gradi Universul Copiilor (fosta Smart Kids Pipera)

gradi Universul Copiilor (fosta Smart Kids Pipera) | Autor: axxxa

Link direct la acest mesaj

Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii privitoare la gradinita Universul Copiilor din Pipera (Matei Basarab). As dori sa stiu in special cum sunt educatoarele, dar si informatii despre cum se desfasoara activitatile, cum decurge comunicarea cu parintii, cum este mancarea, curatenia, curtea, etc
Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Chiar nu are nimeni copilul acolo? Va rog sa ma ajutati pt ca trebuie sa ma hotarasc repede, maine incepe anul scolar...
Am fost azi s-o vad, insa copiii dormeau, prin restul incaperilor se facea curatenie, cei de la after school erau inghesuiti intr-o camaruta cu alti cativa copii din gradinita, care nu dormeau...
Impresia mea a fost ca e cam insalubra gradinita, totul vechi, dotari putine...dar poate a fost doar o impresie de moment, pt ca faceau curatenie si era cam debandada. Va rog sa-mi spuneti daca e intr-adevar asa sau mi-am facut o impresie gresita.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

am uitat sa zic, tot atarn de aceasta gradinita si cer mai multe informatii, pt ca mi-a placut educatoarea, dintre cele pe care le-am vazut pana acum a fost cea mai ok
dar n-am fost prea incantata de aspectul gradinitei...n-am apucat sa vad dormitoarele, as fi vrut sa vad pe ce dorm copiii, pt ca am vazut pe la alte gradinite ca dorm pe niste saltele trantite pe jos
please help!

Mergi la inceput