Sept-Oct'10-Bravo Mihaelka!Hai Lora,Iunia!(151)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Wow, am primit stafeta de la delfinasi, si au si inceput nasterile...

Bravo Mihaelka, bine ai venit Petra! Sa fii cuminte, mancacioasa si sa iti bucuri parintii in fiecare zi.

Hai Lora! Hai Iunia! Sper sa aveti nasteri usoare!

Wow, ce ma cuprind si pe mine emotiile... Si eu am inceput sa fac kilometri prin curte cu dulaul, numa-numa de m-or lua si pe mine contactiile, insa nik. De-abia astept sa fiu mamica...

Ma duc in bucatarie sa fac o musaca si o crema de zahar ars pentru sotulache...

V-am pe toate.

Sabina, 37+ cu Nicklas

hehe...si eu tpt o crema de zahar ars prestez azi a big one

-----

Mami de roza + 36 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Buna burtici si mamici
Felicitari Mihaelka, refacere rapida si bine ai venit Petra sa cresti mare sanatoasa si sa ii bucuri pe mami si tati.
Hai Lora
Hai Iunia

Alina 35+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mai3 probabil asa e,nu te contrazic ca nu cunosc! Dar ma gandesc ca fiind pastile isi fac mai lent efectul decat perfuzabil!
Nastasie ma bucur ca ne impartasesti experienta ta de mamica! Si noi avem un gradinar in casa de pe 13 sept! Abia astept sa vad cum e!
Office la multe saptamani inainte!

Alina-Mirela 39+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Mai3 chiar vorbeam cu sotul meu ca sigur in octombrie trebuie sa dam drumul la centrala..daca se mentine vremea asa..si daca o sa fie si bebe. Din ce am mai citit/auzit temperatura optima pentru bebelusi e undeva 21-23 de grade..zic bine?

Klarisse graviduta 34+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Nastasie ce bebe dragalas aveti! Sunteti o familie tare draguta! Fericirea se citeste in ochii tuturor!
Pe mine iar ma cuprind .... Abia astept sa nasc! Am niste emotii! Parca as fi la primul copil! Lasa ca vine si Mariuca mea!
Klarisse zici bine!
Clary acum am vizionata-o si pe mandruta ta! Ce halterofila acolo! Mai mare hainuta ca fetita! E asa dulce cand doarme!

Alina-Mirela 39+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

klarisse ei zic 21-23 de grade, da. insa imi aduc aminte ca atunci cand a venit iarna, baby fiind nascuta vara, 24 de grade mi se parea asa de putiiiin si stateam pe la 25 acum am 25 in casa si stam inca lejer imbracati. anu asta voi incerca si eu sa stam la 22-23 ca parca una e cand ai 24-25 de garde vara cand ti se pare super si alta e cand is iarna cand ti se pare frig indiferent de temperatura cand vezi cum e afara

-----

Mami de roza + 36 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare!

am intrat sa-i fac si eu galerie lorei si micutei adelina hai adelina vino pui ca mami te asteapta cu sufletul la gura!!!

si vreau sa felicit toate fetele care intre timp au devenit mamici,sa va traiasca puiutii si sa creaca mari si sanatosi|!!

zozelino suntem in aceeasi "oala" si eu sunt singura cu david toata ziua si acush o sa fiu singura cu amandoi ...sotul luceaza macar pana la 18 in fiecare zi...o sa aiba concediu 2sapt cand nasc si atat...bine ar fi mama disponibila cateva ore pe zi dar presimt ca o sa ma enerveze ca si la david si o s-o trimit acasa instant

noi suntem bine,la eco de sapt trecuta bebe era bine mersi vreo 2800g ,marisor zicea dna dr,nasc pe 25 sept cu ceza programata,asta daca nu mi se rupe apa pana atunci

nasteri usoare tuturor!

de David si 34+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna burticutelor!
Foarte emotionant mesajul mamicilor de delfinasi si foarte frumos. Sa le creasca mari si frumosi bebelusii, mancaciosi si necolicosi.
Bravo Mihaelka si bun venit Petra!
La Multi Ani bebelus de Office, sa te faci mare si ascultator.
Hai Lora si Iunia, asteptam vesti bune. . Sa aveti parte de o nastere usoara si naturala amandoua.
Va

mamica de Maria Lavinia si 34+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Fetelor am pus si eu detalii la varsta sarcinii! Si asa semnez zilnic condica!

Alina-Mirela 39+3Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Ce de bebei!

Mihaelka felicitari ptr bebita Petra! Sa fiti sanatoase si fericite!

Hai LORA cu contractiile! Hai IUNIA!

Office felicitari ptr prima saptamana de viata a baietelului tau!

KITI super bun tortul tau cu ciocolata! Damne ce am mai mancat. Shoppinguiala placuta!

CHICHIUTZA sa stai cumintica in patut da?

Nastasie multumim ptr ca impartasesti cu noi experienta ta!

Felicitari dragelor pentru noile semnaturi!

Doamne ce impresionanta a fost predarea stafetei de catre DELFINASI. Chiar am plans de emotie!Dragelor sa aveti parte de bebei cuminti, sanatosi si voiosi!

36+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput