Fulguleti de nov-dec 2006 (233)
Raspunsuri - Pagina 20
Teutz spune:
Noi suntem mucosi cu totii, dar slava Domnului ca e doar atat, fara febra, tuse sau ale belele. ![]()
Yagmur, Lizzy 
Shoshika, pediatra mi-a spus sa nu-i dau nimic Maiei, doar sa-i pun ser fiziologic si apa de mare in nasuc si sa o aspir cu batista bebelusului de mai multe ori pe zi. Eu o aspir inainte de fiecare alaptat, ca sa suga bine si sa se poata odihni dupa aceea, altfel fornaie intr-un mare hal si se tot foieste din cauza asta. Insanatosire grabnica puiutilor!
Aelita, ai trei copilasi superbi, iar tu arati extraordinar!
Kikineata, frumoase, ca de obicei.
Sanatate multa bolnaviorilor!
Teutz, mami de
Alexia Iarina (10.12.2006) si
Maia Carina (19.08.2010)
lizzy spune:
gata, am baiat mare
piticul de grupa pregatitoare si-a fracturat oficial mana. ambele oase, la incheietura. macar bine ca e stanga. si e ruptura curata.
el se cam smiorcaia ca nu stia ce e ala ghips si habar n-avea daca urmeaza alta durere sau scapa. dna dr, bine intentionata de altfel... zice "ai frati?" "da... am un fratior..."
"tu sti ce tare e ghipsul?! daca te supara frate'tu... poc! una cu ghipsul!" 
ah, si s-a intamplat la gradi, de fapt in parc, in afara gradinitei, unde au iesit la joaca, el s-a suit pe nu stiu ce chestii de catarat, s-a dat ca maimutza pe acolo si a cazut de la inaltime oarecum, pe spate, cu mana sub el. cica de vina era bara aia ca nu statea fixa. e parc gestionat de primarie.
mda, am baiat mare ![]()
ruxandra_sb spune:
Off Lizzy.
Pupam curajosul I!
Bine ca este simpla fractura.
Cat tre sa stati in ghips?
curat baiat mare 
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandra_sb Off Lizzy. Pupam curajosul I! Bine ca este simpla fractura. Cat tre sa stati in ghips? curat baiat mare ![]() ..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta) |
3 sapt. deocamdata. o un pic mai plangacios dar nimic sa ne sperie. numai dependenta de stat cuminte pe canapea, care e egala acum cu uitatul la desene

Lavinia_P spune:
Seara buna,
Lizzy,
Asa esti tu de buna..si cand esti la pamant cu moralul incurajezi pe altii..si pt asta meriti tot ce e mai bun ..la un alt job te-ai gandit?Ceva mai lejer?
Pupici lui Ianis,sa desenati ghipsul![]()
A thousand roses for u! 

Yagmur,
Iti tin pumnii foarte stransi sa va mearga bine pe noul drum..poate vei gasi si o jumatate in capitala aia mare!
Am fost la controlul cardio si totul se prezinta bine
.Adica nu perfect,dar stenoza a stagnat..dupa aproape un an de la interventie, se prezinta la fel...Adica stenoza usoara..de unde pana acum crestea regulat gradul de stenozare, la fiecare control facut ,era tot mai mare..Ne mai vedem cu dl dr. la anul!
Si astfel de 2 zile nimic nu ma mai indispune
- nici macar mucii si tusea aparuti dupa 2 saptamani de gradi...(ba da,stau cu un pic de stres da sper sa ne descurcam)
ruxandra_sb spune:
Am bifat si ziua de ieri.. o zi plina.
Is tare mandra de noi!
A fost o zi placuta, numa buna.. nici prea cald, nici ploaie..
Am gasit si echipa buna. Oameni faini si veseli.. idealisti, dar si realisti. Faceam haz de necaz. Am gasit tot ce-am avut nevoie.
Am muncit 3 ore.. de-am acu niscaiva febra. Ma gandeam cand ne claxonau tiristii.. poate data viitoare au o retinere macar.. cand s-arunce paharul de la cafea pe geam
..
_
Lizzy, probabil ca apoi va mai scad un pic din ghips.
Rezista muschetarul?
Lavinia, ma bucur de vestile bune.
scumpul Mihaita. Asa v-a zis si dr din De, ca stenoza va stagna?
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
kikineata spune:
Danutz, nu era nimic impresionant pe unde am fost. Parcuri, apoi la Academie in fatza, la bunica in gradina si la Palatul Mogosoaia.
Donia, dc compari pozele trecute cu pozele astea da e o diferenta de vreo 4/5 kg, dc ma intrebi de cand am raportat cele 9 kile acum o sapt jumate mai e un minus de 1/2 kg ![]()
Spor la sport! Am in plan dupa ce mai dau o tzara jos si cand intru in faza de platou iar regimul de viata e bine definit ca sa rup ritmul. Ah de mi-ar incapea o eliptica, o bicla ceva, un stepper dar ma voi limita la "ustensile" simple si baza care o am dupa 15 ani de aerobic de toate natiile. Taca Taca din gura e usor om vedea la momentul oportun. Tu de cand ai inceput? Parca de la inceputul anului?
Coafura se intretine singura
. E f usor si de aranjat si de intretinut, cum ma culc ma trezesc cu ea intacta aproape. Folosesc un fixativ lejer care nu incurca parul si-l mai finisez usor dc vreau dar nu e cazul.
kikineata spune:
Bey Aelita tu ai nascut 3 copii? Cum poti sa arati asa? Rochia verde cu negru e dementiala si data viitoare please pune pe privat albumul cu bucatarii
iar alea cu lucru manual nu-mi spune ca le faci de cand ai copii, poate dinainte? oricum ti-am hackerit toate albumele, mi-am clatit si io ocheanele. Meseriasi toti juniorii
Tu ai momente cand iti auzi/asculti gandurile macar? Respiri?
lizzy spune:
ruxandra, si noi am fost mandri de cele cateva ore de munca.
la mormanul nr 1 am constatat ca marginea padurii este plina de pampersi si peturi... inca eram entuziasti, am lasat totul luna, urma sa vina viceprimarul cu tv-ul, n-am stat ca aveam inca o locatie de bifat... s-o fi impaunat ala ca uite ce frumos au adunat angajatii primariei :)) whatever...
ne-am intalnit la mormanul nr 2 - aflat in plin camp - cu un moshulica de vreo 75 de ani. parcasem pe strada aia de tara, prafuita si tocmai ne suflecasem manecile cam ingoziti de cat aveam de lucru... si numai bine ne intreaba moshul ce facem acolo. zic adunam gunoaiele de pe pasune. si cu cat suntem platiti?? intreaba el. zic eu cu nimic, e o actiune nationala, voluntara, sa curatam campurile... zice ca asa prostie n-a mai pomenit, ca aici (pe campul ala adica) e "boala curata" si nici cu 1 mil n-ar pune mana
am renuntat sa-i mai spunem ceva si ne-am vazut de treaba. el a plecat bolborosind in ungureste si facandu-si cruce.
a mai aparut inca 1 cuplu care a adunat cu noi - in total eram 9 persoane :) dupa vreo 3 ore, cand ajunsesem deja la vreo 20 de saci mari si inca atatia mici aparuse o remorca mica de la tara, plina cu... gunoi
venisera sa arunce!! am facut poze la masina si am zis ca ii iau de urechi pe nenea aia. n-au avut curaj sa arunce si au plecat, probabil in cautarea altui loc in care sa arunce 
lizzy spune:
lavinia ma bucur mult mult de tot pt vestile bune.
ruxandra, barbatelul rezista f bine deocamdata. inca i se pare greu ghipsul, si nu indrazneste sa mute mana nici 1 cm, dar e resemnat si numara zilele pe care le mai are de stat cu ghips. "mami, sti ce ma bucur eu? ca sunt numai 21 de zile, din care au trecut deja 2 si jumatate :) "