Ingineri fosti, viitori...(34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Neata!
Sunt eu, fara muci...noi ne am vindecat. Ieri mi a fost o greata si am avut o durere de cap....azi e ziua mamei....asa ca o sa am treaba ca am chemat o si pe soramea cu nepotu' si o prietena a mamei...deci facem bairam intre noi fetele, doar cu copiii...ca deh tatii muncesc.
Cristina dar ai avut ceva treaba prin bucatarie....salata de boeuf? eu nu fac din motive de lipsa de timp. dar i as zice mamei sa faca...ca mi ai deschis apetitul. eu am facut supa de rosii, spanac, chiftele, snitele si cartofi frantuzesti. Si desert poate spre sf saptamanii.
Il duc pe vladi la dans poate se lipeste ceva de el. Sau poate mai umplem timpul in iarna!Maine o sa fie prima zi.
Acum ma intorc la munca.
Pupici!

Ioana si Vladimir
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Poftiti la ca-i mijloc de saptamana si sigur va este necesara o doza sanatoasa...

Si ca sa mearga mai bine cafelul, va pun aici, asa cum v-am promis, cateva poze de la sarbatorirea balantelor din dotare.

Ghiocela, FELICITARI pentru comoara adusa pe lume! Sa fiti sanatoase si norocoase si sa va astearna Domnul un drum lung si frumos in fata, presarat numai cu petale de trandafiri! Vorba reclamei: numai lapte si miere!

Nico, unde ai pus pozele, ca eu nu le vad?

Ancuta, multa-multa-multa sanatate ii doresc mamei tale si tie si tuturor celor apropiati tie!

Cristinica, ma bucur ca la voi toate incep sa se aseze si ca incepeti sa va obisnuiti cu noua viata! Si cu racelile, ce sa-i faci, asta-i sezonul lor de glorie...

Elena, sarcina usoara-ti doresc si fara stresuri de nici un fel!

Ioana, orice sport este bun, atata pentru miscare, cat si pentru tonus si o frumoasa dezvoltare a corpului.

Gabi, tu ce mai faci? Ce-ti face trupa?

No, v-am tzucat dulce si-o zi minunata va doresc!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Pisi foarte frumoase pozicile... Ma uit cu nostalgie ca anul asta Roxy a mea nu a avut parte de petrecere cu copiii ci doar pe Skype cu prietenii... Sa-ti traiasaca flacaii si mereu sa va fie ca in pozicile acelea.
Ioana si eu ma gandeam ca o sa-mi ia o gramada de timp dar a fost mai rapid decat ma gandeam.
Noi suntem mai bine cu raceala. Roxy este in vacanta. Aseara am procesat la insula piratilor. Mai avem de lucru.
In fine la mine la servici este liniste si pace doar ex bossul meu imi face viata imposibila. I-am trimis corectiile finale si el tot mai inventeza cate ceva care bine inteles nu a fost desemnat de examinatori... Sper sa nu ma gaseasca intr-o zi in vreo toana proasta si sa-i zic mai tu nu ai alta treaba decat sa ma enervezi pe mine? Sunt asa de fericita ca s-a terminat .... Acum nu poate face nimic impotriva mea. Examenul s-a terminat.

Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Nu m-am putut abtine...am facut si eu olecuta de salata boeuf. Ce buna a fost.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 9+

Mergi la inceput

Buna!
Elena imi cer scuze daca ti-am facut pofta... Eu mai uit ca mai sunt si mamici cu burtici printre noi... Iertare...
Eu ieri seara am fost iar la bucatarie si am facut ciulama de ciuperci cu mamaliguta si am bagat pentru in seara asta curcan cu legume la cuptor... Abia astept sa il degust. Poftiti si voi.

Fetelor am inceput sa ma duc la sala de ieri. Azi am fost din nou si mama ce ma mai dor toate cele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

:)) Elena. Stai ca poate se prinde si la mine si suntem 2 cu pofte....nu ca as avea nevoia de scuza ca s gravida s apoftesc. Eu mi s pofticioasa prin definitie....imi aduc aminte cand eram gravi cu Vla cate dulciuri mancam si nu ma ingrasam....toata lumea era socata....mai ales Cristi care statea cu o mancacioasa in casa.
Am fost cu Vla la dansuri si i a placut mult. E o grupa pana la 7 ani deci pici ca el. Si a fost foarte incantat de chac-chac...
Cam atata!
va pup!

Ioana si Vladimir
POZE

Mergi la inceput

'Neata!
Ioana pai noi doua sa ne luam de mana ca si eu sunt o pofticioasa... Sa dea DD sa se prinda acolo ce-ti doresti!
Cat despre dansuri cred ca Roxy ar fi inebunita de dans. Noi de saptamana cealalta incepem balaceala cu profesor.
Sa vedem ce iese.
Fetele celelalte nu ne mai ziceti nimic?

Va pupic!

Mergi la inceput

Buna!
Nimeni pe aici...
Hai sa va imbii cu o cafea, un ceai, o cioco calda.... doar doar....
Eu inca sunt ca sa zic asa gajaita. Roxy a fost in vacanta saptamana trecuta. Azi de dimineata la 5 smiorcaia langa mine dar cand am dus-o la scoala sarea intr-un picior... Ce sa inteleg din asta nu stiu...nici nu ma mai chinui - las timpul sa le rezolve pe toate.
Sambata am fost la plimbare la un conac unde era o galerie de arta. Ne-a placut foarte tare mai ales ca aveau ceva pentru copii sa caute diferite animale prin picturi. Ieri eu am corectat doua capitole. Azi le trimit bossului.
Azi la servici se pare ca va fi liniste. Cred ca prea multa bautura de Halloween. Ah am uitat sa va spun ca Roxy s-a costumat in fetita liliac si am fost la adunat de bomboane ieri seara. Am dat si noi dulciuri la copiii care au venit si cu care ne-am intalnit pe drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Sarcina asta se comporta diferit. Ma cam asalteaza niste pofte....eu ma stiam si inainte pofticioasa, dar acum e mai grav, ca simt ca neaparat tre sa mi le satisfac.
Am poftit sambata iar la salata boeuf, ieri la kurtos, azi la gutuie. Mai vreau deja niste pomelo....
Ma amuza chiar.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 11+

Mergi la inceput

Elena vezi de ce nu am mai spus eu ce am gatit ca sa nu iti mai fac pofta... Chia ma gandeam sa ma laud cu ce am facut.
Lasa sa fii tu sanatoasa si bebele. Manaca ce iti pofteste inimioara.

Mergi la inceput