ASpirante optimiste > 20 ani (561)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

am inteles ca foliculii pot creste,dar nu neaparat ca se si sparg ca sa se produca ovulatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

hihi, dar ce ati mai vb azi fetele

mi-ati facut pofta cu bunataturile de pe iarna , eu aici nu pot sa fac si nici nu am de unde sa primesc...

Andreea felicitari pt baietel, sa creasca mare, sanatos si sa stea la mami in burtica pana la termen!!

Ei, eu am fost azi la medic si am unda verde ca sa incepem

pupici in rest si ne vedem maine la cafeluta

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

spor la prestat Gaby. sa vina bb cat mai repede

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Fetele ciao Ciao! Nu mi vine sa cred ca intr o zi ati si deschis si inchis un intreg capitol. Multa vroba azi din cate vad. Am incercat sa intru azi de la munca, dar din pacate primaria a blocat site ul caci eu cred ca s au prins ca am intrat cam des de la servici si nu ma tin la munca, asa ca mi au restrictionat accesul.
Am vrut sa va spun ca mi a fost dor de voi si abia acum am ajuns de la servici acasa si desigur am fost cu sotul la un restaurant indian sa sarbatorim 3 ani impreuna azi.
Nu mai e mult pana la mult asteptata zi de vineri, 3 septembrie cand vominpe conceptia. Eu deja simt ca ovulez, sunt in a 10 a zi a ciclului. Am si eu o intrebare: daca ovulez in a 10 a zi e vreo sansa sa raman insarcinata daca o comitem in a 13a zi a ciclului?

in devenire.

Mergi la inceput

Lia73 esti draguta sa zici ca anul 1973 e pe primul loc!!!
Sotul meu e nascut in 1973 si crede ma ca asa oameni dificili nu am mai pomenit. De asemeni, am avut un prieten cu care am fost 7 ani si ala tot in 1973 era nascut. Foarte dificili barbatii nascuti in 1973.
Femeile poate sunt diferite, dar cunosc eu una care e super enervanta... se crede mare si tare si nu ai ce comenta in fata ei!!
deeva73 multumesc de intampinare... Eu practic citesc din capitolul 560 si raspund la intrebari, caci azi am fost cam absenta pe aici din cauza serviciului. Si din pacate nu mai pot intra pe site de la servici...
Am putut pana acum o saptamana, dar cred ca m au prins ca stau prea mult pe net si mi au limitat accesul.

in devenire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Salutare fetelor
Va mai amintiti de mine??
Am intrat sa va salut si sa va las pupicii de molipsire

Noi suntem bine, crestem
Am fost in vacanta aproape 2 luni si de aceea n-am mai intrat
Va pupacesc pe toate

S-a intamplat minunea
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Sa-mi spuneti si mie ce mai e nou ca sunt cu stirile mult in urma
Va doresc o noapte linistita si somn pufos

S-a intamplat minunea
14+

Mergi la inceput

Ioni eu sunt noua pe aici, caci ma apuc de bebe doar de vinerea asta cand plecam in concediu. Cat timp ai incercat tu sa concepi pana s a intamplat minunea?Ai fata sau baiat?

in devenire.

Mergi la inceput

Cos_minutza mami tu esti atat de tanara si totusi vrei sa devii mamica?
Frumos... de cat timp esti maritata?
Eu nu stiu ce sa zic, uneori imi pare rau ca nu mi am trait tineretea mai mult. Eu practic am fost casatorita la 21 ani cand l am cunoscut pe prietenul meu de atunci si cu care am fost 7 ani, pana la 28. Ei bine in toti acesti 7 ani, cand mi a fost tineretea mai frumoasa, eu traiam viata de femeie maritata si crede ma ca dupa ce am scapat de el, la 28 ohhhhh!!!!!
M am distrat pana la 29 si jumate cand l am cunoscut pe sotul. Dar una e cand te distrezi la 23 ani si altfel e cand te distrezi la 28, 29. Te distrezi mai responsabil cand esti mai batrana.
Tu in ce localitate stai cos_minutza?

in devenire.

Mergi la inceput

Bebelu86 fata ta e superba, iti zic sincer nu cred ca am vazut fata mai frumoasa ca a ei. Vorba cos_minutzei cea cu piciorul la guritza e dementiala!!!
Sa ti traiasca si sa te fericeasca! Eu tot fata imi doresc daca e sa am bebe pana la urma!!!
Se zice ca fetele cresc spre a fi prietene, asa ca eu cum am putine prietene, o s o am pe fiica mea!
Andreea, felicitari pentru baietel, sa creasca mare si cuminte.
la toata gashca!
Eu cam vorbesc singura pe aici, asa ca cel mai vine ma duc si eu la nani, ca maine munca din nou.
Plus de asta fetili, tre sa fiu fresh pentru vineri seara.
HAI SA VA DAU LINKUL CU HOTELUL UNDE EU SI SOTUL VOM MERGE VINERI, zi sfanta!!!

http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://www.hotels.com/hotels/2000000/1070000/1060700/1060699/1060699_8_b.jpg&imgrefurl=http://www.hotels.com/ho220310-tr/chateau-tilques-tilques-france/&usg=1h7oS_P96n4fUaQMF28sgl7sMbk=&h=275&w=350&sz=30&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=ZuSokf13vOSO5M:&tbnh=116&tbnw=146&prev=/images%3Fq%3Dchateau%2Btilques%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26rlz%3D1T4DSGK_enGB391GB392%26biw%3D1345%26bih%3D532%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=113&vpy=64&dur=180&hovh=199&hovw=253&tx=140&ty=67&ei=wHZ9TMagEsP34AbwntTtBQ&oei=wHZ9TMagEsP34AbwntTtBQ&esq=1&page=1&ndsp=23&ved=1t:429,r:0,s:0

SPER sa fi mers. Daca nu merge dati pe google chateau tilque si veti vedea hotelul, e langa Calais, Franta, ca noi mergem cu masina pana in Portugalia, prin Franta si Spania. Vreau sa vad Pirineii ca mi e dor de munti. Aici in Anglia asta nu prea sunt munti.
V am pupat si noapte buna pe burtici!!

Vineri, 3 septembrie e prima zi de conceptie. Fecioara Maria sa ne ajute sa se fie BEBE din PRIMA!

Mergi la inceput