Sept-Oc't 10 Hai lora! Hai mihaelka! (150)
Raspunsuri - Pagina 3
ionela.n spune:
Klarisse , multumim la fel
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 34+
Minunea noastra
botosel452 spune:
Klarisse, Alynta27,
Cum v-ati descurcat cu calcatul hainutelor?
Mama mi-a spus ca ar fi bine ca macar la inceput sa le calc pe dos.
Am obosit pana acum intorcand-le pe dos. Si eu care credeam ca(,) camasile sotului sunt greu de calcat
Ttrebuie sa reusesc
Valentina34+
bebecris26 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionela.n
Si eu merg la baie de vreo 15 ori pe zi, noaptea ma trezesc doar 1 data pt mers la toaleta. Credeam ca doar eu fac atatea trasee la baie ziua -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 34+ Minunea noastra |
cristina si bebe in burtica 34+sapt
bebecris26 spune:
Botosel, felicitari pt cei 2 ani de casnicie, sa va iubiti tot asa o viata intreaga si bebelusul sa va lumineze aceasta viata
cristina si bebe in burtica 34+sapt
maitreyi spune:
eu nu am calcat hainutele pe dos. se zice ca e mai bine pe dos ca omori din microbi prin caldura, etc. da' cand or incepe sa linga papuci prin casa ce facem?
-----
Mami de roza + 36 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Fistiq spune:
Klarisse
Botosel, eu le-am intors pe dos inainte de a le baga la spalat. Le-am calcat apoi tot asa si in 2 zile am terminat cu totul, hainute, scutece, lenjerii. Acum stau in dulap cu pungi pe ele
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+
alynta27 spune:
Botosel eu le-am calcat la abur pe fata! Ele sunt mititele si aburul trece prin ele! Deci "dezinfectia" are loc oricum! E greoi sa faci cum zici tu! Acum poate ai timp, dar cand vine bebe va fi mai greu!
Alina-Mirela 39+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ramohd spune:
Ziua buna dragi burtici,
sunt si eu pe aici, in Timisoara a iesit soarele, desi e mult mai racoare. Cele care mai aveti cateva zile pana la nastere cred ca aveti deja emotii.
Frumoasa experienta ai avut Paticut cu nasterea; si eu pot sa spun ca am avut o experienta placuta la inceputul anului in 2007 cand am nascut primul copil, poate din cauza faptului ca tocmai intrase Romania in UE.Asistentele s-au purtat chiar dragut, mojoritatea, eu am nascut natural cu epidurala, singura problema a fost ca bebele nu a plans chiar din primele secunde, a avut o usoara trauma la nastere, drept urmare a luat nota 7 si a avut un hematom la cap.
In alta ordine de idei, aveti recomandari pt. o pompa de san alta decat cea de la Avent? care e foarte buna, eu am folosit-o cu succes, dar am vazut ca sunt si mai ieftine.
Ramona 34si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007
Bubante spune:
Paticut, foarte frumoasa si incurajatoare povestea ta.
Dupa cum observ, vom fi cam in acelasi timp la Medlife anul asta
(evident ca intai am postat la capitolul trecut)
_
Raluca, cu Biliboi la purtator (32+)