Fluturasi de martie-aprilie 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

cap 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_j spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Citat:
citat din mesajul lui simona_j

buna!
multumesc de informatie!
detalii ... D.N. 20.01.1981 D.P.N. 12.03.2011 se pare ca este baietel dar vedem mai clar la urmatoarea eco, medicul meu este Badea Iulian - Municipal

Sper ca datele sunt suficiente,daca nu, revin:D

Bine ai venit simona! Termenul meu este la 1 luna dupa tine si eu sunt la Badea Georgeta, sotia lui Badea Iulian. As vrea sa vorbim mai multe. Eu am fost de cateva ori la cabinet pana acum, inca nu mi-am facut o idee. Poate ne vedem pe la cabinet! Sarcina usoara!

7+

buna irinuca!!
ma bucur f mult ca avem medici atat de apropiata:D si putem schimba impresii.

eu am auzit despre dr. meu ca e ff bun, mi l-a recomandat un coleg de-al lui si am toata increderea ...
la cabinet cred ca am fost de 3 ori, iar analizele mi-a recomandat sa le fac la medlife, acolo unde mergeam si eu nainte astfel incat e ok. daca vrei sa vb mai simplu, astept mesaj privat:)
o zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_j spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui simona_j

miki, ce ecografie faci acum? in cate saptamani esti?
asa ca sa imi fac o idee?
eu astept sa imi iasa rezultatul de la dublu test si dupa aceea merg la doctorul meu sa imi evalueze rezultatul, insa mai dureaza vre-o saptamana, si sunt nerabdatoare in perioada asta:D

eu mi-am facut dublu test si e ok, la dr meu mai ma duc pe 16 sept cand am morfofetala.
dar maine ma duc la o doctorita ( pe care nici nu o prea cunosc) doar asa, sa-mi mai faca o eco de control, merg cu regularitate pentru supravegherea sarcinii si la ea ca am abonament la clinica asta si astfel cu recomandarea ei pot face analizele gartuit la ei nu-i frumos, dar ce sa facem, e criza.. acum am 14 sapt

multam de raspuns:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Buna Stefana
ma bucur ca mai este cineva care nu a trecut prin simptomele de greata, pofte etc. credeam ca este ceva in neregula cu mine. si eu simt doar o tensiune in sani. atat.
nici eu nu voiam sa anunt la serviciu atat de devreme, dar am fost nevoita pt ca am luat concediu medical pentru ca am un hematom (cu scurgeri maronii). directoarea mea nu a fost prea incantata de veste si a avut nesimtirea sa-mi spuna ca mai bine renunt la sarcina decat sa fac un copil nesanatos (si mai este si mama !!!)
ce este cu acele 16 ore libere? avem dreptul la ore libere? sunt pe luna?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annelissro spune:

wow,
ieri am avut o zi oribila!
Tocmai ii spuneam sotului meu ca de cateva zile nu mai am nimic, parca nu as mai fi insarcinata, si la jumatate de ora m-a prins un rau!!!
Am vomat de 4 ori in juma' de ora. Si ultimele 2 dati numai un lichid galben amar, si cu cateva cheaguri de sg (nu vreau sa va scarbesc).
Asa m-am speriat! L-am sunat pe doctor si mi-a zis sa iau Metroclopramid si No-spa si sa-l sun daca nu-mi trece, dar noroc ca m-a lasat. Oricum...asa bine mi-am revenit abea dupa vreo 4 ore

Mergi la inceput