Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (445)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

stela, am vazut pozele superbe si tu arati super, visez si eu sa arat ca tine dupa bebe 2 , eh vise...

cat priveste crizele de personalitate, cred ca Tea incearca sa vada cat de mult poate sa negocieze cu voi, parerea mea este ca voi, ca si parinti stabiliti ceea ce este bine/permis si ceea ce nu este bine/nu este permis. este important sa pastrati calmul in timpul crizelor si sa va impuneti bland dar ferm. stiu nu e deloc usor, e chiar extrem de frustrant mai ales cand multi lati parinti se uita la tine. incearca sa nu te gandesti la ei, la ceea ce spun/cred ei. eu am observat ca Daci face crize de genul cand e foarte obosita si nici ea nu stie efectiv ce vrea.

nu va imaginati ca sunt extrem de calma cu sopilul meu, insa e mult mai usor sa dai in sfat. de multe ori icnerc si chiar reusesc sa imi pastrez calmul...am si situatii in care nu-mi pastrez calmul...

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+22 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

...

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Mergi la inceput

clau super poze..v-ati relaxat

aseara am fost la eco morfofetala, bebe e bine se pastreaza baietel, asa zice dl dr...eu parca nu am vazut cum trebe obiectele in cauza , poate pentru ca mi-e greu sa accept...ma rog, o sa trec eu si de asta, are 570 gr si e cu vreo 2 zile mai dezvoltat. e bine are detoare, ma bubuie mai ales cand stau in pat si vreau sa ma odihnesc, am niste arsuri crunte in fiecare seara, fapt pentru care dorm aninata pe cate 2-3 perne, imi mai teec cu 1-2 lingurite de zahar, dar e crunt pana imi trec. oboseala e mare, Daci se alinta din ce in ce mai mult, vreau mai mult in brate burtica mea a crescut si mi-e din ce in ce mai greu sa o car si pe ea..ma rog..iar ma plang. e constienta ca e bebe in burtica lui mami, care se joaca cu buricu' lui mami( ma intreba la un moment dat de ce buricul meu asa si i-am spus ca se joaca bebe cu el), vrea sa fie si ea palinte, ca noi de ce suntem si ea nu este...ma rog are tot felul de preocupari care mai decare haioase: ca putza ei creste? ca tati de ce are putza mare si ea nu...ca sa ii creasca si ei ca lui tati ...sa vedeti explicatii .. ma rog.
cam atat desre noi toata crenguta

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.t

Decare haioase: ca putza ei creste? ca tati de ce are putza mare si ea nu...ca sa ii creasca si ei ca lui tati ...sa vedeti explicatii .. ma rog.
cam atat desre noi toata crenguta

