LMA!!! Bucurii de sept - oct 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 17
anangel_lexi spune:
Andra, felicitari pt noul loc de munca si mult succes. Multa sanatate Carinei! Despre aparatul de aerosol nu stiu ce sa spun, cred ca depinde de la organism la organism. Eu il consider destul de eficient la Maria. Prima oara cand i-am facut, in 5 zile i-a trecut raceala complet. Acum ne chinuim de vreo 10 zile cu mucisori si tuse si de vreo 7 facem aerosol. Nu are probleme decat noaptea cu nas infundat si tuse, in timpul zilei e muuult mai bine, si cred ca asta se datoreaza si aerosolului.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AndraPG spune:
Criss, o sa incerc sa fiu ceva mai activa, mutumesc de urare.
Lexi, aceeasi problema o are si Carinuta, nu a facut febra ci doar a avut o tuse urita, magareasca pe care am incercat intii si intii sa o tratez cu siropuri, cu tot felul de tratamente naturiste, totul in zadar. Dupa trei sptamini de tratamente aproape inutile, a trebuit sa trecem pe antibiotic. Noua pediatra nu ne-a recomandat aparatul pentru aerosoli ci doar o cura de cel putin 10 zile la salina, unde am si fost in primavara dar din pacate nu am putut sta mai mult de citeva zile pentru ca a trebuit sa ma intorc la serviciu.
Cred ca o sa optez si eu pentru varianta cu aerosoli, macar sa nu spun ca nu am incercat.
Sanatate multa tuturor bucuriilor!
anangel_lexi spune:
Andra, aici se pot si inchiria aparate de aerosoli de la farmacie, tu trebuie sa cumperi doar kitul cu masca, furtunel si filtru de aer, plus solutia. Vezi, poate poti face asta si acolo, la farmacie. Merita sa incerci si daca vezi ca-i face bine, poti sa-i si cumperi aparatul. Succes si sanatate!
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
e gata!
Nici un sarbatorit azi?
Discutie intre Victor si un domn care a venit la noi .
Victor a strans niste nuci si se plimba cu o galetuta in mana
d: Victor imi dai mie nucile ca eu iti dau niste veverite?
V: Daca-ti dau tie nucile eu ce le dau la veverite?
d: te descurci tu?
V: No stii ce, tine-ti tu veveritele si-ti dau si nucile
!
sau discuta singur dupa ce a "furat" ciment si era murdar cu ciment tot- sa va spun o poveste? - era o data un baietel care s-a murdarit si i-a spus mamica lui sa vezi ca nu mai iese mizeria asta din hainute si de pe maini- ce o sa faci?
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
AndraPG spune:
Buna dimineata!
Urita vreme la Bucuresti, ploua de citeva ore bune si e un frig de zici ca vine iarna.
Lexi, am sa cumpar cu prima ocazie aparatul pentru aerosoli, sint convinsa ca o sa ne prinda bine.
Criss, tare scump Victoras, sint asa de amuzanti si de inventivi la virsta aceasta.
Ma uit si eu la Carinuta si ma minunez de multe ori de ceea ce poate sa gindeasca si sa scoata pe gurita. Un episod destul de amuzant a fost in urma cu vreo citeva luni bune cind a mea domnisoara refuza sa-si puna sosetelele in picioruse si taica-su ii spune: Carina, fa-mi si mie o placere te rog, la care Carina ii taie vorba si ii raspunde sec: Mami iti face o placere. Am ramas amindoi masca, pe jumatate jenati pe jumatate amuzati, dupa care am ris la greu in timp ce strengara mea parea sa guste gluma si chiar sa inteleaga ce a vrut sa spuna.
De cele mai multe ori insa vorbim despre faptul ca va creste mare si ca mami va imbatrini si va trebui sa schimbam rolurile si sa aiba ea grija de mine. Sta si sa uita la mine cu ochisorii ei mari si mirati si-mi spune: : mami, dar cind o sa fii batrina o sa mai ai ochii astia si parul asta?, eu zic ca mai bine sa nu cresc si sa ramin mica si asa o sa ramii si tu tinara si o sa ai mereu grija de mine"
Inutil sa va mai spun cit ma emotioneaza cind imi spune astfel de cuvinte, este o perioada in care imi este asa drag sa o ascult, sa o vad cum evolueaza de la zi la zi, cum ma mingiie si ma stringe in brate si-mi place foarte mult sa merg cu ea de minuta, ma simt mindra ca sint mamica ei si ca oricare mama, am impresia ca am cel mai frumos si cel mai scump odor.
O zi buna tuturor mamicilor si bucuriilor!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor,
e gata!
Cris, tare scump Victor!
Andra, hihi, ce simpatica a fost Carina la faza cu "placerea".
Succes cu aerosolii.
Fii-mea iar a avut un episod de tuse si muci de dimineata dar totusi a dus-o sotul la gradi. Sa vedem cum se mai prezinta dupa-amiaza.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Crisnemes spune:
Andra- si Victor imi spunea aseara ca vrea ca eu sa nu imbatranesc niciodata si sa nu mor niciodata. Dar el o sa creasca si o sateasca si o sa aibe grija de mine-scumpul de el.
Da e edevarat ca acum sunt la varsta in care chiar stiu si inteleg deja glumele pe care le fac.
Carinei.
Lexi - sanatate Mariei!
Sanatate bucuriilor bolnavioare!
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
GETY spune:
Buna seara, mamici!
Am lipsit un pic zilele astea... la servici cu multa treaba si cu schimbari in bine pentru mine... A rasarit si soarele pe strada mea...
A durat 2 ani, dar a rasarit...
Asa ca azi va fac cinste cu
!
usor mamici, ca eu sigur o sa adorm bucuroasa in noaptea asta!
AndraPG, daca poti si eu iti recomand sa cumperi aparatul. Merita investitia. Practic, poti sa rezolvi unele probleme de sanatate fara sa-i dai medicamentele care trec prin stomac, ficatel si altele si le oboseste.
Crisnemes, mai vreau sa citesc. Si Maria scoate perle, dar Victor o intrece.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Nu vine nimeni la
? Nici la ora asta?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Gety, am aparut eu intr-un final, mai tarziu azi caci am avut treaba pana acum... Felicitari pt realizarile profesionale!

La multi ani, Fabi si Alex!!!
Sa fiti sanatosi, fericiti, norocosi si sa aveti parte numai de bucurii in viata! Va pupam!
Cris, tare scump Victor!
Fii-mea, aseara la culcare mi-a spus ca ea vrea sa nu mai plec niciodata la servici, sa stau acasa!
Mi s-a rupt sufletul bucatele...

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute