Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-25

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ok, din ce pricep eu o sa fie mai complicat, dar cu putina organizare.. reusim.
gasim oare un sofer de maxi taxi / conductor de tren / ceva dragut care sa accepte sa ia tricicleta + trotineta?
trotineta mai treaca-mearga, e usurica si micuta, dar tricicleta e destul de voluminoasa.

neli_ra, poti tu sa te interesezi, sau poate cunosti pe cineva, sa reusim totusi sa-ti trimitem astea?

mie in ultima vreme mi-e destul de greut sa ies des din casa pe drumuri, si din cauza de burtoi si din cauza de polei.
asa ca momentan astept doar sa vad ce si cum ne decidem.

sanziana deflaviasi cu felix -> 28s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_eric spune:

buna ziua ma numesc cristina si sunt intr-o situatie foarte dificila am ramas singura cu un bebe de 3 luni ma descurc foarte greu si as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva si pe mine cu cate ceva daca exista cineva care ia laptele vitalact de la stat si nu ii da bebelusuilui ei va rog ajutati-ma, imi este foarte greu cu laptele si cu hainutele baiatului meu daca puteti sa ma ajutati vas multumi din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Marci-Eric activeaza-ti pm!Te pot ajuta cu niste hainute si mai vedem ce pot ptr bebele tau insa tre sa-mi dai mai multe detalii.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Am primit adresa lui Ducky. O sa pun azi la posta un pachet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

am primit mesajul asta de la Marci:

"buna ma numesc ..., am 26 de ani, am fost impreuna cu cineva timp de un an si jumatate am ramas gravida si ne-a parasit cand eram in 5 luni, de atunci imi cresc singura baietelul care acum are 3 luni, ma descurc foarte greu cu hainutele si cu laptele, nu am nici un venit doar alocatia baiatului de 200 de lei si monoparentala de 70 de lei as dori sa stiu si eu cu cine ar trebuii sa vb ca sa pot afla cine ma poate ajuta cu lucrusoare pentru baiat si cu cateva cuti de lapte. va multumesc anticipat cristina"

pentru a te ajuta si a te trece in listele noastre trebuie sa ne trimiti o adresa si un numar de telefon unde putem sa verificam datele...intr-o prima faza!

Mergi la inceput

buna simina am reusit sa activez pm ti-am lasat si un mail cu id meu daca este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Am pus la posta un pachet pentru Ducky. L-am pus cu mesageria deci va dura in jur de 2-3 zile pana ajunge (nu stiu daca se pun si sambata si duminica). Sper sa iti fie de folos si sa se potriveasca.

Inca astept adresa lui Neli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

marci_eric, te rog sa nu te superi dar la acest topic nu este permis schimbul personal de adrese, date personale decat catre si de la persoanele care il administreaza si anume eu si DanielaC. Trimite-ne un PM cu cele cerute pe prima pagina a acestui topic si iti promit ca sigur te va ajuta cineva daca este totul in regula pentru ca de asta suntem aici! Mult curaj!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

imi cer scz laura nu am stiu ti-am trimis un mail cu datele mele nu prea stiu sa folosesc saitul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui marci_eric

imi cer scz laura nu am stiu ti-am trimis un mail cu datele mele nu prea stiu sa folosesc saitul

Am primit e-mailul cu adresa ta si ti-am scris de ce mai avem nevoie ca sa te putem ajuta. Rog fetele care s-au oferit sa te ajute sa aiba putinica rabdare ca sa avem totul complet si apoi dam verde. Mai am nevoie de nume si masuri. Ti-am scris totul in mail.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput