Sept-Oc't 10 Hai lora! Hai mihaelka! (150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

BUNA ZIUA BURTICI SI PROASPETE MAMICI
Felicitari tuturor care schimba astazi semnatura ( si noi printe ele )
Incepand de astazi , dar mai pe seara avem voie sa facem miscare , deci avem in program o plimbare pana in parculetul cel mai apropiat , k totusi vom incepe cate putin
Nu imi vine sa cred ca astazi intram in sapt 39 , acum 9 luni ma rugam sa ajung cu bine macar la sapt 28

Burtica de 38 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

multumesc ca ati citit povestea mea....

tanamera.. era cat pe ce sa-mi schimb dr. si sa vin la tg. mures. am intrat pe site-ul maternitatii private din tg mures, mi-am facut chiar si o programare... e doar 2500 lei cezariana acolo. dar m-am tot gandit cat e de departe si nu ma vedeam deloc lehuza venind tocmai de la tg mures acasa. in iuda nemultumirii sotului meu am ales medlife-ul pentru a doua oara. inca nu stiu cum voi plati totul ca nu am pus decat 1000 euro deoparte si astia cu greu - mai mult din donatii ale neamurilor care au mai venit de ziua lui Miron si pentru ca nu au stiu ce sa-i i-au adus bani. ma rog. vom vedea!

klarisse - frumusica canapeaua s-o stapaniti sanatosi.

raluca - cu cine nasti la med? sau cine te urmareste? m-as bucura sa fim amandoua odata pe acolo... nasti natural sau ceza? dr. mea m-a amenintat ca daca nu se intampla ceva neprevazut pana atunci nu ma taie pana la 39 saptamani. ca eu indraznisem sa sper la o naturala dar...mi-a zis ca-s riscurile mari.

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alecsa esti o mamica frumosa!
Belle Sara ce fetita adorabila ai!
Be one fane careatii!
Lora vazut burtica!

Alina-Mirela 39+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one
Eu azi, ca sa-mi treaca timpul m-am apucat de facut botosei, pt ca mie n-are cine sa imi faca Bine, n-am mai facut niciodata, asa ca sunt cam asimetrici. Dar se fac f repede, asa ca am timp sa nimeresc si o pereche acelasi nr

M-ai amuzat teribil cu imperecherea botoseilor.
Dar ti-au iesit supeeeeeeeeeeer !

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (32+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Klarisse, da, si eu tot asta apreciez si abia astept sa am iarba la picioare. Doar ca Dimitrie m-a intrebat intr-o zi ce-o sa faca el singur pe deal (noi la Visani avem) si m-a cam pus pe ganduri. Eu am crescut la casa, dar eram aproape de scoala, de Negruzzi si mereu se oprea cate un copil, 2, 3 pe la mine, de era disperata mama .
Si abia stept sa-mi iau o matza
F frumoasa canapeaua. Acolo o sa stai noaptea sa te uiti la bebe?

Oana 35+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alexuza felicitari pentru performanta! La ce probelme ai avut.. BRavo!
Ma retrag la....papa!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Be one acolo am sa ma retrag sa il alaptez si da, probabil sa ma holbez la el pana constientizez ca al meu e.

Klarisse graviduta 34+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Alexuza felicitari pentru performanta! La ce probelme ai avut.. BRavo!
Ma retrag la....papa!

POZE

Cum a aparut Printul!

MULTUMIM

Burtica de 39 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:
citat din mesajul lui paticut
raluca - cu cine nasti la med? sau cine te urmareste? m-as bucura sa fim amandoua odata pe acolo... nasti natural sau ceza? dr. mea m-a amenintat ca daca nu se intampla ceva neprevazut pana atunci nu ma taie pana la 39 saptamani.

Eu sunt la Caliopia Parfene. O superfata! Ieri a venit cu mine la eco ca nu mai avea nici o programare si a stat pana la sfarsit.
Pentru ca bebe e maricel si bine dezvoltat, eu una imi doresc sa implinesc macar 36 de saptamani.
Din cauza streptococului, inca n-am stabilit cum nasc dar ea - ca de altfel toti doctorii - e de principiul (sanatos) ca bebe sa stea in burtica cat mai mult timp.

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (32+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Mai fetele, dar nici eu nu ma pricep deloc. Doar ca de cand eram mica atat imi amintesc, cum sa fac lantisoarele astea cu crosetul. Si te apuci si vezi ce iese Si la Dimitrie ma apucase sporul asta - lui i-am facut caciulite si vestute - si chiar le-a purtat!
Dar ma bucur ca va plac
Alexuza, bucura-te de plimbare! Ce bine cred ca te simti cu 39 de sapt

Oana 35+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput