Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

a pus poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Ioana, Carla...noi vom incepe BLW in jurul datei de 01.11. Ziceam ca Miruna va face 6 luni pe 28.10...dar nu ma grabesc sa incep fix pe data aia.
Cat despre abordarea acestei teme ca subiect distinct, este deja un subiect deschis aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145363&whichpage=1
Mai citesc din urma si apoi mai scriu. Momentan ma duc sa calc
AAAA....stiti cumva dc Autan este bun si pt bebei asa mici? Ca duminica pplecam in CO si vreau sa am la mine ceva impotriva tantarilor...cu toate ca am inteles ca nu vor fi temp mai mari de 20 grade, ziua...iar noaptea....brrrrrrr

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Sabina, concediu placut si tie, sa aveti bafta de vreme buna si sa fie fetele cuminti! Te asteptam cu impresii...

De bone nu mai zis nimic, vorba ta, mai bine ma chinui singura decat sa-si bata o straina joc de copiii mei... Am vazut si eu in parcuri bone fel si fel, unele se purtau execrabil cu copiii, mai ales cele cu copii foarte mici, care inca nu stiu sa "parasca" acasa, la parinti, cum sunt tratati... Eu nu-nteleg: femeile astea n-au teama ca oricand vreun parinte poate veni mai repede de la serviciu si le poate surprinde in posturile acestea "compromitatoare"?... Sau le poate observa vreo mamica, care apoi sa o vada in parc pe mamica copilului si sa-i spuna ce si cum... Sau nu le pasa, au impresia ca gasesc oricand alte "fraiere" la care sa se angajeze?!

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana1234

scuze poate am scris cam aiurea da is tare nervoasa, si mai imi zice si barbatu mio ca "o iau eu cu capu mare nu ascult " ( adik nu ii dau in fiecare zi ceai ( zicea soacra sa inlocuiesc o masa cu ceai ca sa pot plea si eu pe undeva...poftim cultura )si nu o ascult pe doctorita .

Cred ca soacra mea si a ta au aceeasi "scoala" . A mea ma batea la cap sa ii dau o masa de ceai la minunata varsta de 2 saptamani ... ca ea asa le-a dat baietilor . Cu siguranta are probleme cu memoria, chiar nu cred sa fi fost asa de proasta ... sau mai stii ?!
Sofia are zile cand vrea ceai si cand nu vrea , mai mult de 50 ml pe zi nu a baut niciodata; acum ca nu mai este asa de cald nu mai vrea deloc ... pana la urma, ne luam dupa micuti , daca vreau bine daca nu tot bine.

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Artu : multumim pentru capitol nou si pentru poezioare .

Si pe noi ne-a prins frigul neechipati . Am iesit totusi ieri dupa ce am infofolit-o in sacul de dormit ( pacat ca nu are maneci ) si o paturica peste ... se pare ca a fost suficient, doar eu am suferit de frig ( iesisem si eu fara geaca ). Astazi suntem arestate in casa din cauza vantului, bate foarte foarte tare.

Dulcineea noastra cand este suparata sau ii este foame sau somn ... devine vorbareata , este tare simpatica ! Ce ma uimeste este varietatea de silabe pe care le pronunta si felul in care le leaga , pe cuvant , zici ca vorbeste ! Ma distreaza cum isi plimba limbuta in gurita incercand sa isi spuna oful iar tonurile variaza de la inalte la joase . Imi face mare placere sa o ascult; mi-a asa de draga cum se chinuie ea sa vorbeasca si nu ii iese . Trebuie neaparat sa o inregistrez !!!
Acum ma pandeste . A dormit la ea in patut o ora si jumatate, s-a trezit dar fiind putin somnoroasa am zis sa o tin putin in brate poate adoarme din nou. Nu doarme ... vegheaza ... sta cuminte cu ochii inchisi, isi misca din cand in cand manutele si capsorul si deschide tot asa din cand in cand un ochisor ( doar unul , pe celalalt il tine inchis ) priveste in jur, parca s-ar asigura ca este tot la mine in brate dupa care il inchide si "vegheaza" din nou.

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Maribell

Ioana : pe mine nu ma plictisiti cu diversificarea, invat de la voi lucruri utile ... de exemplu : nici nu ma gandesc sa incep diversificarea inainte de 6 luni iar cei din familie care isi mai dau cu parerea si-o dau degeaba ca hotaarea e luata si ma doare in cot de ce zic ei.
Mi-am salvat paginile date de voi , va multumesc . De citit am facut-o doar pe diagonala pentru ca mi se pare ca ar mai fi foarte multa vreme pana in noiembrie. Ideea meniului pe zile e super, mi se pare mult mai usor asa decat sa iti bati capul cu ce ii gatesti astazi.
In concluzie : povestiti in continuare ca sa am ce invata .

Mergi la inceput

Sabina : drum bun si distractie placuta !
Noi plecam marti in Mamaia, voi unde mergeti ? Poate ne intalnim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Sabina, eu nu-ti vad pozeleeeee!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Sabina : drum bun si distractie placuta !
Noi plecam marti in Mamaia, voi unde mergeti ? Poate ne intalnim !

in BG la SF Constantin si Elena, Grand Hotel Varna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Sabina, eu nu-ti vad pozeleeeee!!!!

sunt in directorul meu Ioana5255

Mergi la inceput