Regasiri (48)
Raspunsuri - Pagina 13
ank999 spune:
Ma sa va povestesc ce am patit in we ca tot aveam o groaza de planuri pt duminica: dimineata pe la 4 a inceput capra sa maraie in somn, se plangea ca o doare burtica si parca era cam calda, dar a adormit la loc si am lasat-o, iar pe la 7 alta tura.
Cand s-a trezit i-am luat temperatura 38.2 , i-am dat nurofen, nu i-a scazut deloc, da nici mu i-a crescut...a tinut-o asa pana pe la 14. Automat ca nu am mai iesit pe afara si nu am fost nici la cumparaturi. M-am uitat in gatul ei (da nu m-a prea lasat) da nu am vazut nimic. S-a mai plans o data de burtica, dimineata a facut kk normal, da pe seara a mai bagat o tura mai cu miros si ceva mai albicios si mai moale. Temperatura nu a mai facut pana acum si nici kk. I-am mai dat aseara o portie de nurofen asa, sa fie.
ma intreb dc o fi mancat ceva ce nu i-a priit? S-o face temperatura de la asta? Nu prea a avut pofta de mancare ieri si vad ca azi tot asa zice mama. Ca tonus e ok, da a fost si ieri cand avea temperatura.
Of Dodo mami ce optimista esti. Ti-am mai zis ca atunci cand dau de o problema cu a mea ma gandesc la tine. Ieri dupa amiaza ma bufnise plansul ca nu-i scadea temperatura si ca nu aveam inca 2 luni de la ultima boala. Eu sunt mai panicoasa de felul meu.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
angi_m spune:
Salut fetelor,
Citesc din urma...
Roxana, dar stiu ca ai patit-o cu Calin in prima zi de gradi... Am vazut si pozele de la pescuit si de la nunta... Ce frumosi sunteti...
Maya, ma bucur ca Anei ii place atat de mult la gradinita.
Dbunny, frumos tortul! Felicitari! Am facut si eu unul cu fondant pentru ziua lui Mircea (aici si aici). Trandafirii de pe tort sunt cumparati . Intentionez sa fac si pentru Iulia un tort tot cu fondant. Fondantul il fac cu miere, apa, gelatina si zahar farin. Insa problema mea cea mare este ca nu stiu de unde sa iau colorant alimentar. N-am gasit pe nicaieri in Craiova.
Tu gatesti pentru 150 de invitati? Ai curajul asta? Spune-mi ca nu tu singura...
Aelita, daca vrei reteta de fondant cu miere, apa, gelatina si zahar farin spune-mi si trimit reteta pe mailul comun. Mie mi-a iesit din prima.
Dodo, aveti mucisori?... Sper ca pana ajung la sfarsit cu cititul sa va fi trecut deja... Na, ca avansai cu cititul si aflai ca ii trecu raceala Isabellei si il bagasi pe Bogdi pe antibiotic. Sper sa treaca repede
Ank, tine-o pe regim: paine prajita si pui pe gratar... si antitermic. La gradinita o mai dusesi?
Noi am absolvit o saptamana de gradinita, in care Iulia nu a vrut sa plece acasa la pranz, a vrut sa doarma acolo. In primele ore a fost mai emotiva, insa dupa aceea si-a dat drumul incat spunea doamna ca vorbeste incontinuu
Ea este obisnuita sa se trezeasca dimineata pe la 8 jumate ~ 9. Asa ca a fost mai greu pentru ea sa se trezeasca dupa 7. Ii puneam desene la TV cu Tom si Jerry si faceam zgomot si venea singura cu ochii carpiti. Si statea intinsa pe canapea cu un ochi la TV pana isi "inghitea galbenusul". Ajunsese catre sfarsitul saptamanii sa spuna ca nu vrea sa mai mearga la gradi ca ei nu-i place acolo. Dar de fapt o aruncase asa pentru ca vroia sa mai ramana in pat la desene.
La gradinita i-a scos vreo doua zile pe balcon unde au desenat cu creta pe jos (cred ca este un balcon mai mare pe-acolo ca eu nu-l stiu). Si este posibil sa ii fi scos transpirati afara... Mai este si faptul ca doamnele deschid geamul dupa ce se trezesc ei ca sa aeriseasca, insa copiii sunt inca transpirati in pijamale, nu-i schimba nimeni ca ii indeamna sa se schimbe ei singuri...
Si uite-asa, Iulia a racit, adica a facut ceva mucisori. Ca urmare, saptamana asta nu merge la gradinita, sta acasa cu bona. De dimineata parea deja ca este mai bine, mucii se pare ca nu prea mai erau. De fapt, cand ajung acasa vad eu mai bine cum se simte Iulia.
Ieri (duminica) am luam masa de pranz la terasa, doar noi trei. A fost foarte placut, Iulia a fost foarte cuminte.
Am reusit si am mai si pus cateva poze pe net de aici incolo.
Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
aelita spune:
Bogdanel,multa sanatate!!
ANGI,trimite-mi ,te rog,pe mailul meu,reteta.ai optiunea aici la forum,la profilul meu.
aelita spune:
azi cand il alaptam pe Miguel,Andrés scoate un servetel umed ,arunca pachetul pe sus,prin camera,incepe sa il stearga pe fratior pe picioare,apoi se sterge si el pe gura,apoi nu il vad pe unde il pune ca era mai jos...si apoi il vad ca servetelul era ud si il stoarce la mine in pat !!!!!! ce facuse? il tinuse si facuse pishu in servetel ,prin chiloti.noroc ca mi-am dat seama ca nu avea de unde sa curga apa din servetel...Apoi arunca tot in sus,prin ca,mera,servetelul si fuge.da chilotii jos,ii arunca si pe aia pe sus.
la ceva timp face un pishu in patul meu pe locul meu.
sa morrrr.
nu apuc sa schimb lenjeria,doar o ridicasem in partea aia uda ,ca el mai trage inca un pishu langa .
El face foarte bine la wc,din picioare,ca barbatii,se duce fara sa mai anunte,trage apa,uita sa se spele pe maini...CAND VREA ! cand nu,face pe unde apuca.
azi a fost clar razbunare pe mine ca stau cu bebe.pt ca azi noapte si azi chiar m-a solicitat mult Miguel,a fost marait si din ora in ora s-a trezit,a stat mai mult in brate ca de obicei.
si Andres si-a cerut drepturile.
spre seara a strans jucariile,m-a chemat sa imi arate,e prima oara cand face el asta,doar Sofia strange,el refuza ...ca nu imi venea sa cred ca erau asa bine stranse ca de om mare,l-am intrebat pe tati daca le-a strans el..si l-am luat in brate si l-am rasucit ca in tiribomba,ca asa i-a placut si venea si imizicea iar si iara...asa incat i-am facut placerea,ca destul "ma pisase",si l-am invartit si rasucit pana mi-a scos sufletul..ma asezam,iar venea...Asa scap mai repede de burta.
Sofia a venit adormita pe autocar,a dormit la tati in brate pana acasa,,am intins-o in pat,Andres calare pe ea sa o pupe,si EU ii zic:las-o ca fata e obosita,vine de la cole! Si atunciSofia a chicotit in ras si s-a ghemuit la mine in brate zambind…Apoi s-a ridicat la jaca si au chiuit prin casa toata ziua.
Dbunny spune:
nuuuu nu singura am gatit pt 150. Am facut doar salata de paste insa cu de toate. A iesit foarte buna si foarte multa...cam 180 de portii!! Daca cineva vrea cantitatile respective sa-mi spuna, c-am muncit la ele o saptamana! pastele le-am fiert intre mai multe fete, fiecare acasa, 3-4 kg, iar impreuna cu 2-3 fete am tot taiat pe rosii, salata, branza, oua fierte, ton sa nu va spun ca singura am taiat 8 kg de sunca presata cubulete mici
Angi vreau si eu reteta cu fondantul de miere, chit ca pt activitatea asta am acoperit un tort imens cu fondant si asa de greu a fost de-am jurat ca nu mai mai prind la asa ceva... tortul avea 40 cm diametru si aproape 10 cm inaltime. o sa pun si poza...asa carpit cum a iesit
aelita fondantul din 'bureti' cum le zici tu, se face relativ usor...insa eu prefer sa-l cumpar gata facut. cumperi buretii si-i bagi la microunde vreo 30-50 secunde cu o lingura de apa. se topesc...apoi adaugi zahar tos dubla cantitate...si framanti pana-ti ies ochii ei nu chiar.. in josul paginii
gasesti pasii pt fondant de nubes.
Care va sa zica Andresín isi cere drepturile? ai vazut ca-i baiat destept? a obtinut el ce-a vrut
am vazut si poze cu iulia, doamne ce par frumos!! pt ea e primul an de colectivitate, nu?
ank cum sunteti? asa albicios a fost si la Dani...
ceaiuri mai beau copiii vostrii? ca Dani de la granulat pana acu' facu o pauza luuunga de ceai, de vreo 18 luni! ei bine zilele trecute cand fu faza cu caca mucos i-am facut un pliculet de menta cu musetel, si vazandu-ma el ca-i bag miere in ceai l-a baut dintr-o inghititura...si azi m-a intrebat, nu-i fac o bautura d'aia de adulti cu miere?
bambo vb prea putin cu el pe romaneste, se uita la mine ca la felul 15...de obicei converseaza in spaniola, inclusiv cu bunicii din Romaniasanatate multa! daca doarme 1-2 ore la amiaz, la ce ora se culca seara?
dodo, maya, iulia
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
iulia-stefy spune:
Va ofer o si va doresc o zi usoara.
Dodo, ma bucur ca Isabell e mai bine. Multa sanatate la amndoi pui si sa ii treaca repejor si lui Bogdan.
aelita, ce smecher e Andres...
mayaione spune:
Buna dimineata, tocmai ce mi-am trimis odorul la gradinita, am zis sa o dezvat sa merg eu cu ea pt ca in curand nu o sa mai pot.
Aelita imi spunea o prietena ca dupa ce a venit cu bebe acasa a plans f mult ca ii era mila de celalalt baietel, care tot timpul se razbuna, a batut iepurele, arunca cu jucarii in bebe si toata lumea ii atragea atentia etc. Ana deja mai plange uneori si ne zice ca nu o s-o mai iubim pe ea asa mult ca uite cate ii cumparam lui bebe si ei nu. Acum vrea si ea patut, suzete si biberoane.
Angi ma tot minunez de unde are copilul asta atata par pentru varsta ei mi se pare f lung, voi niciunul nu aveti din abundenta.
Lacramioara mai da si niste ceaiuri ceva, cafea dupa ce nasc:).
angi_m spune:
Salut fetele,
Aelita si Dbunny, am trimis reteta de fondant pe mailurile voastre si pe mailul comun.
Aelita, dar stiu ca ai avut activitate, nu te plictisesti deloc Cred ca pici rupta la sfarsitul zilei
Iulia a facut aseara pisu pe ea dar asta pentru ca era prea ocupata sa se joace si nu a mai ajuns la oala
Dbunny, vreau si eu reteta de salata de paste, dar NU o vreau pe-aia cu cantitatile pentru 180 de persoane
Mi-e rauuu, 40 de cm diametru? Cam mare, cred ca te-ai uzmit cu ditamai foaia de fondant... Saraca de tine Chiar vreau sa vad poza.
Da, pentru Iulia este primul an de gradinita. Si cum toata lumea a zis ca o sa raceasca foarte des, incerc sa o introduc treptat in colectivitate, in special ca avem bona care poate sa stea cu ea oricand.
Iulia bea ceai cu miere destul de des. Adica atunci cand are o raceala cat de usoara, cand are kk mai ciudat... Si nu-l refuza, chiar ii place. E bine ca Dani a asociat ceaiul cu bautura de adulti... asa se simte si el mai "important".
Maya, si eu am avut par de la inceput (exact cum a avut si Iulia) doar ca al ei s-a ondulat si al meu a ramas drept. Ce e drept, Iulia seamana la par cu taica-sau, mai ales in partea din fatza, valvoi
Am convins-o deja sa ma lase sa-i mai tai din par ca este prea lung si se piaptana greu.
De curand se uita la niste poze de cand era mica. Si pentru ca atunci avea parul scurt ma intreaba: "Mami, eu cand eram mica eram baietzel?"
Va pup pe toate
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
ank999 spune:
ca am multa treaba.
Erica bea NUMAI CEAI CU MIERE din nefericire, zice ca aoa nu-i place, greu ii bag altceva prefera sa trabde
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
dolores spune:
va pupam pe toate
la multi ani sarbatoritilor,sanatate bolnaviorilor.
maya, unde nasti in bucuresti?