_

cunosc -cunosc ..sunt asa haiosi..cand se vorbeste despre putezice :Andru are puta,tati are puta si mami are puta...off doamne le trec atatea prin capsorul mititel ..mi s epare ca-s atat de isteti..dupa pranz Cata a vrut sa manance ceva dulce.s-a apucat sa manance biscuiti cu dulceata de capsuni,i-a dat si lui Andru un biscuitel cu dulceata iar la al 2 lea zice"tati vleau simpu"...Cata a ramas uimit ca de unde stie el sa spuna atatea cuvinte,uite ca stie...culege din discutiile noastre si le memoreaza imediat..la noapte o sa pun un filmulet cum se joaca el,merge la "mamazin si face cumparaturi" ..e tare -tare haios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Va pup si eu pe toate. V-am citit dar timp de scris nu am, calculatorul e "dat la reparat ca s-a stricat" si cat doarme iulia nu stiu ce sa fac mai intai pe el-si oricum prima prioritate e sa ma ocup de conturile lui Siluan nitel...
Da, Stela, asa-s si crizele noastre, exact la fel. Aaa si faza cu volanul e si la noi una din situatiile "favorite". Jale...
Mai si uitatul ca la urs pe mine ma omoara. Stiu ca afara, in SUA mai ales, m-a frapat ce urlete si tavaleli am vazut la copii, crescuti probabil dupa metodele moderne, cu ne-refuzat nimic, blandete si rabdare si nici pomeneala de vreo palma sau coercitie. Bai nene, dar nimeni nu se amesteca!!! Maxim se intoarce capul ca deh, il auzi ca urla, dar nu se comenteaza!! Parintii l=au facut, parintii l-au educat, parintii in fond au de tras cu aceste chestii-cum sa te duci mai sa le spui ca e bolnav cu nervii copilul???? Oricum si eu ma "bucur" cand te citesc pe tine si pe Cleme, ca nu-s singura
Maxinne mi-a zis fix ca Daciana...cei cu personalitati ff puternice, care acum se autodescopera si incep sa se defineasca, experimenteaza...tot, inclusiv nervii, rabdarea, limitele parintilor; pana unde pot negocia si cat pot obtine. Si de-aia limitele trebuie stabilite. Si, asta e, pt unii (slava Domnului chiar si pt destui adulti) nu e niciodata suficient sa spui "nu e voie"...nici macar "nu e voie pt ca..." fiindca NU se vor resemna cu asta si trebuie sa vada si fata mai dura a monedei.
Sa va mai raspund ca noi am trecut iarna ff bine cu Imunice (ma rog, de care Kya se indoia ca ar fi avut vreun efect dar la Iulia a avut) si-l vom relua, dar am comandat si polen crud si propolis glicolic, de pe site-ul din Formula As dat de Bitza. De asemenea, calciu si ulei de peste voi reincepe sa-i dau, Iulia ca prematura a avut mare deficit de calciu si dupa aspect toti pediatrii mi-au spus ca probabil inca are. De intepat n-am intepat-o, nu o chinui pt atata lucru, exces de calciu/vit D la ea sunt excluse, cu atat mai mult cu cat, desi in greutate n-a luat mai deloc, in ultimele luni s-a inaltat ff mult.
Pana una- alta, de luni iau a doua aprte a concediului si ne repezim la Slanic, am gasit o pensiune care arata super fain langa Slanic, la tara, o bag si in salina la o mica cura si sper sa ne mai odihnim si noi (iau si bona de data asta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

Naty nu cred ca ai dedus din ce am scris, ca si Antonia este in categoria incapatanatilor.....scrisesem ca citesc cu interes metode de rezolvarea situatiei......
revin ca acum 2 min ne-am trezit si in drum se bucatarie m-am oprit la calc. dar trebuie sa-i dau ANtoniei sa pape.....

Mergi la inceput

naty, concediu placut si relaxare la Slanic.

noi nu mai plecam pe nicarii...bugetul nostru are de suferit...as vrea luna viitoare sa ajung la Sf Ana...nu stiu..mai vedem.

In bv ploua si ploua si ploua, s-a racorit bine de tot. si eu am chef de plimbari.

bitza din ce am vazut eu la Daci a mea, uneori face crizele inaintea copilasilor se varsta ei, alteori dupa....depinde. Si eu spun ca am un copil cuminte, uneori prea cuminte, dar sa o vedeti cand o apuca...nu vreti sa fiti prin preajma...si nu stiu mai frate cum face ca o apuca cand eu sunt obosita, stresata, nervoasa, cu capsa pusa...sau doar mi se pare mie

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello...
a pus cineva link cu cap nou in partea cealalta?..atat de sunt ca nu l-am vazut, si toooot dadeam eu refresh?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

ce poze faineeee
Stela, super excursia voastra, e pe lista de 'must see' zona aia!

Clau, sa va fie de bine balaceala, am vazut si Rebe cocheta ca de obicei, si captura de peste, iar tu ai o poza suuupeeer, cand iesi din apa, cu parul ud!

Mergi la inceput

ps: am uitat sa ma laud si eu, ca azi noapte am culcat Muful fara ciu, l-a trezit pe ta-su de 3 ori sa faca pisu, si de la ora 2 cand am ajuns eu, nu a mai cerut la toaleta si nici n-a facut pe el

Mergi la inceput