Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

sanzi si eu i-am pus Justinei caciulita (subtire) pt ca sufla f tare vantul . La noi si vara bate vantul, chiar daca e cald..
Si aerul este rece.. nu stiu la voi cum e, dar la noi e jale cand bate vantul.

Daca va zic ca am dat AC pe caldura, si in camera Justinei am pus un calorifer..asa va dati seama cum e afara, daca in casa e rece.
De, stam la casa nu e ca apartamentul la bloc.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Child - va faceti si voi iepuras ??
Cum il ti tu pe Albert in sling ? A venit si al nostru. Nu e prea incantata pt ca nu vrea sa-si tina picioarele stanse. Ea trebuie sa le intinda si sa dea din ele.

DENISA picioarele i le tin cracanate tare in sling, ca si cum m-ar imbratisa cu picioarele.
Nici lui Albert nu-i prea place cateodata, tot asa, trebuie sa dea din picioare si slingul i le tine cam fixe, dar are de ales: ori in sling ori in carucior. Iti dai seama ce alege

Dar in magazine, spre exemplu, e foarte incantat, ca vede de sus totul si poate sa adoarma usor pe umarul meu.

Fetelor, la geox am gasit reduceri faine la incaltaminte, i-a luat zana maseluta lui Albert niste adidasi shucari rau.
Pacat ca nu aveau si numere mai mari, sa-i fi luat si pentru la anul.
Chiar, aveti idee cat ii creste piciorul intr-un an?
Acum poarta 17-18.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

oanaiacoviza imi pare tare rau ca e racit Eric... Dar nu fi disperata, veti trece cu bine peste asta. Pina la 39 febra sa nu te impacientezi, totul e ok. Eu una nu dau nici antitermice pna la 39 la astia micii, ca si temperatura asta are un rost, mai mor din virusi. In plus, daca tin copilul sub antitermice "preventiv" nici macar nu stiu cit de grav e cu adevarat, prefer sa stiu daca ramine in mod natural la 38,5 sau vrea sa creasca temperatura. E adevarat insa ca stau cu ochii ca pe butelie, verific permanent temperatura, pt ca in 15 minute poate face 40 fara sa stii...
banuiesc ca stii sa-l tii mai dezbracat, ca sa iasa caldura din el, chiar pampers si sosete doar.
Mucisorii daca-s galbeni e bine sa pui ceva picaturi -eu folosesc Oftamezone N (care are un pic de neomicina - antibiotic). E musai sa-l cureti regulat de muci, ca e pericol de otita daca stau acolo mult si se suprainfecteaza...
Cum am zis, fii atenta dar nu stresata, ani de zile o sa ai de-a face cu racelile si o sa va descurcati bine, devine ceva banal :)
Ai mare grija la raguseala insa, laringita e chiar periculoasa, am scris d emulte ori despre asta.

Of... Floricica nu mai scapa de laringita asta, desi ii fac de vreo 5 zile aerosoli cu regularitate/ Azi noapte a tusit de citeva ori legat, cu o vove sparta, si am sarit in sus de 2 metri la 3 noaptea, ca mi s-a parut ca deja "latra". Sint pur si simplu inspaimintata sa nu faca ca Vladimir, laringita obstructiva = nu doresc nimanui sa afle cum e "latratul" si dupa aia sa nu mai poata respira... Of! Azi noapte mi-am amintit brusc ca am uitat sa-i dau picaturile Zyrtec si i le-am dat imediat, paote asta a fost... In fine, stau cu ochii pe el, acum saracul se chinuie groznic cu kk sa-l scoata, in fiecare zi are dureri mari si tipa ca in trimestrul unu la colici (desi nu are voie sa tipe din pricina laringitei, ii face rau).
Reîultatele cele mai bune sint cu MINICLISMA cumparata de la farmacie, iese intr-un minut si se linisteste, spre deosebire de termometru la care nu mai reactioneaza decit rar si supozitor pe care-l tine cite 8 ore pina-l da afara... uneori numai pe el, fara kk. Scuze de detaliile astea, dar m-am gindit sa va zic de miniclisme ca-s eficiente - n-am mai folosit pina acum...

[bDianami] iti mulumesc din suflet pt sfaturi, eu cind plinge copilul rau nu mai judec si pur si simplu nu-mi vine in cap solutia potrivita pt moment, desi o stiu... halal mama la al doilea copil mai sint!

In alta ordine de idei, sinteti aici niste fete care ma complexati rau, cum le faceti voi cu calm si destoinicie pe toate: dianami, honeybaby, ella, andira si celelalte...

andira[/b] iertare, eu intru o singur adata pe zi si citesc tot, n-am apucat sa raspund... De pe net aflu si eu, in general in cam toate weekendurile e tirg si la Muzeul Taranului si la Agronomie (bd Marasti, capatul dinspre intersectia cu Bd Exozitiei). Parca am vazut si tzuica, din astea, dar n-am fost atenta, ca eu nu consum :)

Iertare ca am scris asa incurcat, nu prea am vreme si energie sa scriu...
M-a lasat bronsita, m-a apucat sinuzita cu durere de cap si greata, spatele iar ma doare... si am o groaza de treburi zilnic care nu ma lasa sa ma odihnesc,,, iar Floricica plinge in mult enopti si-l plimb in brate prin casa cite doua ore, in alte nopti doar ma scoala din ora in ora... chiar sint obosita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papushicata spune:

buna seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui papushicata

buna seara

Heii...bine ai revenit! pe unde ai umblat miss? ce-ti face puiul?

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Am ramas cam in urma cu cititul..si scrisul .DAvid imi ocupa cam tot timpul liber , iar daca nu e David e Tina, catelusa mea , asa ca de net avem timp doar seara dupa ce adoarme ...cu toate ca adoarme fff tarziu.
Am inceput si noi cu papa ...cu toate ca nu reusesc sa/ i deschid apetitul. Am incercat cu supa cu crema de orez sau crema de porumb dulce plus un pic de grana (un tip de branza) si o lingurita de ulei de masline, si mar...dupa instructiile pediatrului...dar nu am succes ...Vrea tot laptic...eu incerc nu renunt
Cum pot sa pun si eu niste poze ...
Buna Nafi unde stati in Italia...si eu sunt cam in acceasi situatie ....singura cu bebelul...la cresa pana la un an nu se poate...iar sotul e toata saptamana plecat. Destul de greu..dar de mergem inainte.doar avem ingerasi in viata noastra .
Noapte buna.

Mergi la inceput

Papushicata - ma bucur ca sunteti bine. noi suntem in Verona. cam izolati de ambele familii...dar ne luptam si noi sa facem fata. E greu tare sa nu ai pe nimeni la care sa poti apela...dar o scoatem noi la liman pana la urma ca alta optiune nu avem

Ai inceput deja diversificarea? a fost recomandarea pediatrului din Italia? caci am vazut ca aici de obicei recomanda diversif. dupa 6 luni. cel putin pediatra mea nici nu a vrut sa auda!

Acum fug ca s-a trezit asta mic si trebuie sa-l alaptez . ultima masa pe ziua de azi si pe urma somnic Pana pe la 5 am sper!

Noapte buna!

Povestea lui Ricky

Mergi la inceput

Ah...am uitat...PAPUSHICATA - activeaza-ti PM -ul ca sa iti putem trimite parola ptr contul comun unde punem pozele.

Povestea lui Ricky

Mergi la inceput

gata...

Mergi la inceput

pai...inca nu apare activat...

Povestea lui Ricky