Mamici si Gravidute Italia ***(81)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetelor. cine doreste,ma scuzati daca e prea tarziu.Am citit ceva pe-aci sa vad ce mai faceti si am uitat de cafea.

Sunt bucuroasa ca ma condus sambata si m-am simtit mai sigura pe mine si puteam sa fiu si relaxata daca nu il aveam langa mine pe "rompi scatole".Iam zis ca-l cobor din masina si-l lasa sa mearga pe jos pana acasa daca mai urla.Tre sa ma fac dracoasa ca inainte ca nu mai merge.
M-am uitat la poze super,daviduca ce dulce e baitelul si ce bine ii sta cu palaria in cap.

Inca o sap fara vanatoare apoi incepe calvarul:papuci,cizme peste tot,haine de vanatoare binenteles ,pe unde apuca,se trezeste la 4 si pleca si uite asa nervii si altele.Dar la sfarsit e bine ca mie imi place vanatul il mananc cu placere si ma bucur cand il vad ca aduce cate ceva.Binenteles nu-mi place ca pleaca dar anul asta e diferit am masina,permis baiat mare.

Gata,gata cu scrisul va dulce si mai revenim,cu speranta ca idiotii astia de la telecom nu imi mai blocheaza netul

Mergi la inceput

Nafi imi pare rau pt masina,e adevarat ca astia is niste vite si mai fac si in ciuda.Io am o teroare cu astia care conduc pe la mijlocul strazii si merg si cu viteza.Offfff offfff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

neatza fetelor,asa mai tarziu.
azi l-am dus pe davide la cresa si m-am apucat fuguta de treaba ca aveam ceva urgente-lavatrice,calcat,gentile de mare.am stat sambata si duminica la mare,ieri mai ales a fost un pic rece,dar ne-am distrat lo stesso.fug sa mai fac ceva,azi il las doar pana la 13,fiind prima zi,asa ca imediat tre sa merg dupa el.
va [pup.

Mergi la inceput

Am pus poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

scuzati-ma ca nici azi nu am reusit sa intru..dar vroiam sa va spun, ca abia am reusit sa bag niste foto pe albumul comun daca vreti sa ne vedeti...toate bune si frumoase la noi , abia am reusit sa vedem si noi marea anul acesta..am facut vreo 3 tuffi si gata...eu inca cu timpul cronometrat sunt...
asa va pup pe toate si in curand va avertizez ca o sa va plictisiti de mine

Mergi la inceput

Trezirea!!!!Va asteapta

Nici io nu ma trezeam,dar sora-mea a ajuns in Italia si ma sunat ea desteapta la 8.Dormeam asa bine si visam frumos rau,cica eram la o parada de rochii de mireasa.Nu stiu daca rochia de pe mine era de mireasa dar in fine(cica e moarte daca eram imbracata in rochie de mireasa),era super si incepea o tipa sa ma macheze ,mamaaaaaaa ma machia super.Io sunt bolnava dupa machiaj si visez ca intr-o zi sa merg la o experta sa ma macheze ea.
Da am scris mesajul de la 8:40 si-l trimit acu,s-a trezit sa manance lapte.
Va pup ca am inceput sa scriu prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

neatza fetelor,azi va invit eu la .
m-am trezit devreme,ca azi am musafiri.vine o verisoara de a lui cipri,cu familia,ea locuieste in germania si sunt in vacanta ,asa ca trec si pe la noi.aseara am avut alta tura,ca a jucat romania si au venit ceva colegi de munca de ai lui,asa ca tramezini,patatine,popcorn am prin toata casa.
daviducu inca doarme azi nu merge la cresa ca-i inchis ptr festa.
am mai facut si 2 prajituri asreara,ca vroiam sa incerc cuptorul,imi place mult cum merge.e mai bun decat ala pe gaz.acum sa vedem boletta.
gata,am plecat la treaba,va si sa aveti o zi linistita.

Mergi la inceput

Buna fetele.Ce se intampla,sunteti toate ocupate?E cam pustiu pe-aci.

Daviduca io de cand m-am mutat in casa asta am cuptor electric,merge super bine si sa stii ca nu consuma mult.Io fac mai tot timpul ceva la cuptor si sunt multumita.Bine e normal ca daca o ti numai in cuptoare vine lumina de te usuca.

Azi ploua,m-am trezit cu tunete,fulgere toate cele zici ca eram intr-un film de groaza.Am facut si curatenie si acu durerea cea mare tre sa merg cu Sebi sa-i iau lapte.Nu am nici un chef asa-i de naspa afara.

Va pupam si va asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,gagici!Cam liniste pe aici,nu s-a terminat vacanta???
Noi suntem bine in general,Anais da usoare semne de gelozie prin tot felul de crize,iar Maeva are perioade intregi de timp cand nu doarme..sau motaie,se frichine,se trezeste,mai ia 2 guri de bibe,iar adoarme si tot asa.E cam complicat,nu vreau sa-mi imaginez cum e pt o mama care nu are pe nimeni s-o ajute,mai ales ca e nevoie si de recuperare dupa nastere.
Va pup,ca tre sa pregatesc pranzul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!
Se vede ca profita lumea de timpul frumos , liniste totala pe forum.
Raluk, am vazut pozele abia acum, aratati minunat!!Maeva e o scumpa, cu o pielicica roz si faina...M-am indragostit!!!
Slimatei, stefi e superba!!Si tu arati f bine!
CAMI, CE FLACAU VANATOSR IN DEVENIRE AI!!!Sa va traiasca!!
Yoana, de ce ti-ai sters pozele?!:(

Este momentul de o prezenta, pe unde sunteti ragazze????

Noi suntem bine, iesim, ne plimbam, mancam, ne jucam...chestii de astea

Duminica placuta

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput