Regasiri (48)
Raspunsuri - Pagina 17
aelita spune:
DBUNNY bai dar cate stii !!!merci! am salvat ce ai scris,si am pus si "semn de carte" dar stie cineva cum functioneaza?????????? Cum gasesc apoi mesajul cand am nevoie?
lapte praf nu mai imi trebuie,ca am gasit in carrefour aici,dupa indicatiile voastre,Nestle,mai am inca.
nu mi-a iesit ciocolata probabil nu am facut eu siropul ala cum trebuie..
sa ma apuc iar,cand o sa am rabdare,ca de obicei ma oftic rau,pt ca fac atunci cand am pofta teribila,si daca nu iese morrr.
merci mult!!
aa,si la magazinele alea,cand le-oi gasi,dupa ce ma uit?cum se cheama fondantul ala?
aelita spune:
DBUNNY,dasteapta esti !!cu buretii tai,de unde le-oi sti tu toate.
am gasit ce ziceai,
poate fac si fetele ca vad ca e rapida
nu stiu gustul cum o fi de la buretii aia
dar macr de frumusete,pt imbracarea tortului
la botezul lui Andres,parca..sa caut pozele sa ma uit..m-am dus sa fac comanda pt tort,si eu tot cu fondantul meu in minte,le zic sa faca pe deasupra,spun ei ca nu se poate.
zic ,atunci fa ceva asemanator.i-am dus poze de tort asa cum vad acum pe you tube si cum vad si la Angi si imi spune cofetarul ca asa ceva e doar de poza
cum ,zic,sa fie de poza daca eu am vazut la lume???
am insistat,domle,fa ceva asemanator,o crema alba deasupra care sa se intareasca..si atunci zice el ca se cheama Pastillaje,e ceva asemanator cu reteta de la Angi,DAR CA LA EI NU SE MANANCA ASA CEVA !i-am zis,fa-mi cu Pastillaje asta ,ca vedem noi daca mancam sau nu,pana la urma sa iasa cum vreau eu tortul alb !
bineinteles ca l-am mancat,imi venea sa jupoi numai fondantul ala de deasupra,ca dedesupt era jale,umplut cu cremele lor naspa...eu nu le sufar !
deci,e chestiune de gusturi,domle...
bamboletta spune:
Salutare
Am avut si noi sedinta la gradinita..a fost sotul..am primit lista cu rechizite..am platit fondul clasei 50 ron(merge la program scurt Antonia)
optionale avem ca si anul trecut engleza si dans ritmic...alte optionale nu mai avem vroiam sa o dau la palatul copiilor la dans modern sau dans sportiv dar primesc doar de la 7 anipoate gasim in alta parte daca nu mai asteptam...are timp mai incolo
Dolores-am vazut poze cu David ce mare a crescut
in bulgaria ati fost in vacanta nu?mi-a placut mult parcul acvatic..sunt inebunita dupa topogane cu apa
Dbunny-tu ai facut torturile?super
Antonia daca doarme ziua 1-2 ore seara se culca cam pe la 22 uneori mai devreme alta data mai tarziu depinde cat de obosita e
Roxana-imi place tare de tine...esti in tema cu toate bravo
Maya-la noi exista gelozia..Antonia cand vede ca ii dau san lui David vrea si ea mancare..sau cand il ia in brate sotul pe David vrea si ea..daca o rog sa faca liniste ca doarme David..mai tare tipa eu il adorm ea mi-l trezeste
fug si eu la somn...azi nu am dormit deloc
n buna
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dastefa spune:
buna dimineata
mai scot si eu cate un pic capul , nu de alta da o sa ne uitati de tot...ma rog tot butoiul asta mare e de vina
Daria a trecut cu bine de primele 2 saptamani de gradi-la noi e mare realizare ca nu a avut niciodata o perioada asa mare de frecventa.De fapt s-a procopsit si ea cu ceva mucisori si un pic de tuse dar pana acum le-am tinut sub control cu oscilo, aerosoli si ceai de ceapasi nuca+sirop de ridiche neagra ( ma rog ultimile 2 absolut gretoase pe care eu nu le-as pune veci in gura dar pe care ea le accepta destul de usor)
din pct de vedere al dragului de gradi nu ne-a fost prea usor.Ea e o fire timida asa ca obisnuirea cu noaua situatie a durat un pic-timp in care s-a jucat mai mult singura ,ramanea la gradi cu promisiunea ca vin prima sa o iau dupa nani si cu multe explicatii(de fapt aceleasi in fiecare dimineata) de ce tre sa mearga ea la gradi
vineri am gasit deja alt copil cand m-am dus sa o iau-mi-a spus f incantata ca si-a facut prietene( a ser intelege fete cu care a avut curajul sa vorbeasca/joace) si ca abia asteapta sa vina la copii
a incantat-o ca au avut si teatru-2 spectacole( 3 lei reprezentatia)
ce e f interesant-in 2 sapt Daria care folosea creioanele colorate pe post de personaje care vb intre ele si care nu a fost niciodata interesata sa coloreze mai mult de 3 cm2 acu imi cauta cartile de colorat prin casa si coloreaza f frumos
in alta ordine de idei sapt asta a trecut un mare test-prima vizita la dr stomato.Am avut f mari emotii daca va sta-ea care face un scandat monstruos daca vrei sa ii iei putin sange a stat acum f cuminte si i-a plombat o maseluta( si mai are una pt sapt viitoare
si mai revin ca s-a trezit gasca
Dodo-pui spune:
dragelor
am admirat torturile...vreau sa stiu /sa fac si eu astfel de torturiiiii
Am citit dar cum sunt pe fugqa ca acest wk e cu sotul acasa am uitat
Am vorbit si cu educatoarea si cu directoarea ...simomentan e bine(n-am curaj sa zic fff bine)Oricum sunt cu ochii pe ea si la prima greseala(cat de mica) scriu(reclamtie)caci eu n-am muncit aproape 8 ani si am un copil tandru,bun,calm ca sa strice una tot.E foarte important ca el fiind calm daca-i explici are rabdare(ca orice copil) sa te asculte sa incerce sa indeplineasca cerinta)Daca tipi la el cred ca se inhiba caci cu greu il scoti din "Nu,nu vleau...nu pot"
all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dastefa spune:
despre noi-episodul 2
Eu pe Daria o duc la o gradinita pana la care ajung cu 1-2 autobuze si cate un pic de mers pe jos.Deocamdata ne descurcam-sa vedem cum va fi pe vreme rea tare.Pt mine dus-intors+rezolvat cate o treaba /cumparaturi se duc cam 2 ore dimineata si alte 2 dupaamiaza.dar recunosc ca aveam totusi nevoie de aceste iesiri.Cu Miruna mai ramane Titi/soacra
intre cele 2 plimbari ma invart ca titirezul sa mai fac ceva treaba cat doarme Miru (dar nu prea mult ca norocul cu dormitul il are soacra)
la mine e cu chef de joaca/mofturi
la capitolul activitati extrascolare ale Dariei-inca nimic.Incep la gradi celebrele optionale semiobligatorii dupa cum v-a mai spus si Roxana.Dar vreau sa ma interesez la Clubul copiilor (sau cum s-o mai fi numind) de ceva ore de dans/balet.Inca nu am mers la un dr dar imi pare ca nu calca tocmai corect si poate astfel de ore ar schimba ceva.Oricum o sa merg si la un kinetoterapeut
Despre relatia Dariei cu Miruna- e destul de buna in sensul ca nu a aparut o gelozie clara din partea Dariei.dar nici nu pot spune inca ca se joaca cu Miruna.de multe ori se joaca cu spatele la ea.Tot incerc sa ii explic ca e f important,bla,bla sa se joace impreuna dar uita.nici nu vreau sa insist prea mult, nu vreau sa o ia ca pe o obligatie
va urma
dolores spune:
buna seara,
bambo, da, am facut concediul in bulgaria, iar imensitatea aia de par...este in nessebar, unde a fost super super frumos.pe david nu reuseam sa-l iau de la topoganele cu apa..se distra de minune.al tau david ce face???
roxana c. spune:
Am reusit sa scanez pozele de la spectacolul de la mare aici si am invatat sa descarc pozele din telefon....ce dasteapta-s!! convingeti-va
Am vazut pozele lui Dolores, acum, in seara asta, maine revin cu intrebari ( destule, pregateste-te), acum fug la culcare ca de maine iar ma trezesc la 6.45.
iulia-stefy spune:
Va ofer o
Dbunny, abia am terminat ce incepusem.... Sper sa fiu mai libera de acum.
dastefa, la liceul din spatele blocului meu se fac dansuri pentru copii. Ma gandesc si eu sa o duc pe Stefy.... dar sa vad azi la sedinta ce optionale au la gradi ....
ank999 spune:
Buna dimineata si un mare.
Roxana tare frumos frumos spectacolul de la mare si plasturele lui Calin. MNici nu se vede.
Dastefa ma bucur ca pana la urma Stefi s-a adaptat la gradi si ca e ok. Noi am inceput de la 01.09 si tot avem probleme, ba mai mult de facpt acum au inceput: nu mai vrea sa pape la gradi, zice ca nu-i place mancarea, au aparut durerile de burtica, crampe nu gluma, zice ca nu-i palce samd.
Miruna ce mai face? Lasa butoiul in pace
Dbunny si Aelita mari prajiturese sunteti. Ar trebui sa iau exemplul vostru. Eu fac prajituri maxim de 5 ori/an.
Dodo, Maya, Angi
Fug sa vad poze cu Davidutu.
Lacramioara asteptam sa scri mai multe despre voi.
Bambo nu e mult la voi fondul clasei. Eu am uitat sa ma uit cand au sedinta si s-ar putea sa fie astazi Oricum nu are cine sa se duca. Sper sa fie zilele urmatoare si sa incerce sotul sa ajunga.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,