Sept-Oct'10-Bravo Mihaelka!Hai Lora,Iunia!(151)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Be_one sunt in capatul raionului cu 'pampersi'.

Klarisse graviduta 34+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

HAI LORA

Multam de raspuns Be One si Mai3! Eu m-am uitat la avizier jos pe data de 30 august si nu erau inca afisate pe luna septembrie! Cred ca voi avea rabdare pana luni cand merg la control din nou!

Alina-Mirela 39+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui belle_sara

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Simona24, belle_sara, nu cred ca sunteti singurele care nu si-au facut inca bagajele.
Mie parca imi este si teama sa il fac, nu stiu de ce.
Dar, de indata ce imi spal camasutele de noapte si reusesc sa imi fac tampoanele acelea mirobolante (ar trebui sa ii cer consultanta Anei, ca am uitat ce a scris acum cateva capitole despre acest subiect), nu o sa mai am motiv sa nu il fac.

Valentina34+

voiam sa va intreb ceva.
fetele care fac cezariana , la spital ne mai trebuie tampoane din alea cu vata? sau putem folosi de alea normale din comert?
daca nasti natural le vad utilitatea dar daca faci cezariana tampoanele ne trebuie doar pentru lohii. nu?

mamica de scumpete sara si george (34 sapt)

O sa-ti spun ce mi-a zis mie doctorita gineco, care e superprofi si face totul ca la carte. Cica pe ei (pe medici - ma gandesc ca pe aia superconstiinciosi) ii intereseaza cum arata lohiile...ce consistenta au, ce cantitate, ce culoare si alte aspecte la care nu vreau sa ma gandesc (mi-a povestit o colega de-a sotului care a nascut acum 1 an ca o dr chiar le mirosea...). Drept urmare mi-a zis ca sub nicio forma sa nu vin cu tampoane in spital...dupa ce plec acasa treaba mea, da in spital nu. Pentru ca tampoanele absorb foarte bine (asta e si rolul loor de altfel) si eu nu isi mai dau seama ce a cur acolo si cum arata. Pe cand in vata ramane totul cum trebuie pt o observare atenta. Una peste alta pe mine nu ma lasa nici macar cu vata invelita in tifon

Acum, depinde de la medic la medic...mai bine ai intreba cand mergi la urmatorul control

35+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cami eu n-am "nici o greata"! Daca e una mai grabita o las politicoasa in fata!
Be one si eu am gasit in Carefour! Tot spre capat! Dar mai bine sa intrebi de lucratori! Cele de la Happy sunt mai frumos colorate! De la Seni sunt mai ieftine(in jur de 5 lei), pe cand celelalte in jur de 9 lei! Sunt practice! De la Seni am gasit si in Kaufland.

Alina-Mirela 39+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Cami sunt p-aici si eu,dar am avut putina treaba! Am pus papica la foc,am spalat,am adunat rufele uscate....
Patutul inca nu l-am montat,ca nu i-am gasit inca locul potrivit in camera. Inca ma mai gandesc unde sa-l pun!
Imi place ca pe o laterala,are ca decoratiuni(tot de lemn)un norisor albastru,un fluturas vernil,o floricica roz si o testoasa galbena ,in culori f deschise si deloc stridente! .Abia astept sa-l montam si sa-i atasam toate cele!!

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Mamma mia!!!! 3 bebelusi azi?????? Yupiii!!!!!!!!
S-a dat drumul la bebei

Cum v-am promis, am prajiturit toata noaptea: clatite cu dulceata sau ntella, in functie de preferinte, tort de ciocolata (dedicatie speciala pentru Crinuta si CHichi, ca le stiu mare amatoare), prajitura cu visine, tort de inghetata, tort de mere, placinte si ce va mai doreste sufletelul, cu ocazia eliberarii.
Bine, acum tot la lucru sunt, dar doar pana la 13.30 . Dupa care trag o sesiune de cumparaturi cu sisteru' meu .

Si mai scot o data motatele:
HAI LORA!!!!
HAI IUNIA!!!!
HAI MIHAELKA!!!!

Kiti, 34+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna ziua dragi burticute. se vede ca am intrat in luna sept, deja vin 3 bebelusi astazi . Hai Lora, Iunia, Mihaelka, sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi

cristina si bebe in burtica 34+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata la amiaza!

Multumim mamicilor de delfinasi pentru predarea stafetei,foarte emotionant mesajul.

Am niste emotii pentru cele 3 fete care isi intalnesc azi minunile,

suntem alaturi de voi.

LORA!

MIHAELKA!

IUNIA!

Adriana bine ai revenit si spor la cumparaturi.

Paticut te asteptam cu vesti bune de la echo.

Anna felicitari pentru semnatura.

O zi frumoasa!

32+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la 10.40 s-a nascut Petra, 3350 g si 48 cm. fetele sunt ok si va pupa

Slava Domnului! sa fiti sanatosi si voiosi o viata impreuna

-----

Mami de roza + 36 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Emotionant mesajul mamicilor de delfinasi. Va multumim din suflet fetelor pt sustinere, e foarte important pt noi in momentele astea atat de importante din viata noastra

cristina si bebe in burtica 34+sapt

Mergi la inceput