de ceva timp(4-5ani)am dureri foarte mari la coloana vertebrala si bazin,pana acum cateva luni nu am luat in seama,dar am ajuns sa am zile in care pur si simplu paralizez pe toata partea stanga si nu pot sa ma misc,am fost la mai multi medici mai intai mi-a spus ca am scolioza si am facut fizioterapie,kinetoterapie dar mi-a mers si mai rau,apoi am fost la spital mi-a dat sa fac RMN si scria ceva de sacroiliace pe partea stanga,am facut analize VSHul mi-a iesit 30,doamna doctor la care merg in prezent nu stie ce am zice ca am hernie de disc sau spondilita anchilozanta,mai mult de 2-3ore nu pot sa stau in picioare,as dori sa va intreb ce as putea sa fac deoarece nu pot sa muncesc si nu stiu ce am de facut,vroiam sa incerc sa imi fac un ajutor social sau altceva,mentionez ca am lucrat pana acacum 1 an dar nu mi-a facut carte de munca si mi-a zis ca nu au nevoie de oameni bolnavi,ma puteti sfatuii ce am de facut?daca hernia de disc sau spondilita anchilozanta se incadreaza pt a primii un ajutor pe caz de boala?pot tine o sarcina pana la sfarsit?sunt riscuri sa pierd