Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan

Honey nu se sterilizeaza farfuriile, linguritele. Ei oricum de acum vor linge tot ce prind, chiar rotile de la carucior, papucii, asa ca vesela chiar nu e cazul.

Apropo de asta: cand avea Irina cam un anisor, ne intoarceam din parc toti. Si in timp ce parcam, auzim noi un sunet ciudat si putin fosnaitor in spate. Cand ma intorc, Irina molfaia fericita siretelele de la ghetute, acelea care fusesera pe jos cand erau desfacute, cu care calcase peste tot etc...

Edit: am uitat, Nati era in burtica .
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Mihaela - eu ma gandeam ca daca tot sterilizam bibe trebuie si vesela
Eu sunt deacord in cu tine in privinta alimentelor introduse si a sarii.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Hai ca trece ziua si n-am urat LA MULTI ANI iepurasilor care mai fac azi o lunitza!

CHILD - felicitari ptr coltzosul mic!

Ricky e f agitat astazi si eu sunt varza. raceala a recidivat de data asta si cu sinuzita , durerea de cap ma zapaceste, imi curge nasul de zici ca-i un robinet stricat, plus ca am o dispozitie din aia de as fugi in munti si as ramane acolo!

I-am trimis mesaj sotului si i-am zis sa caute o familie ptr Ricky ca vreau sa-l dau in adoptie! Saracul m-a sunat imediat sa-mi ridice moralul

Sunt eu dusa...sau ati avut si voi momente cand v-ati simtit prizoniere ale unei situatii fara iesire?! Poate nu...Dar eu una de cand am nascut inca n-am avut un moment in care sa ma gandesc in sinea mea "acum sunt asaaa fericita!" Nici macar nu mai rad, nu mai glumesc ca inainte. sunt prea obosita sa o mai fac...

Poate nu toate femeile sunt facute ptr a fi mame iar eu sunt una dintre ele!

Gata, ma duc ca-s cu butoiul astazi.....

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Uffff Nafi te inteleg perfect, si eu am avut si am momente in care as lua-o spre padure . nu iti fa griji sunt niste sentimente normale, nu toata lumea le are intr-adevar dar am citit ca apar des pe fondul oboselii si al stresului. e normal sa fie asa mai ales cu un copil ce are nevoie de 100% atentie aproape non-stop. nu suntem din piatra si comparand cu viata noastra de dinainte si cu timpul liber la dispozitie poate fi frustrant uneori. Capul sus, ce a fost mai greu a trecut, plangaciosii isi vor reveni si vine perioada frumoasa cand auzim "mama" si ne jucam cu ei prin casa.
Poate ti-ar prinde bine sa il lasi cu sotul sau cu cineva de incredere vreo 2 ore si sa mergi la un film cu o prietena sau la un masaj, ceva ce sa iti faca placere. Cateodata trebuie sa ne detasam un pic (chiar si o ora, doua) pentru a reveni cu forte noi si a aprecia ce avem acasa, adica copilasi dificili pentru moment dar sanatosi si frumosi.
noi iti trimitem multi

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Nafi - nu te ajuta nimeni acolo?

Orice mama are nevoie si de o pauza. Macar cateva ore pentru tine, saptamanal, ca sa-ti incarci bateriile. Si eu simteam nevoia sa respir, mai ales la primul copil (acum m-am obisnuit, si va jur ca atunci cand sunt doar cu Iris parca sunt in vacanta).
Ricky are nevoie de tine, esti centrul universului pentru el, insa are nevoie si ca tu sa fii relaxata, si sa traiesti si pt tine.
Nu stiu cum sa ma explic mai bine (sunt si nitel pe fuga, am lasat bebelusul in mijlocul patului), dar ia-ti cateva ore si pt tine, 1-2 ori pe saptamana, si o sa fie mult mai bine pentru voi toti.

pup!

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

INA, ANDIRA va multumesc ptr incurajari si sugestii. din pacate , n-avem pe nimeni care sa ne ajute si babysitter-a pe care mi-a recomandat-o cineva si-a gasit un job de la 1 septembrie asa ca acum va trebui sa reincep cautarile si cum in noiembrie ne mutam in celalalt capat al orasului...nici nu stiu daca e cazul sa caut in zona aici sau sa astept sa caut una acolo unde ma mut...

Stiu ca e stresul si oboseala de vina...Cand e acasa sotul meu ma ajuta mult si imi incarc bateriile dar ultima data a stat doar 2 zile intr-un interval de 11 zile, restul de 9 fiind singura si oboseala s-a acumulat , plus acum raceala asta care ma si prostdispune...

Oricum asta e...bietul pui n-are nici o vina si plange doar ptr ca vrea sa fie cu mama lui! Vremuri mai bune vor veni. AFTER ALL TOMORROW IS ANOTHER DAY! ( si acum chiar ca m-am vazut in ultima scena din Pe Aripile Vantului! asa ca ma voi intorce la TARA ...adica in tzara! hai c-am luat-o razna )

Ma duc sa ma imbrac si sa ies la plimbare ca sa-mi scot la aer gandurile

V-am pupat!

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Ami, am reperat-o pe Irina, multumesc! o scumpete frumoasa si bine crescuta. Cred ca Petala mea e cam firava la 6900g, nu?
Despre aparat foto, idem si noi, s-a stricat acum o luna, nu avem bani sa ne luam, dar ne-a picat un noroc la munte, tocmai si-a luat matusa Petalei unul profesional....super cool!

Sunt obosita, am pus legume la congelator, am fost la cumparaturi...asa ca va urez noapte buna si ma duc sa fac baitza la titireaza mica

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Andra, o sa ii dau si eu Napolact si Tnuva cum am citit la voi, nu cred ca sunt in stare sa ii fac iaurt in casa. Sunt un dezastru la bucatareli. A, a propos de bucatarie, am facut supa aia. Mi-am dat seama de ce te face sa slabesti: are un gust... Eu nu am mancat niciodata ceva fara sare, mi s-a aplecat dupa doua linguri. Acum inteleg de ce o mancai tu cu piper sau ardei iute . In fine, a ras sotul de mine, a zis ca asa imi trebuie daca ii dau Marei supa nesarata, sa vad si eu cum e
Child, felicitari pentru dintisor!!
Nafi, stai linistita, toate mai avem momente din astea grele, in care simtim ca nu mai facem fata. Nu inseamna ca nu esti o mama buna. o sa vezi ca trece dupa ce te odihnesti un pic.

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Am uitat sa zic de caciulite, am patit si eu azi. Am fost cu fata in parc, nu i-am pus nimic pe cap, ca era caldut, cam 21-22 grade, un pic de vant, dar nu vijelie. Eu eram in maeca scurta si sandale. Cand am ajuns in parc am constatat ca toti copiii aveau caciuli si chiar gluga peste, se uitau mamicile cam dezaprobator la mine, ba chiar mi-au atras cateva atentia ca raceste copilul pe frigul asta. M-am simtit cam prost, i-am pus si eu gluga de la hanorac, nu prea ii statea pe cap, dar macar sa nu mai atrag atentia. Acum m-am linistit cand am vazut ca si voi sunteti de aceeasi parere, cred ca o sa ma bazez mai mult pe instinctul meu, pana la urma eu imi cunosc copilul si stiu cat de gros sa il imbrac.

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

briza_marii asa dormea si Justina in unele nopti: 22:30 - 4 dim si apoi la 7 - 10:30/11.
Dar eu vreau sa se trezeasca la 6-7, sa-si scoata masa de la 4..astept, cu timpul poate si-o va scoate.
A fost si Justina m maraici, azi..si-a dat programul peste cap..si nu numai asta, cand adormea, dormea 30' si-apoi se trezea ca sa scoata aerul ( o deranja) si -apoi iar vroia somn, numai ca adormea greu.
In seara asta i-am facut baie..am iesit si o ora afara, sper sa doarma bine la noapte.
andra_s da! Mai aducem cate-un borcan de compot de la beci.
child felicitari pt dintisor!
Multumim pt cinste!(pt implinirea celor 6 lunite)

In alta ordine de idei, cred ca ma 'paste' si pe mine raceala. Am iesit azi la pranz cu Ioana in curte, cu maneca scurta si batea un vant de ne lua pe-amandoua pe sus..in 2 min. am intrat in casa.
Ma doare un pic in gat..sper sa treaca cu trachisept (asta o am din timpul sarcinii).
Nu stiu cine zicea (parca Andira) ca a iesit cu tricou si copii din parc erau cu caciuli..pai cum era vremea?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput