Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 9
n_a_n_a spune:
mi-a iesit un herpes mic pe buza de sus si nu mai pot pupa iubiricea
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
Reallaura spune:
Nana dada, ce probelema cu absinenta de la pupici!
Adevarul e ca si eu ii luasem Ilincai hainute pt 6 luni de toamna: ii sunt bune acum, la 4 luni. Trebuie sa mai dau o raita prin magazine. EU sunt de parere ca un cosmonaut cand vin frigurile e cel mai bun. Mai ales ca poti lua si d-ala cu botosi care se prind in capse si-i poti pune ghetute. Pt botez am gasit multe rochite misto pe net. Mie imi placea www.bebecurier.ro/popimg.php?img=0&img_id=11026&img_title=DEMETRIA%20BOTEZ%20-%20DITA%20ROCHITA%20SI%20BANDANA%20BOTEZ" target="_blank">ASTA.
R-ocsy ce draguta sofia. Si pe mine ma cheama pisi a mea cu scanceli ca vrea sa doarma si nu poate. ar trebui sa fim tari si sa le obisnuim sa adoarma singure. Hm dar nu pot. Cu diversificarea si eu o sa incep la 6 luni. tevatura mare de atunci incepe
Sabina ce scumpe sunt printesele...Ale e chiar o domnisoara
Am pus si eu poze de la botez pe flori de liliac. A trecut teribil de repede, am prins ultima zi calda din vara. Fata a plans, nu i-a placut in rochita, palariuta si boleroul nici nu le-am folosit. Pana la urma ce cumparam cumparam cam pentru noi.
soramea a fost nasa si, pentru ca o tinea pe Ilinca in brate fimiu o confundase cu mine si striga mama mama in toata biserica. A fost o nebunie, o agitatie, nu am inteles nimic.
n_a_n_a spune:
am pus o poza cu Adelina, alias Scufita Galbena
n_a_n_a spune:
Laurita, ce mare si frumoasa e Ilincuta !!! De Mirci nu mai zic nimic, ca am o maaare slabiciune pentru el , iar tu ai fost superba !
Mersi de site , cred ca pana la urma o sa ii comand ceva de pe net, daca nu gasesc nimic nici la Timisoara.
Reallaura spune:
Nana merci scumpa de complimente! Dar ce dulce e Ade cu scufita galbena, mor dupa fetitele cu basmalute si bandane. A mea nu-si tine, urla. dar la anul o voi forta.
Reallaura spune:
A scancit pana a adormit...cred ca are dreptate si barbatemiu sa o mai las sa-si caute singura locul...eu sar sa o legan sau sa-i dau san!
n_a_n_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Nana merci scumpa de complimente! Dar ce dulce e Ade cu scufita galbena, mor dupa fetitele cu basmalute si bandane. A mea nu-si tine, urla. dar la anul o voi forta. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
Adelina ma mai lasa sa ii pun, singura conditie e sa nu ii ajunga pe urechi. Acuma iesim afara cu un hanorac cu gluga mai larguta, daca ii pun caciulita, urla. Nu stiu ce-o sa ma fac cu ea cand va veni frigul...
n_a_n_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura A scancit pana a adormit...cred ca are dreptate si barbatemiu sa o mai las sa-si caute singura locul...eu sar sa o legan sau sa-i dau san! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
Asa faceam si eu, insa mai nou ii deschid carticica cu Hello Kitty, o sprijin deschisa langa ea in pat, si mai adoarme si singurica privind la pozele colorate. Nu functioneaza de fiecare data, dar...
R.Cata spune:
Nana, Adelina seamana cu tine leit. Ce draguta este cu baticul ala in cap
Laura, sa va fie de bine botezul. Ai fost superba, dar de 1000x mai superba a fost Ilincuta. Iar tu si sora ta sunteti gemene?
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
Reallaura spune:
Nana am observat ca si ei ii place sa se uite la cartile cu poze. ia sa incerc si eu!!
RCata da macar acum m-am inchis la par, semanam si mai bine. te pupa Ilincuta.