Sept-Oc't 10 Hai lora! Hai mihaelka! (150)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Mihalelka

PETRA

aura 38+3 TUDOR STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

hai ca incepem oficial nasterile

hai Lora!

hai mihaelka!

GO BABY GO!!!

-----

Mami de roza + 36 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LORA
]MIHAELKA

34+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Uraaaa!!!!
Scoatem agitatele si eu ma bucur ca sunt alaturi de voi de data asta. Asa ca :
Hai LORA . Sa speram ca Adelina va fi ascultatoare si va dori sa te ajute cu nasterea. Adelina sa fii un copil mancacios si necolicos.
Hai MIHAELKA . Sa auzim numai vesti bune despre tine si Petra. Si ea sa fie un copil cuminte , mancacios si necolicos.
Gata, ma duc sa-mi hranesc copilul, apoi sa strangem jucariile si la culcare.
Va , pe maine.

mamica de Maria Lavinia si 34+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fetelor trebuie sa primim stafeta! Abia astept! Am si emotii cand ma gandesc ca aproape nasc!

Alina-Mirela 39+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

am intrat sa va spun noapte buna.. fara conractii, somn lin si fara drumuri multe la pishu!

am pus si eu cateva poze cu mironu meu si una cu mine - negravida - la albumul comun. poate reusesc sa-mi fac o poza si gravidutza sa o anexez acolo.

noapte buna dragelor si sa avem numai vesti bune maine... cand ma duc si io la eco.. de abia astept.

la toate burticutele

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Paticut eu v-am admirat deja!
Ma retrag si eu ca stau greu cu rabdarea! Vad ca fetele nu prea sunt in zona! -ci si noapte buna!

Alina-Mirela 39+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fetelor, m-am c.. pe mine, nu pot sa va spun ce-mi bate inima. Stau pe scaun la calculator...biroul pe care e calculatorul si implicit scaunul sunt langa peretele pe care e caloriferul...si geamul. Dintr-o data aud: pic pic...ce naiba o fi ma intreb, doar nu picura apa-n casa...cand ma uit, sub scaunul pe care stau eu, daaa... o balta de apa. Sa mooor nu alta...bai asa nesimtita sa fiu sa nu-mi dau seama ca mi s-a rupt apa si-mi curge?! Evident, pun instantaneu mana-ntre picioare...uscat...nu-mi vine a crede. Cand ma uit, picura din calorifer apa...asa, din senin, la un calorifer la care n-am mai umblat de asta iarna...
Am tras o spaima...
Parca atunci cand mi s-a rupt apa la Bia nu am fost asa inspaimantata..atunci eram in s40, poate de aia....nu vreau sa trec prin asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Fetelor, m-am c.. pe mine, nu pot sa va spun ce-mi bate inima. Stau pe scaun la calculator...biroul pe care e calculatorul si implicit scaunul sunt langa peretele pe care e caloriferul...si geamul. Dintr-o data aud: pic pic...ce naiba o fi ma intreb, doar nu picura apa-n casa...cand ma uit, sub scaunul pe care stau eu, daaa... o balta de apa. Sa mooor nu alta...bai asa nesimtita sa fiu sa nu-mi dau seama ca mi s-a rupt apa si-mi curge?! Evident, pun instantaneu mana-ntre picioare...uscat...nu-mi vine a crede. Cand ma uit, picura din calorifer apa...asa, din senin, la un calorifer la care n-am mai umblat de asta iarna...
Am tras o spaima...
Parca atunci cand mi s-a rupt apa la Bia nu am fost asa inspaimantata..atunci eram in s40, poate de aia....nu vreau sa trec prin asa ceva...

Pfii... ce m-ai speriat. Imi dau seama ce te-ai speriat tu! Bine ca a fost doar caloriferul!

Donna 34+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Fetele, ma duc si eu la culcare, ca galuscutul vad ca umbla pe la ficatii mei si nu mai pot sta pe scaun.

Mai zic o data:

Hai Lora!!! Hai Mihaelka!!!

Donna 34+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput