Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 5 *

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

acu' chiar noapte buna.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

wow, pag.2

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Prezent la apel. Noi suntem f prinsi ptr ca ne mutam la casa si intelegeti.........Mihnea merge la gradinita la Sinaia iar de scoala nici nu ma gandesc pana la 7 ani. In rest totul OK.
Salutari tuturor piticilor si mamicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata si bine ca ne-am adunat!
Beau fugutza cafeaua cu voi.

Spor la treaba celor ce abia au revenit din concediu!
Bogdana,mii de felicitari pt Miruna!
Monica, cum e Mihnea? A fost cu succes drumul la Viena?

Promit sa revin cu raspunsuri si povestit mai pe larg. Acu tre sa fug. O zi minunata sa aveti!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna ziua...long time no see

Ma dau fetele in vileag ca citesc, asa e si ma intrebam oare daca mai invie subiectul asta.
Mlt pt PM, cred ca a fost decisiv in a scrie cateva randuri

Noi bine, am avut o vacanta frumoasa cu bune si rele, copii au facut inot, asa e, cum a zis si Vali, la bazin la 23, Luca va continua din 13 sept, acum sunt in vacanta, e innebunit dupa inot. Un sfat va dau, duceti-i mai din timp, adica aprilie-mai, vor face in interior, sunt copii putini si deja cand vor iesi afara in iunie, vor stii sa se balaceasca bine.

Asteptam gradi, de scoala, inca ne gandim, nu vrem totusi la anul, abia la 7 ani, cred ca e mai bine pt el asa, e cu capul in nori, aiurit dar sunt mlt de evolutia lui.

So...big secret?! il aflam si noi

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

hai la vorba!!!
buna dimineata Laura& toata gasca
cafea, ceai, lapte si MD( bufet suedez deci aveti ce alege) pt toata lumea & biggest hug ever ca ne adunam.
Monica, cam lapidara totusi, hai curaj. Viena, hmm, pozici ceva. cum a fost? inteleg ca va mutati, dar ne esti datoare cu inca vreo cateva vorbulitze pai cum la Sinaia, v-ati mutat acolo, hai detaliza la baba curiosa
mamico asa te vreau inapoi la stupul nostru
cu mare placere pt PM. si ma bucur ca te-a facut sa revii. nu ne lasa acum ca ne-am regasit...
bune si rele zici? sper ca sunteti ok, detaliaza buuune mai ales.
dar nu puteti merge la inot la sala-adica pe tot parcursul anului? nu doar vara. ca la noi sunt clase de copii sau chiar te poti duce in format familie. si ai si instructor disponibil daca vrei.

ma bucur ca un copil ca ati scris, chiar mi-era dor de voi, de toate, de agitatie, barfulitze constructive mici, ca doar noi, de fapt, ne impartasim ideeile. barbatii chiar barfesc si nu recunosc, ati observat cat de mult pot sa toace intre ei, la un pahar in plus? noi suntem parfum ... deh, se zice doar pafum de femeie.
macar sotul& prietenii lui recunosc mucaliti totusi

hai mai aduceti aici secrete, mistere ca functioneaza. deci veniti cu Misterele egiptului antic, Sherlock, James Bond, Bourne , orice. numai sa animam subiectul asta
mai va tin un pic in suspans, Vali vrea pana la pag10
revin later

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Acum suntem bine, vacanta l amare a fost esec total, dar asta e viata...

La inot mergem in bazinul din interior cand da frigul, cand e cald, fac afara. Sunt usper mlt de evolutia lui

Ete aici daca vreti intamplari din stup

http://albinutzza.blogspot.com/

1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare si de la noi! Am vazut ca au mai aparut cateva fete, vine toamna, stam mai mult in casa si poate se anima si subiectul asta .

Anca, mersi de PM.

Noi ne-am mutat si trebuie sa gasesc o gradinita mai aproape si sa-i fac transferul. E f. greu de gasit. Iulia nu vrea alta gradinita, vrea tot la colegii ei, insa facem o ora si jumatate pe drum (dimineata), e traficul infernal.
Sa vad ce reusim.
In legatura cu scoala...parca nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici, ne gandim daca sa-i dam la 6 sau 7 ani. Parca ieri erau niste ghemotoace care zambeau stirb .
Eu am fost la 6 ani si 4 luni la scoala si mi-a prins bine. Cu Iulia insa nu stiu cum sa fac.
Nu mai zic ce aventura este gasirea unei scoli bune in Bucuresti (nu de fite, ci unde sa aiba invatatoare care sa se ocupe de ei, sa-i motiveze, etc). Mai ca-mi vine sa reintru in invatamant.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Hai ca subiectul nostru e primul de pe prima pagina .

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Nu-mi vine sa cred, Diana, 3 copii, v-ati implinit visul, Ma bucur pt voi!! Spune-ne cum e?! Poate mai prind si alti curaj

1 Februarie 2007

Intamplari din stup

Mergi la inceput