica, mi-a mai zis de vreo 2 ori: "cu totul altfel aratai atunci". Va dati seama ce zi minunata am avut eu astazi!!! Depresie totala se vedea pe fata mea

Olga dar tu esti bunaciune si acum, chiar daca arati altfel.
Nu trebuie sa fie depresie pt tine, pt ca nu conteaza cum arati pt altcineva, ci conteaza cum te simti tu. Iar la fel ca atunci cand eram domnisoare nu avem cum sa aratam.
Si eu stau si ma uit la mamicute in parc si nu mi se pare dreapta viata asta, ca o femeie se schimba dupa o sarcina, si de cele mai multe ori nu in bine. Nu e drept pt ca maternitatea e, cred, cel mai minunat lucru din lume (sau cel putin ar trebui sa fie) si pt ea platim asa un pret. Dar sunt si schimbari frumoase la o femeie ce devine mama. Spunea o prietena "nu am terminat un curs de fotomodel, am facut un copil". Olga, ai facut un copil, minunea ta. Asta e replica pe care trebuia sa i-o dai individului lipsit de politete.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Asa am revenit in primul rand cu poze de la intalnirea de ieri.
http://www.dropshots.com/Gaza22#albums/Septembrie%20IOR

Nu las mult link-ul as ca poftiti de vizionati. Nu sunt multe poze dar stiti si voi cum e cand alergi mereu dupa pitici.

Si ca tot veni vorba, Pisik ce mai faci? nu ai mai dat nici un semn. Speram sa veniti la intalnire.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Am vazut si restul albumelor, cu Gazii mica pictorita, cum citeste stand pe olita, cum se distreaza cu tati, de la zoo, de la mare...si la intalneala, pe Monnvas cu codite.

Mergi la inceput

Pisik fiind vorba de tine (cred mai stii ca-mi esti tare draga, iar Ana e una dintre favoritele mele dintotdeauna), ma simt datoare sa ma explic. Cand s-a mai discutat de test, nu m-am simtit vizata, desi il facusem si explicasem, asa ca am tacut. Am sarit postarile pur si simplu. Eu am zis de la inceput, ca am fost subiectiva, iar discutia cu explicatii era pt Ilinca si Ana Maria, cu care ma si conversam (cu Ana Maria) in acele momente de plictiseala. Chiar mi-ar parea rau ca o simpla discutie poate genera asa ceva. Pt ca intre mamici si real sunt astfel de discutii, la plimbare, in parc, in vizita. Ce face al meu, ce face al tau, etc. Si nu vad de ce sa iste depresii sau frustrari. Si ba da, cred ca aici fiecare isi poate lauda puiul si fiecare isi poate descarca frustraile, daca nu, e chiar asa, doar un smal talk, si eu chiar imi inchid contul (ca nu mai am nevoie de el), daca nici asta nu pot sa mai scriu. (nu e amenintare e constatare).
Io cred ca te-ai lasat influentata de un rezultat, si refuzand sa faci testul (subiectiv), ai ratat ocazia sa descoperi ca si Ana ar fi avut un rezultat la fel de bun.
Io nu cred ca Luana are IQ cat rezultatul acelui test, desi e "puiul meu de cioara" si nici ca face ceva deosebit. Am facut testul pt ca ma plictiseam si daduse Ilinca linkul, Si pt ca mi s-au cerut explicatii, le-am dat cum si de ce am ales un raspuns (repet, am precizat ca e subiectiv). daca e sa mergem la o evaluare sunt convinsa ca o parere obiectiva ar fi cu totul alta.
Dar oricare ar fi, e copilul meu si fata de copiii mei, unul dintre sentimentele pe care le simt este acceptarea. Chiar daca nu e cel mai bun, cel mai frumos, cel mai destept, are cea mai mare calitate dintre toate: e al meu! Si ma gandesc uneori cat de greu mi-ar fi fost daca aveam un copil cu probleme, cat de greu (sau nu) mi-ar fi fost sa...acccept.
Ieri la gradinita educatoarea s-a plans de Claudiu, si prima data m-am simtit rusinata. Apoi mi-am analizat sentimentele si m-am gandit ca e copilul meu, si ca nimeni nu are dreptul sa gandeasca ceva rau despre el, si chiar daca cineva gandeste, el pt mine ramane la fel.
Si dincolo de acceptare, pt mine este pasiunea de a ma juca si de a lucra cu copiii mei mereu cate ceva, este profesia mea, si tot ce facem facem sub forma de joc. Acest lucru nu-i va face, stiu, pe nici unul sa fie vreun copil supradotat, dar ce facem facem pt ca ne jucam.
Am mai scris si la alt subiect, eu nu vreau sa am copii exceptionali, eu vreau sa am copiii fericiti. Acum sunt copiii, acum sunt liberi sa faca ce doresc.
Doream sa va mai spun noua descoperire a Luanei, dar incep sa am dubii...a nu stiu cata oara, daca sa le mai scriu. Pt ca doar la exemplele dupa acel test am povestit si eu detaliat ce facem noi, in rest, de multe ori, prefer sa tac. Am, asa, si eu o frustrare, de mult, de cand eu scriam cate ceva si mi se spunea "nu-mi vine sa cred", iar eu iar si iar explicam ca noi suntem totusi cu 2 luni in avans, si peste aproximativ 2 luni si ceilalti ghiocei vor face. E ca si cum ati citi la odiseea de ianuarie si v-ati supara ca un copil nascut in aprilie nu e la fel.
Sper ca n-am suparat pe nimeni cu mesajul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

cap.245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
si eu chiar imi inchid contul (ca nu mai am nevoie de el), daca nici asta nu pot sa mai scriu. (nu e amenintare e constatare).

noi avem nevoie de tine. nu inchide contul eu stiu ce inseamna asta .... am suferit atunci chiar daca stiu ca nu toate postarile mele sunt apreciate si citite dar mi-ati lipsit asa de mult

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput