Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***244***
Raspunsuri - Pagina 16
Ayla21 spune:
Apropo de faza (ca am zis ca nu ma mai plang de aceleasi probleme, iar si iar).
Ieri la farmacia naturista, eu cautam produs de pofta de mancare, sa le pot da la amandoi. Si-i spun farmacistei ca nu mananca nimic, dar nimic. In acest timp, fi-miu disperat se certa cu tacs-u ca el vrea biscuti Oreo (oricum ii luam) dar cearta era ca el vrea sa-i manance acum (netaxati, neplatiti). S-o fi gandit farmacista, asta-i nebuna? Cum nu mananca nimic? Ca biscuiti vroia. Ah, da, biscuti ar manca. Si dupa, pe masina, a mai baut si jumatate de litru de suc din ala cu Aloe. Jumatate de litru. Se temea tac-s ca vomita apoi.
La Luana ii ies canini, ar fi explicabil. Sa vedem apoi, daca tot va avea 2 dinti in plus, macar sa-i foloseasca, asa numai ii spala degeaba.
Acum dorm. Am copii cuminti, chiar daca ma chiunuie la alt capitol. Cum ii pun la somn, adorm.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Off off pai si cu cine vrei sa semene papusica ta asa "mancacioasa" ? _ |
Exact! Alina, ai pus punctul pe i.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
alina.n spune:
Ca tot am chef de vorba sa va zic ce ocupatie si-a gasit Naty de vreo 2saptamani. A reusit sa invete cum sa se urce pe canapele si fotolii in sufragerie. Si cum noi avem 2 fotolii si o canapea face incontinuu turul intre cele 3 si nu oboseste prea repede o tine asa si cate 2ore continuu iar eu trebuie sa stau numai in picioare pe langa ea ca nu cumva sa cada pt ca ea stie sa se urce dar sa coboare nu. Vrea sa coboare in picioare degeaba ii arat eu ca nu se face asa si ca trebuie mai intai sa se aseze in fundulet sau macar pe burtica neeeeee,a si cazut de vreo 2 ori.
Asa ca asta ocupatie mai noua am ma oboseste de numa, mai rau decat urcatul scarilor .
_
Ayla21 spune:
A primit cadou un laptop eMachines (mic), acum am propriul meu laptop.
Dar inca nu am conexiune la net. Azi a venit prietenul care se ocupa de instalari (ca ii trebuie intralare speciala. nu are CD/DVD) si acum imi mai trebuie un modem orange.
Cine are internet de la Vodafone? Cum e?
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Ca tot am chef de vorba sa va zic ce ocupatie si-a gasit Naty de vreo 2saptamani. A reusit sa invete cum sa se urce pe canapele si fotolii in sufragerie. Si cum noi avem 2 fotolii si o canapea face incontinuu turul intre cele 3 si nu oboseste prea repede o tine asa si cate 2ore continuu iar eu trebuie sa stau numai in picioare pe langa ea ca nu cumva sa cada pt ca ea stie sa se urce dar sa coboare nu. Vrea sa coboare in picioare degeaba ii arat eu ca nu se face asa si ca trebuie mai intai sa se aseze in fundulet sau macar pe burtica neeeeee,a si cazut de vreo 2 ori. Asa ca asta ocupatie mai noua am ma oboseste de numa, mai rau decat urcatul scarilor . _ |
In acelasi ton: noi avem in sufragerie o canapea cu brate de plastic dur si cu niste bare metalice, se creeaza jos un spatiu de depozitare pt ziare, carti etc. Eu am fost contra de la inceput, sosul a insistat s-o luam. Eh, asta micu' al meu pune un picior pe barele metalice, genunchiul pe brat si se arunca in cap pe canapea, se da de-a rostogolul, se ridica in picioare (pe canapea) si coboara singur la capatul celalalt, dupa care o ia de la capat
Exemplificare vaga aici, ca-mi tremura mana cand il vedeam ce face.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Ayla21 spune:
Alina, Monica, ce sporturi extreme fac ai vostri.
Monnvas spune:
Tufete, va semnalez doua topicuri. Macar la primul sigur puteti ajuta.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155799
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155721
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Monica, da, am figura de fetita speriata de viata acolo. Culmea e ca, desi sunt doar cu putin mai mare decat tine, am impresia ca si la nunta, si acum, tot io is mai "fetita".
Partea naspa e ca inca ma simt fetita, nu femeie, si zau ca mi se pare cam mare si cam complicata lumea asta pt mine.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Si na, zic si in public: pt tufetele din Bucuresti, daca vreti sa donati cate ceva pt bazar, puteti lasa la mine, le adaug eu si am grija de licitatii. Si sa-mi spuneti si pt cine vreti, altfel eu pun pt 2 cazuri: Bogdan, ca e al nostru, si Siluan. Hai ca abia m-am obisnuit cu posta
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
simonapro spune:
La multi ani fericiti, celor care serbeaza ani de casnicie!
Fetelor, tare m-ati binedispus cu pozele voastre frumoase de la nunta, aveam si eu o stare, numai vesti proaste in jurul nostru, parca nu se mai termina perioada divorturilor si a imbolnavirilor
O sa incerc si eu sa scanez niste poze de la nunta, ca acum 10 ani, nu prea erau poze digitale si eu eram un copil de 20 de ani
copiii mofturosi, sa le vina pofta de mancare!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)