Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***244***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Georgiana, ma declar fanul tau . Si eu stiu chestiile astea, dar nush de ce, deciziile le iau abia cind vad ca am ajuns la fundul butoiului, si asta ma costa timp si nervi si lacrimi. Dar da, dupa cum ai scris si tu, este alegerea noastra daca sintem sau nu fericiti

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)
Pisigri. Aseara am citit ceva foarte fain despre analiza tranzactionala si fericire. O sa scriu pe forum, ca asa, scriind, bag mai usor la cap si reusesc sa impart si cu voi. Deci, 2in1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pai sa scrii! Daca nu pe forum, pe blog, ca vad ca nu prea l-ai up-datat
Si pe mine, dupa cate o pasa melancolica si quasi-depresiva ma apuca intzeleptzismele: ma, o fi avand veatza mea lipsurile ei, dar uite, slava Domnului, Sophiphi n-a fost niciodata bolnava, in afara de 2-3 raceli banale fara febra, doar cu muci, ea n-a avut nimic si atunci e clar ca exista un fel de lege a compensatiei si ar trebui sa fiu super multumita si recunoscatoare pentru lucrurile bune din viatza mea...
(si apoi vad, din intamplare, fiind intr-un loc cu tv deschis, stirea cu bebelusul de 3 luni spulberat pe trecerea de pietoni si inmormantat in ziua in care mama lui implinea 32 de ani si era inca in spital si incep sa ma gandesc cum era Sophia la 3 luni si sa ma pun in locul acelei mame si innebunesc de durere si neputintza (eu, dar'mite acea mama?!!) si nu-mi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva si fara sa vreau, pana s-apuc sa le izgonesc, imi bantuie scenarii sumbre in minte si etc. etc.)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
(si apoi vad, din intamplare, fiind intr-un loc cu tv deschis, stirea cu bebelusul de 3 luni spulberat pe trecerea de pietoni si inmormantat in ziua in care mama lui implinea 32 de ani si era inca in spital

si mama nici nu stie ca a murit copilul ei

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

1. Hello!

2. Astept pozele de la nunta lui Monnvas

3. Sper ca sunteti normale la cap si va imbracati copiii corespunzator vremii de afara; adica fara caciuli legata sub barbie, hanorace+ geci, geci cu gluga etc etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

3. Sper ca sunteti normale la cap si va imbracati copiii corespunzator vremii de afara; adica fara caciuli legata sub barbie, hanorace+ geci, geci cu gluga etc etc...

Asa am vazut eu ieri un copil in caruciror. Drept e ca era taaare frig, dar nu asa frig cum am vazut eu copilul ala.

Si mai drept e ca eu de 2 zile am dat drumul la centrala in toata casa. Nu ca era extrem de frig dar eu nu suport sa fie racoare in casa. Si inainte sa o am pe Bris, eram la fel. Desi, nu sunt friguroarasa. Dar chestia asta cu casa rece imi aduce aminte de vremurile in care dimineata nu aveam caldura, numai dupa-amiaza si ma duceam la baie cu bluza peste halatel (diminutiv, pt ca eram mica).

Ilinca, daca vrei poze de nunta de pe vremea lu` Napoleon, asteapta-le pe-ale mele! Acum 6 ani, aveam 20 de anisori asa ca Monnavas, zi: voia ti fost mai tigani ca noi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Ai uitat sa zici de fular si cizme (ori alea intrau la etc.?!).O, da, ieri am compatimit niste bieti copii care parca se pregateau pentru expeditie polara. M-am intrebat cu ce, Doamne, iarta-ma, i-or mai imbraca atunci cand vin gerurile iernii.Raspunsul lui H.:cu blana de urs!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Bunaa,

La multi ani ! sarbatoritilor si celor care aniverseaza ani de casatorie.
Si noi facem luna asta 8 anide la nunta.
Inteleg ca s-au pus poze de nunta dar nu vad nici un link pe unde sunt ca vreau si eu sa va vad .Ale noastre nu sunt digitale.

Despre noi am facut prima doza de Prevenar, cu mancarea ea vrea sa pape doar cu manuta deci nu mai vrea cu lingurita nu mancam nici noi foarte mult. bebe doi a inceput sa miste prin burtica inca nu stim ce este am 16 sapt.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

am aparut, am aparut

marti am fost plecata din bucuresti (la plecare am dus bebele la gradi, la intoarcere, am pescuit-o) miercuri nu am avut curent la servici (ceva reparatii la retea) azi sunt la raport:
luni, in prima zi, v-am povestit cum a fost. La 4.30 cand m-am dus sa o iau s-a comportat de parca nu ne vazusem de 5 minute(nu sa se bucure peste masura, sa alerge la mine). Am ajuns acasa, a mancat mancarea care i-o dadeam deobicei la pranz, ne-am alergat prin casa, ne-am jucat, la 8.30 i-am dat cerealele cu lapte, apoi dus, apoi culcat (a adormit ceva mai greu desi era ffff obosita insa nu a mai avut trezirile de peste noapte).
marti, a 2-a zi, am dus-o cu inima cat un purice insa totul a fost in regula; ne-am despartit normal, fara plansete, pur si simplu a plecat cu miss care trebuia sa o schimbe de hainute, papucei. Toata ziua a cerut sa fie luata in brate de fiecare doamna care intra in sala lor A mancat la pranz cam 100 gr ciorba si atat in rest paine... De dormit... aadormit relativ usor s-a trezit, a plans un pic, au mangaiat-o pe spatic si a adormit la loc. la 4 a mancat tot ceva paine. Acasa a fost tare maraita/alintata/mofturoasa din cauza lipsei de somn. Am reusit sa o adorm 1 h si apoi am reusit sa comunicam normal.
miercuri - a fost zi festiva, deschiderea anului, cu cloun, printese, baloane... A fost mai toata ziua plangacioasa. Lucrul bun a fost ca a mancat la pranz toata ciobita insa din felul 2 doar orezul, din peste nu a vrut sa guste. de dormit a dormit cam 40 minute pentrui ca a inceput un baietel sa planga si bine-nteles ca s-a trezit si a inceput si ea in spirit de solidaritate - oricum , am inteles ca se "solidarizeaza" imediat cu fiecare plangacios mic .Acasa la fel de mofturoasa, maraita, obosita; nu am mai reusit sa o adorm nici 5 minute.
astazi - a fost prima zi cand a inceput sa planga cand am ajuns la gradi si trebuia sa o preia cineva de acolo sa o schimbe. Am inteles ca nu a plans prea mult, s-a linistit repede si s-a luat cu ceilalti copii. Astazi a ciugulit cateva cereale (aveau lapte cu cereale si paine cu unt si dulceata), la 11 - jumatate de banana, iar la pranz jumatate din ciorba si cateva guri de carnita(piept de curcan cu legume la cuptor), desertul il sarim deocamdata ... si bine-nteles paine. Acum doarme (ma rog sa doarma 1h macar).
Sper sa nu-mi raceasca; dimineata am gasit-o cam rece pe manute si piciorute. Ma rog sa avem macar 2 saptamani de respiro pana la prima raceala/boala.

si... nu mai stiu...

aaa... legat de nunti: tare m-am bucurat de pozele voastre
Eu nici nu mai stiu pe unde sunt ale mele; cred ca au ramas pe la piatra neamt Iar ca ani... au trecut 16 de la eveniment
... chiar m-ati facut sa-mi fie dor sa ma mai uit pe pozele de atunci cand eram asa un copil (21 ani)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

alina- pupacesc si eu un pic mazarica fosnitoare

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
Inteleg ca s-au pus poze de nunta dar nu vad nici un link pe unde sunt ca vreau si eu sa va vad .Ale noastre nu sunt digitale.

incep de la pag 3 cu anamariame, saby,pisik, novus, dyana, silvi8
edit:sper ca nu am uitata pe cineva
dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput