Sept-Oc't 10 Hai lora! Hai mihaelka! (150)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mai,da ce spor aveti la scris!!
BE_ONE f frumosi botoseii!!
KLARISSE imi place mult canapeaua! S-o folositi sanatosi!!
PATICUT ce poveste!!Asa sa tot nasti!!
EVELINE superba camera Biei!!
CHICHI,FISTIQ felicitari pt bebeii grasuni!!!
FISTIQ am pus pachetelul la posta!!Maine sau poimaine primeste Tudor botosii!!.Dar scuzati ambalajul,nu am avut alta cutiuta asa mica la indemana. Am cautat toata casa,dar nu am gasit altceva,decat aia. I-am mai luat azi ceva la Tudor,dar e surpriza! Sper sa va placa!

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Ana deci e pe bune cu porcul! Sa va fie de bine masa! Sa stapaneasca sanatoasa patutul Maia! Bafta la intepat!

Alina-Mirela 39+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Daaa,chiar acu am in cuptor doua pulpite din mister purcelu'!A fost un ditamai purcelul pe care l-am transat cu cutitul de legume!
Multumim de urari!!
Am doua gauri in vena,una de ieri si una proaspata de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Anuto, multumim din suflet! Of, cit te-ai mai deranjat! Primim cu mare drag, si stiu ca la fel ne-ai cadorisit si tu, tot din inima
Nu te mai ingrijora pt ambalaj, nu ai vazut cita mai rola de scotch ai avut tu de desfacut?

Pupam Maia din burtica, sa fie cumintica si sa stea acolo, ca mami o s-o scoata gata maritata

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Anuto, multumim din suflet! Of, cit te-ai mai deranjat! Primim cu mare drag, si stiu ca la fel ne-ai cadorisit si tu, tot din inima
Nu te mai ingrijora pt ambalaj, nu ai vazut cita mai rola de scotch ai avut tu de desfacut?

Pupam Maia din burtica, sa fie cumintica si sa stea acolo, ca mami o s-o scoata gata maritata

Nu e nici un deranj!! Cu tot dragul!!
Pachetelul l-am invelit frumos in hartie alba,doar cutia e .......Poate crede sotul ca e pt el pachetul,ca e in ambalajul de la gilette!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Pai de ce sa creada ca ept el, ce lui Tudor nu-i trebuie Gilette?

Mergi la inceput

ALEXUZA plimbare placuta!!!De-acu' poate sa vina bebelina ca e "dospita" bine!

Fetelor am si eu o intrebare! Voi ati patit sa stranutati(tusiti) si sa scapati(involuntar bineinteles) cativa stropi de shushu?

PIANNA parca tu m-ai intrebat de unde am luat patutul! Din Euro!! Cu 600 lei si saltea de cocos cu 110 lei.Si cadita tot de acolo,ca a fost mai ieftina ca in Real. In Real am vazut cadita la 100lei sau la 50 lei+suport 30 lei. Din Euro am luat cadita la 40 lei+suport 20 lei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Pai de ce sa creada ca ept el, ce lui Tudor nu-i trebuie Gilette?

Ce sa rada el saracutu?? sau poate o fi paros tare,mai stii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Klarisse e foarte frumoasa canapeaua. Cand mai creste bebe chiar poate sa si doarma acolo, e extensibila, nu ?

Be one nu am mai vazut botosei asa delicati. Cata migala...eu nu ma pricep, insa bebelina are deja facuti de bunicute.

Eveline camera Biancai este frumoasa si spatioasa. Iar tigrul de pe covor pare real.

Paticut tu parca ai descris o sedinta de spa, nu o nastere

Ayda bine ai revenit !

2ingerasi ai grija de tine si mai odihneste-te ca sa stea Antonia pana la termen. Multumim pentru vestile despre Magdy, ma bucur ca e totul bine si cu ea si cu bebita.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 38+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!

M-am inviorat si eu nitel si am citit din urma.

Felicitari fetelor cu semnaturi proaspat schimbate
Fistiq, Chichi scuze daca mai era cineva dar am citit in fuga- felicitari pt rezultatele bune la eco!

Botosel felicitari pt aniversare! Sa va iubiti ca acum inca multi-multi ani si sa va bucurati de bebe!

Astazi aniversam si noi 7 ani de la nunta! Nu-mi vine a crede cum trece timpul, parca mai ieri imi cautam rochia de mireasa. Dar anul asta avem cel mai frumos cadou, care-mi intinde burta in toate directiile in fiecare zi

Am fost azi la eco, toate bune, galuscutul are 2.3kg (saptamana trecuta avea 2, ce-i drept la alt ecograf). In sapt 37, probabil maxim 38 voi fi programata pt cezariana (functie de ce zice dr hematolog). Urmatoarea eco - saptamana viitoare, joi.
A, am "evoluat si la "calu' balan". Foarte distractiv , nu mai trecuse nimeni pe acolo de la ultima recoltare de secretie. Usor-usor incepe sa scartaie.
Ma panicasem ca aseara am avut niste super-contractii, de mi se lua aerul si tineau nult, nu cedau la No-spa etc. Insa azi colul era ok, putin scurtat dar bine inchis. Dr m-a asigurat ca sigur nu nasc in urmatoarea saptamana (ca tot intrebam panicata daca pot ingriji prematuri la spitalul respectiv).

Donna 34+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Fistiq, Chichutza felicitari pentru rezultatele bune de la eco! Bebeii sunt deja mari si nu aveti de ce sa va mai faceti griji.
Acum mai asteptam vestile bune de la Lora.

Ana felicitari pentru achizitii!Sa le foloseasca sanatoasa bebelina!

36+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput