LUCIAN MANDRUTA.PRO SAU CONTRA?
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/mandruta-a-renuntat-le-televiziune-pentru-poezie-121242.html
si daca ati citit prin bloguri....http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_ID=92212
eu il felicit...si ii doresc sa fie fericit..
azi am vorbit cu el pe facebook....si parea ca se redescopera..mi-a dat acest link..http://mindruta.wordpress.com/...si voi posta cu placere..
trebuie sa ai curaj sa renunti la tot si sa poti sa te reintorci catre tine..cel care esti defapt...
nu il apar..stiu ca a avut o viata controversata...
stiu ca e un jurnalist destul de bun..desi d-nii carcotasi faceau cacealma pe seama lui"Lucian Balbutza"...
eu am deschis acest subiect pentru ca ii admir curajul nebun de a lasa macar pentru o vreme(eu i-as sugera de tot)goana dupa faima, lumina reflectoarelor pentru a se reintoarce la
ce spunea olgutza(roxana)..ca era indragostit in tinerete...POEZIA!
FELICITARI METAFOREL!!!JOS PALARIA!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Raspunsuri
dicirstea spune:
Si eu il apreciez. Am citit nite articole scrise de el...minunate. Imi place implicarea lui. Viata personala nu m-a interesat niciodata.
Nu am apucat sa intru pe link-urile date, dar sunt convinsa ca mi-ar intari parerea buna pe care deja o am.
E o rara avis in peisajul jurnalistic romanesc! Cu toate balbutzele lui!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Theiuta spune:
Si eu il apreciez pe Lucian, ca jurnalist. Daca i-ati citit editorialele, ati observat umorul fin, critic, inteligent.Poate nu e cel mai bun prompterist, dar e un ziarist "cu mintea la el".
In ceea ce priveste viata personala, imi place familia pe care o are, se vede ca sunt echilibrati si discreti amindoi sotii Mindruta.
In legatura cu presupusa relatie de adulter, tare imi vie sa cred ca cineva a vrut sa i-o "coaca" si, din cauza sinceritatii lui, nu a iesit bomba asa cum se dorea. A scos un fissss, dar ceva mai mic.
Theiuta
Mami si Nicolas
"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni
Sanatosi sa fim!
mathilda spune:
mie mi se pare ca se exprima destul de greu, nu-si gaseste cuvintele, vocabularul e cam limitat. si cu promptarul se pare ca-i e greu. iar referitor la tv- mogulii ii lasa un sezon si apoi le spun la revedere.
petra spune:
Mie imi placea Mandruta la Observator! LE mai pocea el din cand in cand dar era placut. Eminiunea de 2 bani "paine si circ" nu era pentru el, era mult sub statutul pe care si-l castigase ca stirist.
Nu stiu ce se intampla la Antena 1, pentru ca tot schimba prezentaorii de stiri, cand sunt buni ii trec la niste emisiuni care nu li se potrivesc ca apoi sa-i zboare din grile.
Pacat ca nu stiu sa-si tina oamenii talentati pe care oamenii ii iubesc.
My_Lady0091 spune:
ar fi trebuit sa ii dea un talk show...ceva...sa-l puna in locul lui nesuferitul de M.B.....sau sa-l puna coprezentator...ar fi fenomenal..macar nu ar mai vb singur in fiecare seara..el..ziarele lui..si gargara lui....
eu, personal, cred ca pe lucian l-ar prinde o emisiune matinala...cum au razvan si dani...sau un talk show...
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
adra_bell spune:
cine e MB?
mie imi placeau articolele lui din Dilema.
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui adra_bell cine e MB? mie imi placeau articolele lui din Dilema. adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) about Eva secolul XX la subiectiv Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Super Ninjutzu Mircea Badea
adra_bell spune:
m-am prins, o secunda mai tarziu, dupa ce am trimis mesajul. Categoric, pro-LM, contra MB, nici macar nu pot sa-l urmaresc, ma enerveaza stilul lui
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
annablue spune:
Eu o cunosc pe sotia lui Ioana (este dr mea si am avut ocazia in acesti 7 ani de cand o cunosc sa-mi fac o parere despre ea.
Ceea ce stiu este ca o femeie culta si de bun simt cum este ea nu ar sta cu un om care nu ar avea o calitate superioara multor alte personalitati din peisajul romanesc. De MB nici nu vorbesc - eu nu-l suport nici cand il vad in treacat cand schimb programele - e o maimuta pe care am auzit-o la Antena vorbind normal cu cloegi de-ai lui si mi se pare un ratat cu notorietate...
Despre Mandruta stiu ca este un tip integru si prin simplul fapt ca le-a dejucat acel plan bolnav al celor ce i-au copt-o (stiu ca nu a fost asa cum au incercat sa faca sa para cei de la ziar) si prin faptul ca nu le-a raspuns celor de la Carcotasi... mie imi place ca om.
Acum conteaza mult si ce gusturi are fiecare si ce prefera sa vada la Tv. Eu personal l-as prefera multor altor prezentatori "activi".