Aspirante optimiste > 20 ani (560)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Roxy, felicitari pentru fetita!
Eu mi-am dorit fetita la ambele sarcini...dar nu a fost sa fie.
Poate noul tatic se va pricepe mai bine la fetite . El de fapt fetita isi si doreste...chiar dc cu baietii se imaca f bine si ei il adora. Au inceput chiar sa-i zica tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Andutzy copiaza linkul aici sa te cunoastem
Bebelu multa bafta la eco
Roxi felicitari pt fetita
Angi tu in ce zi esti de te dor ovarele?
Camcris,Nelia

tuturor!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000252592443&ref=search#!/profile.php?id=100000822713567

sa-mi spuneti daca se vede. Am impresia ca trebuie sa fiti trecuti la prieteni ca sa se vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

dc nu ai cont nu te lasa sa intri

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Angi tu in ce zi esti de te dor ovarele?

tuturor!!!

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
[/size=1][/font=Comic Sans MS]

cos-minutza ar cam trebui sa vina nesuferitzii pe 5-6 , daca nu ma streseaza ca si luna trecuta (au venit pe 10 si doar vreo 2 zile )
m-a luat de azi-noapte durerea, si acu' parca s-a intetzit
ce-i mai nasol, ca tre' sa plec
sper sa nu ma tzina mult

va
angi

Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
noi 2 prin lume

Mergi la inceput

Andrutzy am vazut pozici cu mamica frumoasaNumai ca sunt putine

Mergi la inceput

Angi poate o fi semn bunTin pumni sa nu te mai viziteze rusii o perioada buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor va multumesc mult

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

roxy sa-ti traiasca fetita, asai cum am banuit noi ca-i fetita dupa poza
angi drum bun si sa nu mai vina uratii astia deloc mai bine sa te lase in pace
bebelu asteptam vesti bune de la morfo
cosmi tu ce mai faci? ai terminat AC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Buna fetele!
Bebelu asteptam vesti de la eco
roxy felicitari pentru printzesa, sa fie sanatoasa si sa stea in burtica la mami pana la termen
draguta cum te mai simti, ceva vesti bune?
cos_minutza, camcris, nelia, andutzy, angi si la toate fetele multi

Mergi la inceput