Regasiri (48)
Raspunsuri - Pagina 2
ank999 spune:
Bambo multa sanatate lui David.
Maya pare super gradi a voastra.
Lacramioara multumim pt cafea.
Noi azi nu ne-am mai dus la gradi ca ieri surpriza: cateva bube la pranz, plina seara= alergie nu stiu la ce. Am fost la dr si ne-a dat aerius si fenistil gel. Are niste bube mari pe un picior, un umar si o mana sii un obraz si dc tot am avut cu cine sa o las sta acasa.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Ank sa nu aibe varicela, dar banuiesc ca stii cum arata. Ea mananca acolo?
Azi am dus-o pe Ana, trebuia sa stau cu ea o ora, doua, insa mi-a zis ca sta singura asa ca am lasat-o. Mi-a spus pa razand. Am sunat acum si mi-a zis ca a intrebat de mine la un moment dat si lasase buza, insa i-au distras atentia si si-a revenit. Ma duc la 1 s-o iau, o las sa pape acolo sa vad daca ii place.
ank999 spune:
Maya da mananca acolo, da au aceeasi bucatarie cu cresa unde a fost anul trecut. Chiar pot spune ca la gradi a invatat sa mai manance cate ceva.
Maya bubele sunt cu diam de 1-2 cm si nu au lichid+am fost aseara atat la urgente, cat si la dermatolog si au zis arelgie. Nu a mancat nimic ce nu mananca de obicei, sau pt prima oara. Seara bagase cateva alune si o felie de parizer de piept de pui (singurul mezel pe care il mananca in afara de crenwursti) Si alune mai mancase si multe, nu 5-6 ca miercuri seara. Bafta Anei la gradi.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dodo-pui spune:
suntem prin zona ..
copii acum sunt bine(ambii au avut ceva problemutze)
all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ank999 spune:
Dodo imi pare rau ca au avut problemute.
sa treaca.
bamboletta spune:
Astazi am fost afara singura cu amandoi ne-am descurcat..David a dormit ca de obicei tot timpul si Antonia a topait bucuroasaam facut si ceva cumparaturi
David e mai bine..incepe sa se reduca cantitatea de mucisori si nu mai respira asa greu
Maya-succes la gradi...ai printesa mare..nu mai plange
si Antonia abia asteapta sa mearga
asa ne-a spus si noua pediatra 3-4 zile colargol...azi e ultima zi cand ii mai pun
multa sanatate bolnaviorilor
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
mayaione spune:
Bambo bravo, mie mi se pare imposibil sa ma descurc singura cu doi sa mai fac si cumparaturi. O sa fie greu cand incepe si Antonia gradinita si o sa colecteze diversi virusi. Ma gandesc si eu la acelasi lucru cu Ana, o sa raceasca, bebe e mic si nu cred ca pot s-o tin departe.
A fost ok ziua de azi la gradinita, ne-au spus ca a papat tot, a intrebat de cateva ori de noi si cand venim s-o luam dar nu a plans. Data viitoare incercam s-o lasam ceva mai mult sa vedem cum se descurca.
Dodo sanatate la cei mici!
Ank cine stie de la ce o fi facut, o fi intrat in contact cu vreun praf sau substanta ceva, nu neaparat mancare.
bamboletta spune:
La asta ma gandeam si eu ce voi face cand o sa inceapa racelile..virusi de la gradinita...pediatra zicea sa renunt anul asta sa nu o mai duc pe Antonia...dar la cat m-am zbatut pt loc la gradinita + ca ei ii place f mult e inebunita dupa copii..eu acasa cu bb nu as mai avea timp sa o invat una alta ca la gradinita...oricum o voi duce pt inceput..vedem pe parcurs ce si cum..
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dastefa spune:
aelita ce familie frumoasa!!!
cat despre gradi& virusi adusi la cel mic-eu anul trecut nu am dus-o pe Daria la gradi decat ff putin tocmai de frica racelilor pe care ar fi putut sa i le transmita Mirunei.Si ce am folosit ca pana la urma Miruna tot a facut antibiotic cat pt o viata intreaga.
acum nu trebuie generalizat,la noi asa a fost sa fie
dar in cazul Anei,Antoniei sunt prea mari ca sa mai stea acasa
si din propria experienta -eu tare putine reusesc sa o invat
pe de alta parte o prietena zicea ca cel mic desi statea langa sorasa frecvent racita nu a avut nimic pana pe la 6-7 luni
bine asta nu inseamna ca nu o sa disper la fiecare raceala a Dariei
dar stiu ca nu am de ales
Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele
povestea Mirunei
mayaione spune:
Dastefa un pentru printesele frumoase. De dus o s-o duc ca sigur nu ma descurc si cu Ana acasa, ma refer in primul rand la mancarica, nu am cand sa gatesc sa si dorm sa ma si joc cu ea, cel putin la inceput, in special daca o sa alaptez.
Si Ana mi-a racit la 2 luni, a venit o tipa in vizita si era gripata, pana m-am prins eu era prea tarziu. Si am tras-o urat rau cu ea, tot antibiotic puternic si stres si tot. Noroc ca a fost un bebe gras si puternic. Avea forta sa expectoreze. Nici vaccin nu apucasem sa-i facem si aveam si botezul, m-am dus cu ea din spital la biserica. Am botezat-o in stil catolic, adik i-a pus apa putina doar pe frunte, in rest era infofolita.